Tuesday, August 25, 2009

.thanks a lot to the sex predator~

.

.tadi buka saja blog,
.saya terperasan satu benda
.dekat shoutmix saya

.click to enlarge.


.mangkuk punya orang
.bulan puasa pun nak macam tu
.i know "guest" is malay
.no manners betul~

.mak bapak tak ajar ke?

.pity you~

.boleh saja nak delete benda-benda
.yang tak sepatutnya di shoutmix tu
.tapi ntah lah~
.malas pula huhuhu

.before this, saya pernah kena tegur
.sebab saya seorang cikgu dan tidak bertudung
.itu saya boleh terima
.sebab teguran dia memang membina
.saya pun tak lah melatah dengan teguran dia
.saya akui, memang saya salah
.thanks kepada "pengkritik"
.di sebabkan saya memang freehair,
.so it takes time untuk saya 100% bertudung
.so buat masa sekarang,
saya hanya bertudung apabila pergi mengajar

.dan ada sekali tuh, ada orang YM saya
.bulan lepas, 23 july 2009
.tapi saya still simpan lagi
.apa yang saya YM dengan dia sebagai bukti

.click to enlarge.


.sori la ek
.tak berminat untuk YM dengan
.makhluk gila macam tu
.merepek saja

.hairi cakap, mungkin orang tu just cuba nasib
.mana tau saya melayan
.oh tidak~
.saya bukan perempuan macam tu
.anda tidak bernasib baik
.sila cuba dengan perempuan lain ye
.hahahaha~

.tapi apa-apa pun,
.thanks la sebab buat macam ni dekat saya
.what goes around, comes around
.tuhan tu maha adil

.ni lah di namakan sex predator
.yang case 1 tu, tak berani letak nama dan link
yang case 2 tu, boleh saja saya buat report
.track ID dia
.sekarang ni semua dah canggih
.boleh hack apa saja

.tapi tak apa
.saya kan baik <--statement perasan huhu
.malas mahu besar-besarkan cerita
.kalau lepas ni, orang-orang berkenaan ni buat lagi
.tunggu saja la nasib korang

.saya tak reti nak marah-marah
.tapi ingatlah~
.buat baik di balas baik
.buat jahat?
.lu pikir lah sendiri~~

*nabil, apsal kau ambil irma, tapi tak ambil aku? cis!*

26 comments

♥ Cik Cimi ♥ said...

blasa jew mereka.
xreti bahase sungguh.

cik intanurulfateha said...

~cik cimi

.huu tau xpe
.klu org tu ade dpn mate, mmg da lame blasah dahhhh

AziE-rAh said...

Salam Ramadhan...
Hai Intan, bersabarlah. Akak tumpang simpati dgn apa yg Intan kena. Lelaki nie mmg ada yg mcm tu. x faham bahasa and tak reti meghormati kaum wanita mcm kita. Tak sedarkah mereka yg ibu mereka juga seorg wanita.???

cik eykameow :) said...

hushh , sis.. kdg2 bkn org len sgt..kdg2 org yg tdekat or yg silent reader yg nk malu kn diri dye sndiri dgn buat bnde2 cmtu..! track je id . pastu gi santau dowg.hahaha. :P xpela sis...i knoe u xkn buat cmtu.u mmg baek kowtt. :D hee. sis2, eyka nk twu gak cmne nk track id. ajar kn leh?

Fatehah A. said...

org tu sakit mental ke ape?

cik intanurulfateha said...

~azie-rah

.tau xpe kak
.macam la mak doang u bkn pompuan
.klu doang ade anak pmpuan or adek pmpuan, doang nk ke lelaki2 mangkuk mcmtu buat bnde yg same kt adik or anak doang?
.haish~
.mmg no manners

cik intanurulfateha said...

~eyka

.hiks
.cmno nk ajar syg oii
.meh dtg muar meh ;p

.err bab santau tu, sis mcm suke la
.hahaha :D

xo;E said...

bodo je laki tuu..da la eja boobs pon sala..dasar bodo..
xley tgk org sng..ade je nk kcu..
spak dye lelaju jom sis :DDD

cik intanurulfateha said...

~fatehah

.ha tau xpe
.mmg saket mental kot
.huhuhu~

cik intanurulfateha said...

~xo;E

.jum fa
.kite sepak die laju2
.wahahaha
.gile ganas eyfa neh ;p

saadah saadun said...

aish gatai noh mamat tuh..
sangap sgt la tuh..
gila ke hapa bulan posa nk jd pervert..

cik intanurulfateha said...

~saadah syg

.huu tau xpe
.mmg gatal gile kan
.gedikx mahu jd pervert
.cheh~

.: wan r0hayaty :. said...

erm,,,
mcm s**l jew,,
nyampah gle org cm 2,,,

CIK NATTY 惄 said...

babe, mase kat skola dulu kitorg panggil GS.

means Gile Seks.

dah sah-sah orang gile. jgn dilayan sangat.

xoxo

n0n0n said...

aku yg baca ni pn geli....siput tul...dah desperate sgt ke?ish3...malu aku sbg lelaki mcm ni...agak2 la kn...kalo aku jd ko,aku terajang je.....xpn aku mintak member aku hack dn track dr mana ID dia..then buat email bombing ke....muahahahahahahaha...jahat tul aku ni...ish3...anyway sabor je la cekgu,dunia akhir zaman ni mmg macam tu....

cik intanurulfateha said...

~wan

.ha tau xpe
.mmg mcm sial
.x yah censored2 wan
.miyahahaha :))

cik intanurulfateha said...

~natty syg

.tuh la psal
.mmg gile sex pon
.lntak die la nad
.i mls nk layan

cik intanurulfateha said...

~n0n0n

.klu ade dpn mate, mmg dah lame kene terajang
.bangang tul
.klu die buat lg, mmg kene bomb la die
.tunggu mase je neh
.huhu

n0n0n said...

ko bomb je....kasi bomb yg kaw sket......kekekekeke...tp kalo aku,aku prefer guna id mail dia tu then paste kat website2 yg ngarut such as porns,kredit kad offer and lots more of crap....kekekeke..anyway good luck...

cik intanurulfateha said...

~n0n0n

.hmm idea yg bernas tuh!
.hahaha ;p

noor afzan said...

biasa la sis..
zaman sekarang ni memang x dapat nak elak..
tapi berpada-pada je la bile chatting ngan org yang x dikenali nih..

akakpun x chat ngan org yang x dikenali lagi2 lelaki..
blacklist je mamat tuh..
bikin malu lelaki islam lain je..

cik intanurulfateha said...

~afzan

.btul kak
.bikin malu org laki laen je kan kan?

qasehlaura said...

mulut owang bukan kitew boleh tutup pun...pedulikan ajew....kitew pun cam akak gak....senasib la kitew..

cik intanurulfateha said...

~qasehlaura

.btul tu :)

LuVidA^^ said...

huhu....
gile.
slalu yg melayu je gatal cmne.
kalau msuk mirc lagi la.
bersepah.
em..
x yh lyn je la.

cik intanurulfateha said...

~luvida

.tau xpe
.grm je tgk kn?
.saket ati btul

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13