Friday, March 20, 2009

.uwaa sakett :(( #2

.


~ iklan ~
.tym usha2 pic lame, trnmpak plak pic neh
.cam baek je kn aku? .haha
.tym open house raye kt ruma sewe kt s.alam dulu
.sbb tu ruma neh nmpak kosong without any furniture :D


-------------------------------------------------------------------------------------------

.isk .mmg btul la gigi bongsu aku nk tumbuh .adehh seksa btul .nk makan pown susah .td aku tgk2 kt cermin .uwaaa gigi aku sgt lmbat nk tumbuh .saket nye tuhan je la yg tau .ni nak nanges neh .rse saket gile gusi neh .apsal la tym umur aku da nk masuk 23, gigi neh bru gedik2 nk tumbuh .aiyak~ .sungguh memalukan! .ngeee~ :D *blush*

.aku da rse pp kanan aku neh cam da tembam smacam :( .bengkak .ni bru gigi sblh kanan, lum sblh kiri agik :(( .uwaaa nanak~ .saket! .slalu b4 tido, aku doa2 biar bngun pagi, saket neh hilang .x pon aku pk, saket kt gusi aku neh mcm mmpi (.haha bole plak nk pk cmtu) .huhuhu :D

-------------------------------------------------------------------------------------------

.hmm tadi "abu" dtg .haha x paham bahse btul kan? .die kol aku dlm kul 11 lebey tadik .tp aku x angkat .malas~ .malas nk layan .then dlm kul11lebey tu, aku dgr org bg salam kt dpn ruma .tgk2 muke mamat tuh tercongok dpn ruma aku .ciss .brani die jejak ruma aku .kbetulan pagar ruma aku terbukak, so die direct bwk kete die msuk kt halaman ruma aku .sblm3 neh, klu die dtg, die akan tekan loceng dulu kt pagar tuu .tp neh maen terjah je .die ckp, nk jmpe mama sbb aritu mama kol die, nk pinjam haler sbb mama nk pkai tym perarakkan maulidurasul esok .tp mama kt clinic~ .so aku soh la die g clinic .die ckp die da kol mama b4 dtg ruma .so apsal nk dtg ruma aku plak .g je la clinic trus! *saye sgt mnyampah tgk muke die oke* .die sgt suke buat muke x brsalah~ .haha .then aku tnye, "soang je ker? .mane gf awk? .die balik kan?" .then die sengih2 agik .kunun2 cam x de gf laa .benci tul .kiteorg borak2 la kejap~ .x kan nk halau plak .n die maen2 ngan adik aku, echa .cis kunun2 nk amek ati aku ah tu .nk ckp yg die tuh loving n suke budak2 .haha nk muntah rsenye .dlm 15mnt die lpak ruma aku .tp aku x buat air pown .eii x de keje aku nk buat air utk die ~ si tetamu yg x di undang .sori ekk encik abu ku syg~ .saye sgt kejam trhadap kamu, si buaya darat yg brtopengkan manusia *wahh sgt sastera ayat aku* .hahaha

.die tnye aku, "ptg neh awk nk buat ape?" .then aku ckp laa, nk teman akak aku g library, ajar anak murid die math .kirenye buat tuisyen utk budak3 tu .then si abu ni ckp, "nnti smpai library btau laa .leh jumpe" .eii aku ckp ngan die, perlu ker? .then die perli2 aku, ckp ".eleh nk jumpe budak laki tuh, nk menggatal la tuh" .aku ckp plak "eii tolong laa .tu budak2 oke .bru 17 tahun .kite da 23 oke .tp klu nk menggatal pown, ade kene mengene ngan awk ke?" then die plak ckp, "cinta x mengenal usia" .hahaha ade bau2 jeles di situ .sukati aku la klu nk bercinta ngan bebudak tu pown .tp perlu ke die jeles? .da ade gf tuh, da laa .ade hati nk buat aku spare part die .sori sket .aku x suke kongsi3 oke .even sharing is caring~ .haha caring la sgttt .pastu die suke nk perli2 aku ngan ex aku~ .die tnye ah, jmpe ex aku kt ane, makan kt ane, buat ape tym aku turun kL aritu .ek eleh sukati aku la nk buat ape pown ngan ex aku .bz body plak .biar lah rhsia :P

.pastu die tnye, ahad neh free tak? .die nk ajak aku teman die g jB~ .die ade game kt sane .aku ckp, perlu ke aku teman? .apsal x ajak gf die tuu? .eiii tolong laa .kau neh kan aku x paham btul laa .apsal la kau neh sgt tamak .aku tau la aku HOT :D .tp gf kau pown lawa hape, putih lagik *biasenye org putih = cantek* even aku x pnh tgk muke gf die, tp aku rse, gf die mmg cantek .pehh aku ckp, ahad aku x free .byk keje nk buat pastu mama x bg kuar ruma .pastu die ckp, "owh jumpe ex kt kL bole, teman saye g jB x bole" .haha then aku gelak2 je ah .aku ckp "tu ex kite .we have spent a great tym together b4 dis .kiteorg pnh kapel tp kite ngan awak kwn je kan? .kite tanak amek risiko kuar ngan pakwe org agik" .haha pastu die mcm fed up kot ngan aku .die ckp nk g clinic jmpe mama aku n bagi haler yg mama nk pnjam tuu .huuu abu oh abu~ .pls stop 2 approching me .i will NEVA b ur gf even ur scandal .ckup la kwn je *.kwn ke? .haha*

.hmm sukati kau la abu~ .kau buat la ape kau suke .aku pk 1 je .bile aku x layan die, msti lame2 die busan .tp yg x bestnye, die sgt brani dtg ruma .kunun2 gentleman ah tu .tym kiteorg gado besar dulu, die siap kol mama aku agik .ciss brani die gune kuase mama siut~ .rse nk sekeh2 je .aku sbnrnye byk kali gado ngan ex aku psal si abu neh .die pesan, jgn layan .jgn layan~ .haha mslhnye abu ni sgt irritating n smpai snggup dtg ruma aku .he will do anything utk pujuk aku .haha oh NO~ pls dun break a gal who is alreadi broken! .u got it syg? :)


-------------------------------------------------------------------------------------------

.to my beloved fren, EJ
.tenks syg :)
.i suke sgt3 ayat u tadik
.tenks sbb slalu teman i
.tenks sbb slalu jadi gud listener
.tenks jd kwn yg baek
"I call upon the light to shine above my love one~"
"May u Fell Better"

*hugs n kisses*

:) .intanurulfateha

24 comments

Sly Nolan said...

Uih~~ it got my quotes ~ :p .. terharunye siap post lagik~ hoho

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~ej

.hikhik quote u ker?
.ermm ye ker?
.jap ekh nk remind balik :D

Sly Nolan said...

:-w~ wat2 lupe lak~ grrrr :p

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~ej

.hikhik
.daa ingat dahh :P
.aj bsb yg bg quote tuu :D

Shitsurei shimashita said...

ooo patut leh nangis.sob!sob! jgn sodi2 k. tak lama lagi abislah milk teeth u...jaga2 dn baik yer..

PJ selamba said...

adakah si 'abu' yang dimaksudkan itu....

an2raya said...

ish2 abu2 ape nak jadi ko ni..bakar jadi abu kang baru tau

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~Shitsurei shimashita

.huuu tu la psal~
.sgt saket :((

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~pj

.ape baby?
.abu mane?
.salah org neh :P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~an2raya

.huhu tau x pe
.tolong la bakar die :D

mR.faiz said...

thanx 2 u sayang,,

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~faiz

.erk syg? :D *confuse jap*

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

hehehe..mmg chumilllah..patut arr c pein 4 tue ehem3 dgn kamu lalalala..

*sdg2 aje..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.err ape plak
.pein4 tu kwn3 je laa (msih merahsiakan hbgn)
.bajet artis je nk buat statement cmtu
.ahahaha :P

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

bhahaha.ok2 relax2 cool ok..ala ko nie jgn lah emo2

*gudx2..ok..ti aku banje mcd ea..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.yay! kf nk banje mekdi
.nk quater pounder tau! :D

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emm mkn pun x pernah ag cikgu..

*tempe selalu lah..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.err ye ke x pnh makan?
.huu tempe pown sodap :D

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

law piazza tue pernah arr..tue pon masa study kat poli dulu arr..

*org kg lah katekn..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.elelelele x kan dok jb x pnh mkn mekdi kot :P

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

haha..tu lah psl...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.haha dhsyat3 :D

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

jgn heran...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf[tp]

.kite mmg heran laa
.huhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13