Sunday, August 30, 2009

.budak-budak zaman sekarang memang tak patriotik kan?

.

.scheduled post.

.sombong gila budak ni
.rasa mahu lempang!

.nak snap pic beliau pun,
.beliau tak mahu
.ciss! eksen~

.macam ni la budak zaman sekarang
.tak patriotik langsung!

.beliau buat bodoh tak tahu saja
.time bulan kemerdekaan ni

.cuba lihat gambar di bawah

.scroll down.

.heee comel kan?
.hiks tak tak tak
.bukan gambar ni yang saya maksudkan
.scroll lagi ke bawah ye (:

.hiks
.kat pintu gate ruma saya
.sudah ada jalur gemilang
.dan bendera negeri johor!

.along yang gedik
.huhuhu~

.huuu comel kan flag tu ^^
.sila abaikan encik along ye kawan-kawan

.saya berdiri atas verandah
.huhuhu~

.errr, ok ok~
.saya duduk
.nampak sopan sikit kan? (:

.kami sangat patriotik kan? ^^
.macam ni lah yang kita mahu

.haish =.="
.tak macam si chacha tu
.budak zaman sekarang memang macam tu
.pandai melawa jerr! @.@

.tengok lah tu =.="
.memang nak kene lempang kan?

.naik basikal pun nak pakai spek
.beliau cakap, takut silau @.@

.lupakan pasal budak gedik ini ye
.kalau cerita pasal beliau,
.memang takkan pernah habis! :D

.eh, korang dah pasang bendera di rumah?
.kalau belum, pasang lah ^^
.marilah kita sama-sama sambut
.bulan kemerdekaan ini dengan suasana yang ceria

.happy merdeka day!

.sekian~

14 comments

siti_z0wiah said...

wah...dah siap pasang bendera ye.
bgus2..hehe.

*cute bet0l si chacha tuh*

cik intanurulfateha said...

~siti

.hee semangat kemerdekaan :)

wunny said...

hahahha..akk x baik wooo ckp chacha mcm tu~
*wani geng ngn chacha*

:p

cik intanurulfateha said...

~wunny

.chehh
.geng chacha rupennye!

♥ Cik Cimi ♥ said...

yeyy!
smgat merdeka.
=D

cik intanurulfateha said...

~cik cimi

.itu harus! ;p

ezzatul fatihah binti fauzi said...

merdeka! merdeka! merdeka!

fuh, bersemangat sungguh saya...

cik intanurulfateha said...

~ezza

.cheh
.hipokrit sungguh! ;p

[-suziey-] said...

cewah..patriotik sungguh la tu..ala takat gantung bendera..cuba buat baju raya guna bendera..bru la btol2 patriotik..ekeke:D

cik intanurulfateha said...

~suziey

.alaa kire aci la ni
.patriotik jugak! ;p

khaLifah feDi said...

owh budak itu sungguh c0ool x100

cik intanurulfateha said...

~kf

.budak mane?

Arra JaSmY said...

wah...tanteknye..umah die byk bendera..
wah..tomeynyew budak tu..
wah....
wah...
hahaha---apew kes.--

cik intanurulfateha said...

~arra

.hee comel macam akak die kn? ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13