Thursday, August 20, 2009

.saya jual rojak *mahu beli tak??*

.

.eh maaf ya!
.tak ada jual rojak di sini
.tersalah tulis tajuk entry
.tapi malas mahu delete
.maaf ya! ;p

.hari ni tak tahu mahu update pasal apa
.cuma mahu post gambar-gambar sahaja
.sila jangan muntah
.sekian~

.scroll down.

.semalam pergi hospital melaka
.visit pak utih yang sakit

.ini mama saya
.shaking pula gambar ni
.kami pergi berlima
.gambar orang lain malas mahu snap
.sebab mereka tidak comel
.miyahahahaha
*gelak keji*

.dan semalam saya beli barang baik
.heeee~ suka sangat-sangat!
.tak boleh tunjuk lagi barang ni apa
.kalau korang hebat, cuba teka ;p
.tapi nanti saya akan post entry pasal ni
.tapi tunggu la dalam seminggu lagi ;)

.ini pula gambar untuk hari ini
.ni kertas test yang saya belum marking
.malas ouh~ heeee
.lagi-lagi bila tulisan students
.macam cakar ayam + itik + babi
.susah mahu fahamkan

.time ni tengah marking english paper for form 4
.hari ni terlupa snap pic sendiri
.busy la katakan ;p

.marking paper sambil dengar mp3
.dekat bilik guru
.hari ini banyak masa free
.so marking paper saja la~
.tinggal lagi 1set saja untuk marking
.before cuti sekolah, confirm settle! :)

.ouh ya! .lupa mahu bagitahu .students saya sudah tahu yang saya sudah ada pacar .ada yang membaca blog dan ada yang pernah nampak saya bersama pacar ku itu~ huhu .ada yang memuji-muji kecomelan pacarku yang tercinta *err comel ker?* dan ada juga yang merajuk sebab sebelum ini saya katakan yang saya masih single~ .muahahaha!! .ouh perlukah saya memujuk student saya itu?? .adehhh beliau terus menarik muka masam kepada saya .selama ni, beliau sangat mesra dengan saya dan mendapat markah tertinggi dalam english test tempoh hari

.patutkah saya memberi num telefon saya supaya rajuk beliau hilang? heeee~~ ;p .beliau minta num telefon jika dapat markah tinggi sedangkan saya hanya berjanji untuk memberi hadiah, bukan num telefon .adakah memberi num telefon kepada beliau itu merupakan suatu hadiah? .mungkin num telefon saya akan menjadi pemangkin kepada beliau untuk terus rajin study! .hahaha~ apa pendapat korang ye kawan-kawan? .perlu bagi atau tidak ek? .hmmmm~~

.ok lah~
.mahu pergi makan
.hari ini ada BBQ di rumah saya
.nanti saya update oke! :)
.daaa~

8 comments

Mimi said...

kekeke..
lucu2an jugak ye student zaman skarang.
wah.. nanti kalau bagi num fon, darling x jeles ke?
hikhik.
ingat betol tau anda jual rojak.
sy mahu mamam rojakkkkk.
esok mak sy tolong buat.
yeay!~

RobinHood said...

x muntah puwn tgk pic tu semua...

wah...anak murid jatuh hati ngan cekgu kew?

bahaya neh... (",)

ZARA 札拉 said...

heheheh~

mau beli!!!

barang baik?

apakah?

hadiah konvo ku ker?

hahahaha~

cik intanurulfateha said...

~mimi

.heee sedapnyeee rojak~
.nak sikit!! ;p

cik intanurulfateha said...

~robinhood

.heee x mo laa ;p

cik intanurulfateha said...

~zara

.heee zara kene bg kite adiah konvo kite dlu! ;p

noor afzan said...

tersepit lak yer..
awak bag ihadiah je dah le..
ok dok?
kalu bagi number fon nanti Hairi jelez gitu..
bahaya woo~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.hee mmg die jeles kak ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13