Tuesday, March 3, 2009

.hari ni ke esok ek? #2

.

.morning kwn3 :)

.adehh malu la nk g skola balik .huhu pg3 lagik clerk, kak faridah tu kol aku, mengganggu tido aku yg nyenyak .huhu die ckp aku last arini .jgn dgr ckp cekgu rafidah tu .kak faridah dgn slumbernye ckp cekgu rafidah tu bengong =p .huhuhu no comment .tp nk comment sket gak la .ektuali cekgu2 sesi ptg ni mmg kureng sket laa .kak rohana pown slalu gk gosip3 ngan aku psal cekgu ptg .tp kiteorg gosip dlm frenster .haha kt skola kiteorg snyap jew .huhu

.ektuali aku lagik rpat ngan cekgu3 pagi even aku kene sesi ptg .cekgu3 laki sblh ptg neh agak lucah .ade soang cekgu laki tu umur dkt sebaye ngan abah aku(name di rahsiakan) slalu amek cuti rehat, pegi indon sbb ade bisnes kt sane .ade skali tuh, borak3 ngan die .die pown rupenye ex student uitm s.a .tym borak3 tu, die telepas ckp die melanggan pmpuan3 cantek kt sane .tp die akan make sure pmpuan tu x de penyakit .ahahah mengong punye cekgu daa .aku mmg la jenis pmpuan yg agak open tp aku plak yg rse segan bile die ceta camtu .da la tym tu aku berdua ngan die kat gazebo .huhuhu .dhsyat3 .takot aku .ahahaha :D

.ha smalam ade soang cekgu tu mcm bentan .sian die .die bru naek balik bertugas kt skola tu .b4 dis, tym die cuti bersalin, ustaz masri yg ganti .tp di sbbkan cekgu pmpuan ni da brsalin anak ke7 so die juz dpt cuti dgn gaji 40 hari jew .so mesti la die kene naek skola balik tym die still dlm pantang .ektuali die leh amek cuti rehat lagik tp without payment laa .utk kebaikan die jugak .ni dlm pantang lagik da naek moto .smalam die muntah3 .pastu tym balik skola, suami die dtg amek sbb die mmg da x leh jalan .tebaring je atas krusi .aku dgr la cekgu3 sesi ptg yg laen gosip .nk nympuk, aku budak lagik .kuikuikui :D

.hmm k la, aku nk mandi dulu :D .huhuhu .arini ujan plak .so utk hari last ni (btul3 last oke.hahaha) aku soh mama or abah hantar .malas tul aku nk merempit .oke geng .tata .salam

:) .intanurulfateha

10 comments

KhaLifah feDi said...

emmm lain org lain belalang...kn.x2..
"ketam ajar anak berjln"

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.err kf
.ape yg belalang?
.ape yg ketam?
.pending skejap :D

helena's said...

ui mak aih,,cekgu ape langgan pompuan,,kehkehkeh hape da,,cane bole jdk cekgu tu??

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hahaha sis
.tu namenye cekgu yg gersang :P

PJ selamba said...

intan rajin² ye belajar...
upsr dah dekat tu

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.cissssss
.kuang asam pj~

.kite dah 23 oke (ujung taun neh 23 laa)
.upsr ape plak
.sekeh btul² kang bru tauuu

PJ selamba said...

23? tuanya...
tak malu ke dah 23 masuk kelas darjah 6 lagi?
ni mesti gila kuasa nak jadi penolong pengawas kan kan...
lalalala

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hahahaha bukan ahh
.nk jadik ketua pengawas oke~
.ape barang jadik penolong :P

[-suziey-] said...

ooo ini keje cikgu yek..bergossip..hehehh:p

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hukhuk
.mane adeee :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13