Monday, August 3, 2009

.confused!

.

.hai kawan-kawan~

.sepatutnya saya kena pergi sekolah hari ni
.tapi saya macam confused

MyEm0.Com

.sabtu lepas kerani tu datang rumah
.suruh saya standby
.tapi saya tak faham
.standby tu kena datang atau tak

.lepas tu semalam ingat nak call dia
.num hp pula tak ada

.yang ada, cuma num hp cikgu zainuddin
.guru penolong kanan 1 tu
.sebab dia yang offer saya
.tapi dah lewat malam sangat
.segan mahu call

.pagi-pagi tadi, kawan saya sms
.dia cikgu dekat sekolah tu juga
.dia tanya datang ke tak?
.tapi saya tidur lagi
.huhuhu~

MyEm0.Com

.dalam pukul8 saya reply
.saya cakap, abg zaham *kerani*
.tu suruh standby je
.then kawan saya tuh cakap,
.standby tu suruh datang la ngok!

.lagipun cikgu yang saya kena ganti tu
.memang dah start cuti
.tapi saya tak mahu datang
.segan kot~
.lagipun dah lewat sangat
.nak mandi lagi,
.nak siap-siap lagi
.pakai tudung saja dah sejam

.kalau main pergi je,
.takut kena halau pula!

MyEm0.Com

.still nak tunggu abg zaham call saya
.sebab dia ada num hp saya

.so saya assume esok saja lah
.heee still cuak kena ajar english form4
.rasa macam tak mahu kerja pun ada!
.uwaaa~

MyEm0.Com

.eh tapi confused lah
.kena datang ke tak sebenarnya?
.jangan kena pecat sudah!
.hahaha~


MyEm0.Com

22 comments

Mimi said...

haha.
comel sungguh cik intan.
esok pegi je la ok?
ala.. x de orang nak makan pon kalau pegi & x pegi..
eh.. apekah?

cik intanurulfateha said...

~mimi

.hee mmg la
.tp segannnnnnn :D

kEy said...

aiy0k, abis la budak2 tu bi ntah ke mane~

dak2 f0rm4 tu sis!
dah bes0r k0t budak2 nye...

hah, sah sti kne buli!

ahakZZ~

cik intanurulfateha said...

~key

.hahaha mesti bi doang hebat nti

.mne de kene buli
.ngorat mungkin ;p

Heidi Shafiq said...

teruknye..
nk kene rotan chekgu intan ni..
cpt g skowla..!

cik intanurulfateha said...

~heidi

.hee x mo ;p

LuVidA^^ said...

dan2 plak tuka header ek?
ni nk jd cekgu ke namo ni?
hehekk..penin2

saadah saadun said...

hahaha..
kamu comel la syg..
jd teacher yg bagus ok..
=)

[-suziey-] said...

aah la..kalu akak pn confuse..standby tu mksudnya tunggu kt bilik guru ke tungu dia call soh dtg bru dtg..kang kalu xsabo2 g tunggu kt bilik guru malu plak katanya over excited,.ekeke:D try je call azham guna no sekolah..tanya nk kena dtg sekolah ke x..kang tkut dia expect intan dtg report diri tp standby utk ngajor..intan xdtgp lak..ha kan dh buruk rekod..hehe

~miszirdawaty~ said...

jadi cekgu elOk2..
teacher2....
heh~

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hee nk tp malu
.hukhuk ;p

cik intanurulfateha said...

~saadah

.heee i mmg comeyl
.u pun comeyl
.maka kite berdua comeyl
.hikhik ;p

cik intanurulfateha said...

~suziey

.haa tau x pe kak
.adehh risau gak neh
.cmne ekk
.alalala segan :(

cik intanurulfateha said...

~miszirdawty

.hee baek~ :)

mohdhairihassan said...

segan?
bangun lambat?
hm....

cik intanurulfateha said...

~b ku syg

.jd mengape?

violetless said...

aik??slamber je la cik intan ni tak g skolah..heheh

John Iverson said...

Saya pn dh confused... standby je la sis... hahaha... erm.. selamat mengajar... susah jgkek klu dipikirkan balik hehehe

cik intanurulfateha said...

~violetless

.haha tau xpe
.slumber je la ;p

cik intanurulfateha said...

~john

.hee tau xpe
.tgh standby je la neh
.klu die x kol gak, x pegi laa
.dok ruma je, buat translation ;p

noor afzan said...

eheee~
nape la kerani itu tidak well explained pada kamu ..
kan kamu dah confuse..
huhu~

x pe, kalau die tanya bagitau je la kamu dah standby tapi kat umah le..
ngeee~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.hee tau xpe kak ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13