Monday, March 23, 2009

.uitm tetap di hatiku :D

.


.ptg tadik mama bg aku surat dr uitm .fuhh suspen je .aku ingat surat konvo or surat tawaran dgree *hahaha prasan* .tp rupenye surat dr pak guard uitm tersayang .surat saman tertunggak! .mmg btul2 hampehh :D .ektuali aku mmg tau aku ade saman kesalahan lalulintas .tp tahun 2007 .so aku malas nk bayar sbb dlm satu surat saman tu, aku kene 4 kesalahan yg almost same kesalahannye ~

1 .meletak di luar petak/petak kuning
2 .meletak di tempat larangan
3 .meletak di tempat kosongkan
4 .menghalang laluan


.kt atas neh pic kertas saman yg pak guard bg aku 2tahun lepas .aku still simpan tau .cermat x? .muahahaha wlupun cam da buruk gile kertas saman neh :D .korang tau x, stiap 1 kesalahan, kene bayar rm25 n aku ade 4 kesalahan so total rm100! .haha mesti la aku tanak bayar tym aku kene saman tuh .aku KIV je .lgpon kwn2 aku sume buat bodo .tym tu aku bwk skuter vs125r .aku rse aku x salah pun tp pak guard tu yg nk cri duet lebey *jahat x aku pk cmni* .korang bayangkan la, department aku tgh renovate bangunan pastu mmg x de parking kt ctu .so kiteorg *aku n d geng* g la parkink kt tepi2 bangunan .tp x de la menghalang lalulintas .bole je org jalan kt ctu .eii gwamm tul laaa~

.pak guard neh mmg hampeh laa .bukan nk consider .lepas aku kene saman tuh, aku terus kol abah .abah aku pown mule la nk gune kuasa die sbg polis .siap nk pegi saman pak guard tuh balik .hahaha ,n mule la abah aku ckp x de dlm akta pown pak guard tuh bole saman .adusss .silap plak aku g ngadu kt abah .abah lagik la dhsyat .hahaha tp aku cool down abah .aku ckp, buat bodo je, x yah bayar dulu .huhu

.tp bile dpt surat tadi, aku trpksa bayar la jugak sbb die tulis, if aku x bayar, aku x leh convo :( .pastu sep bek kt surat tu die juz ckp aku ade 1kesalahan so aku juz kene bayar rm25 :) .aku kene bayar b4 30april neh .esok aku nk soh abah buat bank draf atas name pak guard terchenta tuuuu .huhuhu :D

:) .intanurulfateha

10 comments

luvida said...

hehhehe....pak gad uitm
mmg salo berdedikasi..
peww~~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~luvida

.haa tau xpe
.pak guard uitm mmg sgt dedikasi :D

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

lah ingatkn surat chenta td hehehe......

Shitsurei shimashita said...

huhuhukkk!! tarak diskaun ka encik?
itu polis trafik da juga kasi sama kalu.

hehehehe..bayar jgn x bayar (uitm dihatiku)

[-suziey-] said...

ler suspen jek..ha bayr saman tuh..ang pak guard xanto surat..dia trus dtg umah je kang..kwang kwang kwang:p

PJ selamba said...

100 je pun... sikit je tu... tu pun nak kecoh...
pj ni dulu siap kena denda 20 sen tak hantar buku library tau! tak kecoh pun....

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf [tp]

.takkan la kite nk berchenta ngan pak guard uitm kot :P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~Shitsurei shimashita

.yerr btul btul btul
.uitm di hatiku :P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis suziey

.ala sis
.malas la nk bayar
.shoppink lagi besh :D

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~pj baby

.alaa pj byk duet, leh la byr
.kite meskin :((

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13