Tuesday, March 3, 2009

.not in da mood :(

.

.hye kwn3


.hmmmm ektuali arini last aku kt skola .so tahap kesedihkan aku brkurang la sket sbb smalam da nanges3 .hmmm tp arini sedey la jugak .hmm aku sbnrnye tatau nk type ape sbb mood tgh x elok .so let picture speak more than word oke~


.pic atas ni pic aku ngan budak3 drjah6 .doang yg nk amek gmbr ngan aku .so layan je laa (sori klu ayat kurang best tp aku tade mood nk describe apape) .then hari ni ade cek gigi lagi kt skola .aku smpat la g snap bbrape pic .ade gak budak drjah 1 yg nanges .takut kot dgr mesin3 utk tmpal gigi tu bunyik .hmmmm

.tp ade gak yg steady tak nanges .siap buat peace lagik kt aku .gumbire gigi doang nk kene cabut kot .hmmmm

.td aku byk mase free, so aku gi timbang berat bdan aku .hmm still 39 .ntah bile nak naek smpai 40+ .busan da tunggu .hmmm

.then gmbar atas ni gmbar terakhir planning lesson book aku sblum di hantar smule pd penyelia ptg .smalam da anta tp memandangkan rupenye aku kene dtg skola lagik tadi, so aku pegang buku tu smule smpai la waktu balik .hmm tu je kot entry utk mlm ni .babai :((

:( .intanurulfateha

2 comments

wh0se said...

cikgu...jgn sedih2 k..nanti murid2 pun ikut bersedih...kalu cikgu sentiasa ceria pasti murid suka...bertambah semangat dorang u bljar..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hmm ade sbb laen sbnrnyee
.bkn sbb budak3 nii
.tp x pe laa
.dah terlalu biase menjaga hati org laen banding dgn jage hati sndiri :((

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13