Tuesday, March 17, 2009

.uwaa sakett :((

.


.OMG bgun pg je aku da rse x leh ckp dgn btul .ektuali dr kelmarin aku da rse saket kt bhgn gusi dkt2 dgn gigi geraham sblh kanan aku .pastu aku da rse cam lemah2 je .rse panas .nk ckp pown x leh .mesti sume org suke aku x leh ckp sbb aku kan kuat mmbebel blum ni :D .haha mama ckp nk tumbuh gigi bongsu .hmm ye ke? .aku da 23 tahun oke~ .x kan bru tumbuh gigi bongsu kot .sungguh memalukan .jatuh la standart aku :D .tp sumpah saket!! .uwaaa tade mood btul laa .da la byk keje nk buat .nk kene type soklan test bebudak neh sume .naek cuti kang doang ade test

.pendidikan sivik - drjah 4
.pendidikan sivik - drjah 5
.pendidikan sivik - drjah 6
.kajian tempatan - drjah 4
.kajian tempatan - drjah 6

.sep bek kajian tmpatan drjah 5 cikgu norhayati nk buatkan .so skng aku juz kene buat 5set soklan dr 6set .ikut hati mcm nk photostat je buku aktiviti .hahaha tp gpk kanan soh aku type balik soklan2 tu .adehh .cmne neh? .satu mnde pown aku tak buat lagik .esok kene anta ofis sbb nk soh clerk photostat .uwaa aku mmg x larat .cm nk demam nehh .saket gile gusi nii .uwaaaa .nk nanges bole x? .tolong laaaaaaaaaa

.klu bukan sbb gigi bongsu aku neh gedik3 nk tmbuh tym2 cmni, aku x de hal stakat nk type 5set soklan .tp di sebabkan saket yg teramat sgt, aku rse cam nk ngamuk je .nk pgsan pown ade :( .uwaaa mama .saketttt!! .sep bek cuti skola .klu x, abes la bebudak tu jadik mangsa .hmm saket nyee .nk mkn uphamol 650 laa :((

:( .intanurulfateha

12 comments

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

emm sabor ok intan......
ti law ade masa pg kdi cr cengkih takpon serbuk cap kaki tiga..ok..

psst:eh sama aje dgn citer kwn aku..emm mmg musim nk exam yer..bdk2 lps naek cuti ni kn..

vidadarisakura said...

cigu!

jangan sakit2!
hee

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf [tp]

.rsenye cengkih ade kt ruma ni tp mama punye la
.utk masak
.nk gune cmne? huhu

.huu tau xpe .byk soklan kene type neh :(

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~ vidadarisakura

.huu syg gak u kt cigu ek =p

Corey said...

how adorable.. gigi masih dlm proses penumbuhan :P

[-suziey-] said...

ala kacang je tu...kasi soklan senang2 jek..xpn kasi killer2 nti nk mark senang..sume slh..ekekeek:D

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

amik cengkih tu jgn basuh dgn air..terus selit pd gusi yg sakit tue..ok..

Shitsurei shimashita said...

dah gi dentist ke cik intan? mgkn tumbuh geraham kot? lalalala..jgn makan manis2 k.

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~corey

.adorable?
.malunyee *blush*
.hehehe

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis suziey

.ha tu la psal
.rse nk type soklan spm2009 bg trus kt doang
.comfirm x leh buat~ hahaha

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~kf [tp]

.oke
.nnti kite try buat ek kf :)

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~Shitsurei shimashita

.x g dentist pown
.alaa x kan la tmbuh gigi geraham
.huhu cam lebih memalukan je =p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13