Tuesday, August 18, 2009

.saya sudah ke klinik pagi tadi *tahniah cik puan, sudah 3 bulan*

.

.salam kawan-kawan~

.tajuk atas tu tak ada kena mengena ek!
.heee~

.memang betul saya sudah ke klinik
.dan betul sudah 3 bulan usia kandungan
.perhubungan saya dan bf tercinta
.hehehe~

.pagi tadi, bila saya bangun pagi .kepala tersangat la berat .actually dari malam tadi .kepala saya dah sakit .telan 4biji panadol, still sama .then pagi tadi terus call bf tercinta .dia cakap, tak payah pergi sekolah .suruh saya MC saja .tapi saya degil .mahu ke sekolah juga .konon-konon mahu kuatkan semangat .malas mahu layan sakit tu

.sampai sekolah, kepala still berat .saya tahan je .memang nak nangis rasanya .mengadu dengan kak suriyani dan kak maisarah, dieorang cakap, kenapa datang sekolah kalau tak larat? .saya cakap, ingat pening sikit saja :( .then saya pergi kantin, tapi tak lalu nak makan .just minum teh o ais .lepas tu bila dah tak larat sangat, saya call mama .saya cakap nak balik .time call tu memang dah nangis dah .serius shit sakit kepala :(

.mama datang dalam pukul 10 am .terus pergi klinik .settle ambil ubat semua, saya pergi sekolah semula .ingat nak terus balik je .tapi mama cakap, kesian kat budak-budak .lagipun dah half day .10.30pagi saya kena jaga exam .so makan ubat siap-siap .lepas makan ubat, a lil bit sleepy .sebab ubat tu memang buat orang mengantuk

.habis sekolah dalam pukul 2.30 pm .saya terus balik rumah .makan nasi then makan ubat .terus pengsan .bangun pukul 6.30 pm .then bila bangun, kepala tak sakit sangat .tapi still pening laa .saya tak tahu lah kenapa jadi macam ni .saya tak demam .batuk pun dah kurang .cuma sakit kepala ni je .hmm saya ada migrain ke? .selama ni, tak pernah ada pun .tapi rambut pun gugur banyak sangat .hmmm~

.doakan saya sihat kembali
.ye kawan-kawan!

.aminnnn~

.dekat bawah ni ada beberapa pictures .sempat saya snap walaupun tengah sakit .hehehe~ .sakit memang sakit tapi kalau dah camera maniac, tetap camera maniac oke! .hahahaha~

.scroll down.


.budak kecik ni ikut
.time pergi klinik tadi

.1st time pergi klinik ouh!
.sebab selama ni, mama bawa balik ubat
.saya baru buat kad hehe

.dapat panadol
.padahal dah telan banyak dah semalam
.tak ada apa-apa kesan pun :(

.dapat ubat batuk juga

.dan ubat pening
.ubat ni boleh sebab kan mengantuk

.dalam pening-pening pun,
.saya kena jaga budak test
.nasib baik dieorang tak bising

.paper english
.semua pakat tidur sebab tak tahu buat

.bila tengok dieorang tidur,
.rasa macam nak tidur juga! hehe~
.dah tak larat nak kejut seorang-seorang

.lepas jaga budak test, saya lapa
.makan roti dan minum soya je :(

.tsk~
.sakit kepala :(
.time ni kat bilik guru

.betul lah!
.ingat tipu-tipu ke? :(
.tolong lah percaya! heee

.itu saja mahu update!
.doakan saya cepat sembuh ye!
.nanyte~

28 comments

wunny said...

jgn..jgn x dtg skola..kne dtg jgk! hhahha..income tuuu :p
rjin2 mkn ubt ye..kalo nk lg baik, kawen trus!
*ish2..xde kaitn lgsg*

ynadona said...

cian dia tit kepala e?
telan 4 biji panadol mane cukop.
elok telan dengan kulit2 tu sekali.
okeh sis diam.hohoho

.: wan r0hayaty :. said...

ubt btuk kamoo sme ngn cik cimi pp tembam 2,,,
hahahah!!
korg ni sakit pe ha???
dh la minah 2 degil nk p klinik,,,

Paan said...

Get well soon.

iza iziana hasan said...

kenapa la degill...cuti je la..

LuVidA^^ said...

i ni pon..da msuk sem 5 kt s/alam..baru aritu reg kt pusat kesihatan.huhuk
sgt mls bab g klinik ni..

em..
pray 4 ur healthy.

♥ Cik Cimi ♥ said...

ubat kite same rupenyer.ngeh3.jgn lupe mkn ubt.get well soon.

Heidi Shafiq said...

len kali bawak pisau..
lau rase x sihat terus tikam perut..

mohdhairihassan said...

ha..suke lagu nie!
walopun saye tidak paham,
tapi ia tidak terlalu jiwank~
hihi...
:-* :-* >:D< >:D<

n0n0n said...

ish3....sian dia....cik intan...kalo ada migrain,try rendam kaki dalam air suam2 panas...tabib cina bgtau aku utk lancarkan peredaran darah...

zura@iwan said...

slm cikgu intan...

sian ye sakit pala ek....mmg sorg cikgu yg bsemngt la...sakit pun gi sek ek...

smoga intan cepat sembuh dr sakit pala tu ye....musim skrg ni la kut intan...cuaca kan x menentu..

[-suziey-] said...

hjaahahaaha.///sabo je la..tajuk xhengat..ye la...get well soon ok..migrain ke?

cik intanurulfateha said...

~wunny

.cik barney ni gatal ek
.blasah mau?

cik intanurulfateha said...

~ynadona

.sep bek tau diam ;p

cik intanurulfateha said...

~wan

.hee saket ati ;p

cik intanurulfateha said...

~paan

.tenks! :)

cik intanurulfateha said...

~iza

.x mo cuti
.huhuhu ;p

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hee prangai same
.ptut la bole jd geng! ;p

.tenks syg
.luv u much! :)

cik intanurulfateha said...

~cik cimi

.hee baek!
.bru je lepas mkn ubat ;p

cik intanurulfateha said...

~heidi

.tikam perut awk boleh x?

cik intanurulfateha said...

~b ku syg

.komen anda tiada kene mengene
.patutkah saya delete?

cik intanurulfateha said...

~n0n0n

.ouh ye ke?
.tenks for the petua
.nti kite try ek :)

cik intanurulfateha said...

~kak zura

.ha tuh la
.mmg skng rmai cikgu yg sakit
.musim kot huhu
.mcm musim durian tuu ;p

cik intanurulfateha said...

~suziey

.nth la kak
.rse x de migrain pun
.tatau knp :(

khaLifah feDi said...

cikgu mc lame tak?

cik intanurulfateha said...

~kf

.huu mne dpt mc maa

fa10 said...

bikin gempak jer intan ni...anyway..hope u get well soon...

cik intanurulfateha said...

~fa10

.hee tenks kak! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13