Monday, August 3, 2009

.please respect other people's good judgment and avoid arguments~ ;)

.

.ouh saya tak faham
.apa masalah dia pun saya tak faham

.saya memang confirm tak ada
.buat hal dengan dia
.kenal dia pun tak

.tiba-tiba add saya kat fb
.ingat kawan saya, so accept saja lah

.then bila saya buat status macam tu kat wall,
tiba-tiba nak cakap "W T F"

.kalau tak silap saya, "W T F" stand for what the fu**
.atau ada maksud lain?
.dan saya salah faham?

.saya tak biasa maki-maki orang ni
.huhuhu~

.so kesimpulannya,
.salah ke kalau saya nak delete dia
.dari friendlist fb saya?

.ini fb saya kot
.so suka hati saya lah~

.am i childish?

.so kepada kroni-kroni "love cinta",
."SORRY" SEBAB DELETE KAU JUGA~

.kroni kau cakap, nak bagi aku 2nd chance??
.NEVER.

*AKU TAK KISAH KALAU TAK ADA "KAWAN" MACAM KAU*

24 comments

LuVidA^^ said...

sape tu yg sengal tu??
bongoks tol la!!
love cinta
cm seorg gal?
yunk...bkn minah tu ke??

DIK AN said...

Dia nak bergurau kot. Cuma x kena tempat. Tulis status ganas2 sket lain kali kak...

cik intanurulfateha said...

~luvida

.i dun think her
.i x de cri psal ngan die, n die pun x kn nk buat gitu
.tp yg penting, yg ni pun gile
.huhu~

cik intanurulfateha said...

~dik an

.die ade geng
.huhu geng die pun cmtu gak dik
.perli2 akak kt wall fb die
.perli2 sbb delete fb kroni die
.last2 both of them akak delete
.malas layan org cmtu
.ntah apape je
.tulis status ganas?
.huu x reti ;p

aRe_uDear said...

banyak no ragam manusia nih.. huhuuu.. releks k lalingg..

Heidi Shafiq said...

what the fish!
tu la kot die nk ckp.. hahaha..
dulu de fesbuk aku da delete.. pasni aku nk wat balik la account fesbuk aku..

cik intanurulfateha said...

~are_udear

.hee tau xpe kak
.mcm2 prangai ;p

cik intanurulfateha said...

~heidi

.huu anda ni
.x kan la what the fish
.supannye manusia itu ;p

.haa sile2 buat balik fb anda ye! :)

cik ian@aH Lian~ said...

WTF...?
tu dia tanye...
eh, heidi dah jwb WTFish,
abis sis nak jwb per ek?

cik intanurulfateha said...

~sis ian

.hee sis diam je oke ;p

THE ZUL said...

hahah WTF!

flamebait jer tu..jgn dilayan sgt
delete dari buddy list?..satu langkah yg bijak hihihi untuk mengelakkan kemenularan =)

cik intanurulfateha said...

~the zul

.awal2 lg dah delete
.semak je ;p

John Iverson said...

Perkataan tu agak normal la sis... hehehe... mybe kawan2 tu.... hehehe

Anonymous said...

what the fire kot!

cik intanurulfateha said...

~john

.hmm x lah bro
.die bukan kwn kite
.x knl pun sape die

cik intanurulfateha said...

~anon

.hee bukan2

noor afzan said...

sopan sangat dak tuh..
huhu~
kalau ada member macam tu pun akan delete terus..
wat semak FB akak je..

[-suziey-] said...

sape tu? dh explore fb dia? kaum kerabat mane? akk ingt wtf tu wrestling..hehe...aah ek..ade lain makna..hahaa..

cik intanurulfateha said...

~afzan

.hee tau xpe
.semak je kan?

cik intanurulfateha said...

~suziey

.hakhak bukan la kak ;p
.hmm x kenal pun sape die
.benci gile!

s.y.a.r.q said...

hahahaha..abaikan jekkk...
anggap jek dye cakap WTF tuh what the fun... :)

cik intanurulfateha said...

~syarq

.haha baek
.cube abaikan ;p

.: wan r0hayaty :. said...

sewel,,xpun gle,,, xpun,, die jeles,,
keh3!!!

cik intanurulfateha said...

~wan

.haha yeah
.absolutely rite! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13