Sunday, August 2, 2009

.selamat bersekolah! :) *mesti seronok dapat ramai kawan nanti!*

.

.scheduled post.

.helo kawan-kawan

.bertemu kembali dalam segmen
.mari berblog bersama cik intan yang comel
.teacher intan yang comel

.lama tak buat entry pasal chacha
.so di petang yang berbahagia ini
.saya mahu cerita pasal
.chacha yang bersemangat mahu bersekolah

.sila lihat bukti-bukti di bawah

.chacha comel kan ngah?

.tengah baca buku

.khusyuk gila!

.angah yang comel
.dan chacha yang kacak

.comel tak saya?

.chacha nak ambil buku dia
.dekat seat belakang
.tapi tak ada

.rupanya ada kat seat depan
.huhuhu~

.hee dah jumpa~
.laju je dia jalan
.buku ana muslim tuuuuu ;p

.tak pandang kiri kanan
.terus jeeee~

.terus masuk rumah
.suruh pandang camera pun tak mahu
.semangat mahu baca dan tulis-tulis


.since saya dah start mengajar isnin ni
.mama kena hantar chacha ke taska
.sebab tak ada orang nak jaga dia

.chacha pun semakin bijak menulis
.tapi macam biasa lah,
.tak paham apa yang dia tulis
.huhuhu~

.bagus lah dia dah masuk taska
.at least dia boleh belajar ABC dan 123
.kalau dia duduk rumah pun,
.dia belajar dari astro playhouse
.dia pandai cakap pun, tengok dari tv

.hee budak-budak zaman sekarang kan?
.moden sungguh!

.chacha sayang~
.semoga berseronok di taska
.bersama kawan-kawan baru!
.good luck!

.sekian~

16 comments

LuVidA^^ said...

budak2 mmg blaja dr tv..dr cte yg die tgk..n katun tu byk mbantu...mcm adk i adi..huhuuhuuu

wunny_hunny said...

fuiyooo~
monster bkal ke taska~
wuuuuu :p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

selmat kmbli ke sekolah!!!!




;))



sis! caiyok!!!


;D



gudluck chacha..
;)

cik intanurulfateha said...

~luvida

.hee tau xpe
.abes sume dialog katun die apal
.angah die pun TERapal skali ;p

cik intanurulfateha said...

~wunny

.hahaha
.abesla taska tuh nanti
.miyahahaha~ :P

cik intanurulfateha said...

~tieha

.hee tenks syg! :)
.x sbr nk chacha msuk taska balik :P

noor afzan said...

bijaknya die..
comel2..
hehe~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.comel mcm angah die kan kan? :P

ZARA 札拉 said...

best2~

kak zara mau ikut kamu chumel~

cik intanurulfateha said...

~zara

.hee jum kak zara ikut chacha~ ;p

RobinHood said...

Sokong LUvida Gak La..
Kalau Dia Betul La..
tp Kalau Dia X Betul Xnak La SOkoNg...
;p

cik intanurulfateha said...

~robinhood

.apsal sokong die?
.skendel kah? ;p

Heidi Shafiq said...

aku nak jage chacha leh?

cik intanurulfateha said...

~heidi

.x leh
.rosak ade kite nnti ;p

[-suziey-] said...

ouh cha cha kena ke taska..pasni lagi byk lagu dia pndai nyanyi..hehe..kan slalu kt taska asyik blajo nyanyi..kekeek:D

cik intanurulfateha said...

~suziey

.hee betul kak
.sknh ni pun da pndai nyanyi
.heee

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13