Friday, February 13, 2009

.pesta bahasa di sekolah

.

.helo kwn3


.cam skema plak ek title blog aku kali neh .ahaha .saje jew .tatau nk type ape as tajuk .tp mmg aku nk ceta psal pesta bahase yg ade kt skola td .tp aku nk ceta psal aku majuk ngan budak3 kelas 3y duluu .huu cam ngade3 je kan nk majuk3 =p .ektuali aku cam moody td .penat .letih .all mixed up .x niat pun nk blame budak3 tuh tp aku cam gwamm la bile aku soh doang snyap tp doang maen3
.hmm ha sblm tuh aku nk tnjuk pic aku tgh berusaha menyiapkan lesson plan utk ari isnin .haha buku lesson plan ni mmg kene anta kt gb stiap jumaat utk disemak~ ok zasss


.ahaha nmpak x keseriusan muke aku? ngee~~ tipu je tu =p .oke oke cont ceta .aku ade english class kt 3y kul 3.15 - 3.45pm .ade mase 30mnt je .so aku juz buat spelling je .mmg klu 1period stiap ari jumaat aku akan bg 10smple words utk doang spell .dalam around 3.35 tuh pas siap aku bg jwpn utk spelling, doang buat bising .aku diam je mule3 .tp bile aku bgun n soh doang snyap, doang tanak plak .then aku dpt idea nk ngajuk ngan doang .ahaha .aku trus bangun n bebel3 jap .aku ckp aku dh la stop contract ajar on 3march so pasni puan aishah akan amek balik tmpt die yg aku replaced (puan aishah cuti brsalin dats y aku replaced tmpt die) .puan aishah tuh garang so nnti cnfirm la doang x leh maen3 mcm tym aku ajar .aku ni plk jenis sporting abes .leh je lepak ngan doang even makan same3 doang tym rehat huhu .then doang cam gelak3 n x serius pdhal tym tuh aku dh stat touching dah! ahahah =p aku cam nk nangesh pon ade .aku dh la x reti mara .klu mara, msti nk ternanges skali .doang ingat aku maen3 then doang bising3 lg2 budak laki .pastu aku gwam, aku amek buku lesson plan, english text book n handbag aku n trus blah dr class tu .budak3 laki still lagi maen3 n gelak2 tgk aku blah tp budak2 pmpuan pnggil aku

.aku trus la g canteen kbtulan mmg lg 5mnt nk rehat .huuu pastu pas aku rehat, aku naek bilik guru .then aku tgk atas meja aku ade surat dr 3y .aku bace n agak touching hati aku .x sangka la doang leh pjuk aku .aku syg doang sbnrnye .aku dh anggap doang mcm adik3 aku .aku ajar doang ikhlas .aku x kisah gaji aku byk atau sikit .aku mmg hepi sgt3 dpt ajar doang n im very sure dat im gonna mish them all :((



.siap ckp i love youu tu .hehe then dalam kul4.30pm ade prtandingan bercerita smpena pesta bahasa .anak3 murid aku ade gak masuk .budak3 kelas 3y, 3u n 3g .lawak gk tgk doang bercerita .ade yg x apal siap bwk text lagi naek pentas .tp aku salute la doang sbb x segan naek pentas .x mcm aku tym skola dulu .mmg agak malu laa .hehe .tp aku pnh gk masuk tym minggu bahase omputih kt skola .masuk elucation .huhuhu =p



.pic atas ni la muke3 budak yg masuk prtndingan bercerita tadi .sonok btul doang .prtndingan ni utk budak3 tahap1 je .so juz ade budak drjah 1, 2 n 3 je


.pic kt atas ni tym budak3 cls yg aku ajar msuk brcerita .antaranya masrizal, fitri haziq, erin fatihah, nabila, syafikah, izzati .pas abesh prtndingan brcerita, ade pnympaian adiah .ektuali pesta bahasa ni dh stat lame .antara prtndingan yg ade mcm tulisan cantek n mengarang .2 org anak murid, ain amira n farisya menang prtndingan tu .ni adiah doang .huhu .muke doang aku x amek plak .x teringattt .huhuhu


.haa pastu aku ade gk amek gmbr anak3 murid aku yg cam sengal buat bising tym prtndingan brcerita di jalankan .suke sgt nk memanje ngan aku .tp ni budak3 kelas 3u .aku x amek gmbr budak 3y pun .kan tadi aku ngajuk ngan doang .hehehe =p



.lepas abes pnympaian adiah, trus balik ruma la sbb dh kul 6.30 pm .huuu hmm lupe lak nk ceta psal soang budak kelas 3u yg teramat la manje ngan aku .name die hammer shah .agak lawak gk bile 1st tym aku dgr name die .sbb ejaan die bile di bace dlm english .hammer ni sgt baek ngan aku .aku pasan gk die suke sgt g kat aku n manje3 ngan aku smpai budak3 pmpuan sndiri tegur sbb budak3 pmpuan pun x mnje mcm budak3 laki xpecially mcm hammer ni .kt bwh ni pic hammer .ni pic 2weeks ago kot klu aku x silap laa

.smalam hammer bwk bekal roti sapu planta .dh lame x makan .mcm sdap plak .so aku cam mntak3 la .x niat pun nk mkn sbb die pun cume bwk skeping .mak die bekalkan utk die .tym rehat smalam, die dtg kt aku n bg half of roti tuh kt aku sbb half lagi die dh makan .bagus gile hammer ni .snggup nk share ngan aku .aku rse cam touching sgt sbb x sangka la die leh wat cmtuh .tp aku x makan pun roti tuh .aku bg pd shahrulnizam .clsmate hammer sbb die dmam n x rehat smalam

.then td hammer bwk 2keping roti .tp kali ni roti tu di sapu dgn planta n kaya .die bg aku sekeping .tym tu aku tgh rehat ngan cikgu3 laen kt kantin .see? hammer is soooo sweet .aku syg die .sbb die tau cmne nk hrgai aku .aku sbnrnye x nk la sgt roti tu tp bile pk balik, die cam baek sgt kt aku .aku harap 1ari nnti bile die dh besar, die x lupekan aku .teacher syg hammer :((



.ni la rupe roti yg hammer bg tadi .tp aku dh makan sket .huhu .tym rehat td aku makan kropok lekor n mnum neslo iced je .hmm ari rabu aku ajar budak cls 3y buat layang3 .aku bru snap pic layang3 doang .cantek3 gak .doang mmg ade talent dlm art .huuuu aku bangga gk ngan doang :)



.see? cntek kan? .very colourful~ .huhuhu .hm k la .aku nk tido sbb esok ade prtndingan mrentas desa kt skola .stat kul730 so b4 730 pg aku kene smpai skola!

.nxtym aku post lagik ekk .nanyte~ salam :)

:) .intanurulfateha

2 comments

fazrin2211 said...

cikgu ke ni, dah sama cam anak murid je nie,hehe, comel

~ ♥ cik intanurulfateha ♥ ~ said...

:P sbnrnye mmg anak murid pown :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13