Thursday, July 30, 2009

.oh tag #17

.

Tagged by Cik Geli-geli @ Kak Nowa

kak nowa tag saya .saya suka masuk blog kak nowa ni .dia tak plastik .dia tulis ikut suka hati dia, tapi kena tunggu suami dia release content tu, baru boleh publish entry dia .huhu~ .lama tak buat tag-tag ni .ada orang tag tapi tak ingat .kira halal je lah! .hehehe~

1. Nak tau sangat nama singkatan korang,
umo dan dok mana....???
.nama singkatan intan, pateha, noy, angah
.umur 17 tahun 23 tahun
.muar johor

2.Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih???
biasa kol berapa?? lama tak?
.haruslah setiap hari
.im blog addict huhu
.memang lama tapi kalau bosan,
.surfing redtube fb, fs, ms n tagged

3.Bila dah on kat Blog...apa yg korang buat ek???
.check komen dulu kalau ada
.lepas tu, baru buat entry baru
.itu pun kalau ada idea huhu

4.Penah tak sedang asik melayan intenet ni...
korang telah abaikan sesuatu....?
.translation!
.sangat-sangat malas~
.hahaha!

5. Macamana cara korang masak maggie ek
.rendam dalam air panas sudeyy.. huhu
.kalau masak dalam periuk tu, letak sayur+telur
.tapi tu biasa mama yang buat, saya makan je
.huhuhu~

6. hubby korang tau tak korang ada blog ni....
penah tak hubby korang baca blog korang????
.hubby??
.heee haruslah dia tahu~
.dan dia pembaca yang setia
.eventhough dia tak komen
.tapi kalau content tu over sangat,
.mesti lah dia marah
.kena tahan lah dia
membebel nasihat
.sama je dengan hubby kak nowa huhu
*hubby = b = boyfriend, harap maklum*

aku kasi tag ini kepada :
.b ku sayang
.my kazen - cik natty
.anak gemilang - zahora
.chacha fasya
.dya aien
.kak afzan
.ika

.sila buat ya kawan-kawan
.jangan malas huhuhu

.sekian~

14 comments

iKa said...

fuhh..
slmt nme xderk..
ahahahaha..
=p

arby89 said...

lalala~~

makan je megy tu rangup2

lg senang,

wat cam mamie monster je,

huhuhu~~

helena's said...

fuhh seb baik tak kene,,lega...hehe

[-suziey-] said...

seb bek xkena tag..panjng plak tu

ZARA 札拉 said...

hehehhe~

dan ex aku pula mengamuk baca blog aku~

hahaha~

cik intanurulfateha said...

~ika

.name dah ade
.sile buat

cik intanurulfateha said...

~arby

.hahaha sis pun slalu buat cmtu :P

cik intanurulfateha said...

~sis hel

.hee nak ke? :P

cik intanurulfateha said...

~suziey

.x de la pnjang pun kak
.pndek je
.malas le tu :P

cik intanurulfateha said...

~zara

.hahaha sekeh je
.nk ngamuk knp?
.haishh

LuVidA^^ said...

sayur ape u taruk lam megi yunk?

cik intanurulfateha said...

~luvida

.sayur sawi
.mama yg taruk
.sedap! :)

noor afzan said...

intan..
nanti akak buat yer..
semlam x online..
kebizian..
i'll update 'kebizian' tersebut dalam next post..
ehe~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.heee oke kak! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13