Thursday, August 20, 2009

.sila lah makan nasi yang basi ini yer~ *semoga tidak sakit perut*

.

.eh eh sebenarnya bukan nasi basi
.tapi cerita basi sebab ini untuk update semalam
.tapi semalam merupakan hari yang busy
.plus letrik tak ada kat ruma
.sebab encik TNB sibuk buat maintenance

.so maka hari ini
.baru la gedik-gedik mahu update
.walaupun sebenarnya banyak mahu cerita
.cerita ini dulu lah~
.heeee~

.tak ada apa-apa yang best pun
.cuma sesi bergedik di hadapan laptop
.ketika masa senggang di sekolah
.huuu~

.scroll down.

.huuu~

.pandang tepi~


.pandang bawah~

.buwek! ;p

.opsss sori~

.dengan students saya dari 5sc
.baju putih --- noy
*jiran saya*
.baju hitam --- fatin
*anak kawan mama*

.oke.
.tamat sesi menggedik
.actually petang semalam saya dan family
.pergi ke hospital melaka
.sebab melawat pak utih yang sakit

.tapi nanti la saya update
.malas mahu type entry panjang-panjang
.di sekolah walaupun sekarang tengah free
.kang nanti orang cakap saya makan gaji buta pula!
.huhuhu~

.itu saja mahu update
.sekian~

16 comments

khaLifah feDi said...

ops makan gaji buta?
hehehee......terasa kang cikgu2 laen cikgu!!!!!!!!!!!!!!!!

♥ Cik Cimi ♥ said...

ngeh3.
cekgu dgn anak murid sgt xbnyk beza.

.: wan r0hayaty :. said...

mau join gedik leh???

[-suziey-] said...

ni msti paksa bdk2 tu tangkap gambo cikgu pastu nk cover line ajk dorang bergambo plak..ekkeek;D

cik intanurulfateha said...

~kf

.im talking bout myself

cik intanurulfateha said...

~cik cimi

.hee kite tua sket la cimi ;p

cik intanurulfateha said...

~wan

.meh le ;p

cik intanurulfateha said...

~suziey

.mne de paksa kak! ;p

Paan said...

I nak gedik gak...auwww!

Pais Chaos said...

cikgu x garang langsung!!

cik intanurulfateha said...

~paan

.haha mmg gedik! ;p

cik intanurulfateha said...

~pais

.hee mmg x reti garang2 la ;p

noor afzan said...

cikgunye comel sgt..
dah cam sama baya dah..
heheh~

cik intanurulfateha said...

~afzan

.hiks
.mne de kak ;p

cik eykameow :) said...

hahaa , perangai sejibik cm cikgu eyka tym kt skolah teknik dlu :) mmg sporting abes,! tp tym blaja..siyes jew..huhuhuhu

cik intanurulfateha said...

~eyka

.hahaha ye ke?
.huuuuu~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13