Thursday, August 20, 2009

.dengan RM10, kita boleh dapat lebih dari RM100?? *belum cuba belum tahu!*

.

.sticky mode.

.mari lah try

.cuma RM 10 saja!
.tak rugi tau~
^.^

.or add me at YM
bubble_buzz@yahoo.com

.klik "JOIN" pada iklan di bawah
.kalau tak nampak, sila zoom screen anda ;)
*terpaksa kecilkan iklan sebab tak muat huhu*

.kalau tak nampak iklan dibawah,
.click link myspace dan friendster saya ni
MYSPACE
FRIENDSTER

.GOOD LUCK!

^.^



.sila scroll ke bawah untuk latest entry
.sekian~

24 comments

LuVidA^^ said...

yunk..mls la nk join..
neway tq explen kt i..
hee :D

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hee xpe
.nti klu nk join, btau la :)

helena's said...

ape ne?tak benti loading..lama gile tunggu..

cik intanurulfateha said...

~sis hel

.hee x leh ke?
.try tgk iklan kt myspace kite
http://www.myspace.com/bubble_buzz

ezza said...

angah...betul ke leh wat duit banyak....leh percaya ke ni

cik intanurulfateha said...

~ezza

.btul la
.x tipu
.lgpun rm10 je
.x de cas tsmbunyi
.x mhal so klu rugi x regret
.angah pun da dpt untung n da balik modal pun

[-suziey-] said...

wa nk seratus sbgai duit raya bole?

cik intanurulfateha said...

~suziey

.hikk masuk dlu
.nti dpt le ;p

ezza said...

ok klu g2 nak ajak yeop sekali la...hehehe

cik intanurulfateha said...

.ajak le! ;p

miela77 said...

Intan..ok gak ek..tak pe k.iela da dpt hasil yg Danaraya tu..alhamdulillah..tetiap hari bunyi je msg..senyum..hehehe.. bila nak jadi ahli aktif?...hehehehe

cik intanurulfateha said...

~miela77

.huu cmne ek kak konsep nye?
.x phm laa

~ieDa~ said...

Salam..fateha..dh dpt keuntungan ke?bnyk ke?betol2 ke dpt pulangan lumayan nie??

cik intanurulfateha said...

~eida

.oke la kak
.so far kite dpt balik modal :)
.rm10 tu nnti akak akan dpt e-book
.e-book tu ade 10cara nk buat duet dr tenet
.dan keuntungan akan dpt dlm USD

.then dr rm10 tu jgk, akak akan dpt komisyen rm5 stiap org yg msuk under akak
.kalau 3 org msuk, akak dah dpt rm15
.da balik modal kn?
.tp akak x kn dpt trus duet tu
.kene tunggu rm50, bru akak dpt duet tu
.die akan trnsfer trus duet tu dlm acc akak

.tp klu akak mls nk cri org, akak buat je yg 10cara dlm e-book tu
.lg untung sbb dpt dlm usd

.rm10 je
.x byk pun :)
.gud luck!

hannie_luv_vespa said...

camner wat n3 niyh 20/8?
cam plik jer?
hmmm...

cik intanurulfateha said...

~hannie

.itu name nye STICKY MODE
.lepas abes type entry, post mcm biase
.then bukak balik dashboard n edit balik tarikh n mase die
.so bile u post entry bru, entry yg ni akan sntiase berasa di atas
.itu la di pnggil sticky mode
.telekat kat atas2 huhuhu

iza iziana hasan said...

mcm best je....tp lorat x nak join ???

cik intanurulfateha said...

~iza

.lorat cmne sis?
.x de lahh
.simple as abc :)
.and easy as 123 ;p

iza iziana hasan said...

mcmne nak join ??
berminat ni

cik intanurulfateha said...

~iza

.klik kt iklan tu
.ade prkataan join kt left top iklan
.nti soh buat payment via cimb n maybank

iza iziana hasan said...

intan.....Enter CAPTCHA Below; tu apa ek ???

cik intanurulfateha said...

~iza

.tu akak kene type balik huruf atau num yg kuar kt kotak bwh die

iza iziana hasan said...

intan...bank in melalui mesin je leh kan?

cik intanurulfateha said...

~iza

.yerp kak
.cash deposit tuh je

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13