Saturday, February 21, 2009

.let bygone be bygone

.


.hye kwn3


.im here again .kali ni aku nk ceta psal budak3 yg aku ajar .aku saje amek pic doang byk3 sbb aku rase ni terapi terbaek aku .aku kan mmg agak gile camera :) .so bile aku amek gmbo budak3 ni, at least hati aku sejuk .yes i luv children :) .aku mmg sgt suke ngan budak3 x kire la babe or budak3 skola .sbb bile aku kwn ngan doang, aku rse mude =p .ahaks

.huuu setelah kejadian aku ternanges kt kelas 3u, aku tanak la sedey3 lagik kt next class .nextclass aku kt 3y .aku ajar english .tym doang buat keje yg aku bg, aku pun snap la pic3 doang tuhh .lagik 7hari aku akan abes ngaja kt skola tu .n im sure dat im gonna
mish them so badly :((





.aku tatau nk tulis ape kt entry ni .tp aku harap doang x kan lupekan aku la .n harap3 doang akan jadik insan yg berguna :) .teacher syg koran sume *big hug n kish*

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13