Tuesday, August 4, 2009

.the beginning *credit to cik zira*

.

.scheduled post.

.helo kawan-kawan~

.saya online shopping lagi .kali ni bershopping dengan cik zira yang merah .saya beli tudung syria .bayar semalam, dapat hari ini .credit to pos ekspres .memang di jamin sampai esok! :) .dulu penah beli tudung gak .tapi beli shawl dari dya aien .sila lihat sini untuk entry shawl itu

.err walaupun saya freehair, saya memang suka beli tudung .mana lah tau, satu hari nanti saya 100% pakai tudung kan kan? ;) .ni lah di namakan "the beginning" .hehehe~ .saya suka tudung syria sebab senang nak pakai .tak payah nak lilit-lilit bagai .huu sangat remeh .tapi jealous tengok orang pakai tudung cantik-cantik .tapi saya pakai selekeh huhu

.thanks cik zira! :)

.tudung dan anak tudung

.sebelum ;p

.selepas
.tak sabar-sabar mahu try ;)
.anak tudung kaler dark maroon

.heee anak tudung kaler pink
.magik kan boleh tukar-tukar
.hehehe~
.suka! suka!

.heee perasan comel kejap ;p
.rase macam mau tumbuk diri sendiri!

.mungkin time entry ni di publish, saya sudah berada di melaka .mama ajak pergi ke kebun pak utih .mahu ambil buah dukong .dukong tu adik beradik duku dan langsat .kuikuikui~ gambar di atas di ambil sebelum gerak ke melaka .tapi tang tudung tu, tak confirm lagi hehehe~ ;D

.ha untuk makluman semua, saya
belum jadi cikgu lagi .sebab cikgu yang bakal saya ganti tu belum cuti bersalin lagi .beliau masih mengajar .so kena tunggu saja lah sampai cikgu tu betul-betul cuti .sabtu lepas dia dah masuk wad, tapi dah keluar balik sebab baby tuh tak keluar-keluar .huhuhu~ .kerani tu jumpa mama tadi .heee nasib baik saya tak pergi sekolah semalam .kalau tak, malu saja hahahaha~ .so standby saja lah huhu .dan terus membuat translation sampai muntah hehe~

.dan jawapan kepada teki tekuk di entry yang lepas adalah CREW~ .yay! tahniah kepada pemenang .ehh ade contest ke? .tak ada ye .sila bagi hadiah kepada diri masing-masing kepada yang rasa jawab betul tu .hehehe~ sebabnya alasan crew tu sangat-sangat tak logik .dia cakap dia tengah betulkan bendera .nak betulkan apa nya? kan bendera jepun tu tengah-tengah dia bulat .pusing macam mana pun tetap sama! .heee~ ;p

*eh da lama tak buat entry warna-warni kan?*

.sekian
.tata!


20 comments

dotblogspotdotkom said...

nak buah dukong...huhuhuhu

zura@iwan said...

MMG COMEI LA KAMO PAKAI SYRIA NIH.....SEYESSS...

LuVidA^^ said...

yunk..nk tgk pix tudung...
:D

so..jwpan i lebey kurang betol la kn??
yey!!~~

[-suziey-] said...

hahaaa.seb bek xg sekolah ek..ekek:D eh tantek la intan pakai tudung tu..hehe:p

ceh jwpn sabo je la..perlukan pemikiran tajam..cewah:p

hazirah abdul rahman said...

comel2,,nanti beli lagi ea,,thanx ade nama kt di situ,,cayang intan!!

HonEyBuNNy said...

hhehe..ila pn suka pkai tudg syira...tp pipi tmbm lor..erm..kitaorg clash coz ila da byk sbr dgn sikp dia..uhuhu

Heidi Shafiq said...

comel la tu..
sepuk kang..
kihkihkih..
:P

cik intanurulfateha said...

~dotblogspotdotcom

.heee meh meh dtg ruma ;p

cik intanurulfateha said...

~kak zura

.hee tenkiu kak! :)

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hee kn ade pic tudung tuuu
.scroll la bwh sket

.hee ye~ jwpn kamu betul! :)

cik intanurulfateha said...

~suziey

.hee tantek la sgt ;p


.ha tu la, jwpn die kene pk btul2
.uhuhu~

cik intanurulfateha said...

~cik zira

.hee nnti kite beli lg ek :)

cik intanurulfateha said...

~hunnybunny

.hee same la~ :)

.alaa sabar je, klu ade jdoh, x kemane :)

cik intanurulfateha said...

~heidi

.eleh dengki la tu u x leh pakai tudung ;p

HonEyBuNNy said...

ila da xnk r kt dia..uhuhuuh...ila da happy skrg dgn life ila...suka tgk korg ber2...semoga bahagia...

cik intanurulfateha said...

~honeybunny

.hee btul
.kdng2 smua tuh ade hikmah die sndiri
.mungkin dlu sedey2, nti 1ari nti, ila akan dpt yg lg better :)

LuVidA^^ said...

tu la...baru pasan...scroll..deng!
i rabun kot tadi.
hahhaa..

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hais anda neh ;p

noor afzan said...

cantik tudung syria tuh..
sesuwai kamu pakai..

wah2..
nak pi makan buah dokong..
bestnye..
nak jugak!

cik intanurulfateha said...

~afzan

.hee cantek ek? ;p
.malu lah
.hee bukan dukong kak tp duku langsat
.salah info smalam ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13