Sunday, August 16, 2009

.come on intan~ .please grow up!

.

e[old skul pic]
*rangka bernyawa haha*

.penat ek kalau batuk

.semalam dah start batuk
.tapi batuk tu macam segan-segan nak keluar

.tapi hari ni batuk tu dah tak segan lagi
.haishh geram-geram

.tak larat ouh
.esok sekolah
.takkan mahu ambil MC
.sebab gaji saya di bayar ikut hari bekerja
.kalau MC sehari, hilang rm70+ ouh

.dah la saya ni orang miskin :(
.takkan mahu bagi anak-anak saya makan pasir
.yuran sekolah lagi
*eh eh saya dah kahwin ke?*

.esok budak-budak nak exam
.takkan saya nak batuk-batuk
.dalam dewan exam tu!
*sigh sigh sigh*

.mama penah cakap
.kalau batuk yang berterusan
.boleh menyebabkan seseorang tu kurus

.haish tak mahu la kurus-kurus
.tengok la gambar di atas tu
.dah macam apa dah
.tsk T.T

.sekarang ni, saya rasa pelik
.badan saya sekejap panas,
.sekejap sejuk

.bila saya nangis-nangis,
.secara automatik badan saya
.pun akan nangis panas

.nak demam pun main-main kan?
.tsk T.T

.kadang-kadang saya curious
.betul ke saya ni manusia
.atau saya ni sesumpah??

.ye lah~
.asyik berubah-ubah saja
.kehkehkeh

.harap-harap bangun pagi esok
.saya dah ok~
.aminnnn :)

.oh ya~
.ada hamba Allah
.memberi pesanan kepada saya

.selagi saya tak grow up, jangan cari dia
.ye lah, saya kan childish dan tidak matang

.dan rasanya saya belum grow up
.jadi, tidak perlulah saya cari dia
.kan kan kan?

.tapi kalau dia yang cari saya bagaimana ye?

.bila batuk-batuk macam ni
.terasa tua pula heee~

.mungkin kah saya akan
.berubah menjadi matang
.bila bangun subuh nanti?

.hmmm~
.mungkin juga kan?

.huu mahu tidur awal lah macam tu!

.hahaha!
.goodnyte~

16 comments

LuVidA^^ said...

childish ke?
ok wat..jgn tua sebelum waktunye..yeyy :D

*komen i salu x membina hahah*

cik intanurulfateha said...

~luvida

.ahaha tau xpe
.i kn comel
.mmg la nmpak childish ;p

.alaa x pe
.i suke kumen u ;p

noor afzan said...

x pe intan..
xde la childish manapun..
masa manja2 je pun.
masa serius, awak matang je kan?
ahahaha~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.haha btul tu kak
.mse seyes, kite matang gile
.siap sore tuka jadi serak2 basah
.ala-ala ella gitu ;p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

cepat2 sembuh ye sis..
^_^

n0n0n said...

batuk2?mkn la ubat batuk cap leong pui kee...ekekekeke....childish?adakala kita kene gak childish pe?jadi nk wat pe ubah2?be yourself is better than to be a hipocryt(betul ke aku eja ni cikgu english?)wakakaka

cik intanurulfateha said...

~aisumi

.hee tenks! :)

cik intanurulfateha said...

~n0n0n

.err ade ke name ubat tu?
.laen mcm je heee
.err betul kot
.saye bukan kamus ;p
.hahaha
.ejaan sebenar --> hypocrite

[-suziey-] said...

waakakakaa..sesumpah? hahaa..g ler check up..kot2 h1n1..ha lagi teruk dr sesumpah tu..najis mughollazah..ekekek:D

cik intanurulfateha said...

~suziey

.x de la kak
.batuk biase je neh ;p

ynadona said...

owh ayat dah makin power nih.belogger tegar katakan.kekekke
dear..u memang sesumpah.dah lama sis tahu...ngehehe2x

cik intanurulfateha said...

~ynadona

.eleh
.sis pun same sesumpah
.buwekk ;p

Heidi Shafiq said...

meh la sedut lemak ai.. ai de lebih ni.. amik la..

cik intanurulfateha said...

~heidi

.x moooooo
.lemak u busuk! ;p

cik eykameow :) said...

smoge cepat sembuh :)

cik intanurulfateha said...

~eyka

.huuu tenks! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13