Wednesday, July 29, 2009

.proud to be me *intan nurulfateha binti baharom*

.

.scheduled post.

"kalau kita menjangkakan kita
disayangi kerana kekurangan kita,

tapi kenapa kita menolak untuk menerima
dan mencintai kekurangan orang lain?"

.ayat di atas saya copy dari blog anuar kamarudin
.actually ayat tu dari arwah yasmin ahmad
.pengarah yang sangat-sangat saya kagumi

.bila saya mendalami betul-betul ayat tu
.saya sangat-sangat sedih

.terasa diri ini betul-betul kurang
.betul-betul kerdil di sisi kamu semua

.ya betul~
.semua orang ada kekurangan dan kelebihan

.bila dengar lagu "aku mau" dari once
.saya menangis

"aku mau mendampingi dirimu,
aku mau cintai kekuranganmu..
selalu bersedia bahagiakanmu..
apa pun terjadi, ku janjikan aku ada"

.teringat pada seorang kawan bila dengar lagu ni
.hmm~

.sedih
.calm down intan
.please stop crying babe

.saya malas nak fikir sebenarnya pasal hal ni
.sebab nanti saya mesti nangis
.saya sangat lemah kan?
.mudah sangat tersentuh dan menangis

.tapi saya tetap diri saya
.bila fikir hal itu, hal ini
.semua bercampur-campur
.benda kecil, jadi besar

.dengar lagu sedih sikit nangis
.baca ayat sedih sikit nangis
*sigh*

.tapi saya bangga sebab saya ada ramai kawan
.saya ada family, ada sang pencinta,
.ada besties, ada kawan-kawan
.ada kamu semua yang selalu sayang saya

.dan saya bangga menjadi
.intan nurulfateha binti baharom

.saya tak pernah menyesal
.terima kasih tuhan kerana anugerah ini


.... jiwa kacau ...

30 comments

acik ayu said...

hai.

saya penjenguk blog kamu yang tkini.
ahaha.

rasa mcm pernah 'nampak' la kamu ni.
hmm dulu bf budak UPm bukan?
hik.
abaikan citer lama.

well.
rajin2 jengah la blog saya.
http://whohaseverything.blogspot.com

teruskan memblogging!
:D

http://whohaseverything.blogspot.com

cik intanurulfateha said...

~acik ayu

.hye~
.slamat dtg :)

.err ex-bf budak upm?
.x de x de
.salah org neh

.oke~
.nti kite g tgk ur blog k! :)

hannie_luv_vespa said...

yeah...
proud to be myself...

:)

n0n0n said...

org muor tau blogging gak ek?nice blog but too jiwang kut....no offence k....just visiting....muahahahaha

wunny_hunny said...

btul jgk kn ayt tu?
hmm..nk pkir sdlmnya jgak ah..heee.

*muhasabah diri ni*

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

proud to be me tooo sis!!!!!



and


and


and...



proud to have sister like you!


just ignore others sis.. u r u!



;)



sayang sis!!!!!!!!!!!!!




BERTABAH sis utk ape jua keadaan.. and and and... menangis tak salah pun...




;)

s.y.a.r.q said...

saya bangga menjadi rakyat malaysia!!

Boleh??? tak de kene mengene ngn entry ni pon..hahahahahha.. :p

noor afzan said...

sayapun bangga jadi diri sendiri..
dan..
kami sayang kamu~

cik intanurulfateha said...

~hannie

.hee yup! :)

cik intanurulfateha said...

~nonon

.ingat org prk je ke pndai blogging?

.dis is my blog
.ske ati lah nk jiwank ke ape
.klu x suke, x payah masuk atau follow
.u got it?

cik intanurulfateha said...

~wunny

.ha sile2 muhasabah diri :P

cik intanurulfateha said...

~tieha

.syg tieha jgk
.jge diri tau
.i miss u my lil sis :)

cik intanurulfateha said...

~syarq

.hee me too
.proud to be malaysia :)

cik intanurulfateha said...

~afzan

.syg akak jgk :)

n0n0n said...

JGN LA MARAH....just joking...sorry if tersinggung......

cik intanurulfateha said...

~nonon

.x marah
.cume currently not in d mood
.so b4 nk post apape, watch out ur words
.tq

mohdhairihassan said...

s s a
a a n
y y d
a a a
. n !
. g !

..
|
*

LuVidA^^ said...

jiwang la lagu ni..
baru ingt ade penyanyi name anis suraya..huhuk.
i pon suke yasmin ahmad punye cte..em..i rndu sepet..
lagu once tu bes..
da jgn nanes2 ag..

Anak Gemilang said...

kdng2 kte mmg plu ngis kak intan.. jgn sdih2 yer,, ape pun.
kuatkn
smgt...
jgn pk yanng bukan2 ok..
tngkn dri..
ceria salu

cik intanurulfateha said...

~mohdhairihassan

.ok
.phm

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hm best kan lagu tu? :)
.i da x nanges dah
.dah oke :)

cik intanurulfateha said...

~ora

.tenks ora :)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

huhuuu..oke i'll sis...




tkut la h1n1 tu..


;(

[-suziey-] said...

huhuhu..nape cam sedih je n3 ni..erkkk still trkejut ngn kehilangan yasmin ahmad..

cik intanurulfateha said...

~tieha

.hee jgn tkot
.b creful k
.jge kesihatan

cik intanurulfateha said...

~suziey

.jiwa kacau
.huhuhu :P

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

BAIK! mengikut arahan...


heee...


;)

cik intanurulfateha said...

~tieha

.hee bagus!
.adik yg baek :)

n0n0n said...

ayarkkk...takde mood rupanya...so kira 0-0 la ye...

cik intanurulfateha said...

~n0n0n

.orait then
.0-0 :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13