Saturday, February 21, 2009

.selamat ulangtahun sayang

.


.hye kwn3


.sori la lately ni aku cam tekanan prasaan sket .kdng3 aku x sedar yg aku byk bnde laen yg perlu aku pk dr pk kt die

.aku terlalu pk smpai aku sndiri saket, aku tergolek3 nanges kt cni, tp die juz dunno .aku sedey sgt3 smpai cam satu tahap tuh cam nk bunuh diri pown ade :(( it happen twice! :( wlupun aku tau, ade lagi yg lebih truk dr aku, tp aku sedey sgt3 .aku nanges tym tgh mengajar smalam kt 3u .wat a bad teacher i am :(( .smpai all my pupils ask me why teacher intan crying? .aku juz geleng kpala n ask them to continue their work .aku x spatutnye buat prangai camni .tp my heart is too fragile .sgt senang tersntuh n nanges .sbb lepas aku nanges, aku rase lega .eventhoe it didnt heal my pain :((

.ektuali utk entry kali ni, aku nk ceta psal kak rohana :) .salah soang cikgu yg baek ngan aku kt skola tuhh .saje je la letak title selamat ulangtahun sayang .huhu .mcm tajuk lagu imran ajmain tuhh .hmm 19feb lepas, besdae die yg ke 2* .ahaha she is still single but aku x sure la available or not .huhuhu .so kt cni aku nk wish kt die Hepi Besday .jemu la makan kek kak .teringin gak nk makan nasi minyak .bile lagik ek?? .huhuhuhu .tade hadiah plak nk bagi .sbb gaji x dpt lagikk .nnti bebile kite kuar la same ek .nnti kite banje akak :) .nk jugak naek persona JLD tuh .ahaha


.kak rohana ni besh .ektuali aku kenal die kt fs .then bile aku dpt keje kt skola pt no5, x sngka rupenye kiteorg mengajar kt skola yg same! .hehe .wlupun die "tua" sket dr aku, tp die oke .nmpak mude la .awet mude kot .ahahahah .die mmg x nmpak mcm usia die .aku terpaksa jugak ckp wlupun aku cam nk muntah ckp die mude .ahahhaha =p .ampun kak .huhuu

.tym 19feb tuh, kelas aku start kul1 so x dpt la clbrt besdae kak rohana .tp tym aku tgh ngaja, die send sms, ckp soh makan kek atas meja die .aku abes kelas kul2 then the next class kul4pm .so ade gap 2jam .bile aku balik bilik guru, soang cikgu pon tade .so aku g kt meja aku yg cntek tuh then aku bukak kipas, letak pale atas meja n tido :D .ahahah x kan aku nk gi kt meja kak rohana n makan kek senyap3 .rse x besh plak .kt bwh ni pic meja tulis aku .ektuali meja kak aishah .kan aku rplaced tmpt die .so jadik la meja aku for temporary :)


.dlm kul3.40 tuh aku tersedar sbb dgr bunyi bising3 .rupenye dh rehat tp aku cam malas plak nk turun g kantin .n tibe3 kak rohana pun masuk bilik guru .sep bek die masuk .klu x, aku smbung tido .ahaha die tnye dh makan kek lum .aku ckp lum .pastu aku g la kt meja die n makan 2 slice kek coklat .ikut ati nk abeskan je kek tu sbb sgt sedap! ahahaha yummy!~ .pic kt bwh ni la rupenye kek tu setelah aku makan =p


.hmm tibe3 aku cam sedey plak .aiyakk .nk tau kenape? .tibe3 playlist kt media player aku ni play plak lagu "tercipta untukku" .die pnh nyanyi lagu ni dlm fon utk aku :(( .oh tuhan tolong la .next song plssssss .air mate x benti2 mengalir :(( benci laa .nk ceta psal kek pon terbantut :((


:) .intanurulfateha

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13