Sunday, September 13, 2009

.kena marah lagi T__T

.

.hikss~
.korang kena entry hangit! ^^

.mana ada kena marah lagik
.saya mahu cerita pasal baju raya laaa~

.semalam time keluar dengan along, adik dan chacha, along belikan saya baju raya sehelai .rm60 .murah-murah je .lagipun orang belanja .saya mana mampu nak beli sendiri .gaji pun tak dapat-dapat T__T .baju kurung pahang kot .err ntah laa .hentam je lah .huhuk~ .time pilih-pilih tu, saya dah rambang mata .susah lah kalau keluar mama tak ikut .kalau mama ikut, mama leh pilihkan .last-last jumpa gak baju kurung tu .warna biru ^^ .err ok lah~ .tak ada lah cantik sangat .tapi saya suka sebab dia corak abstrak dan kain dia jarang tak panas .hikss~


.tadi baru try baju tu kat rumah .padahal dah beli dari semalam .bila pakai, mak aii.. labuh nya baju ni T__T .kain dia pun kena lipat 3x ye tuan-tuan dan puan-puan .tsk~ .sedih ouh! .baju ni size XS kot .baju ni yang besar atau saya yang kecik .tsk~ .tapi nasib baik cutting dia ok .tak besar sangat pun cuma dia labuh je .cuma kain dia je besar kat pinggang dan labuh .benci lah kalau beli baju dah siap ni .mesti size ntah hape-hape .tahun ni mama cakap, semua beli baju dah siap .tak yah tempah-tempah .lagipun tailor yang selalu mama hantar baju kiteorang tuh dah nak deliver 1st baby dia .so takut tiba-tiba terberanak, baju tak siap! .hoho~

.hari tu dah beli juga kebaya .mama belikan .kebaya tanpa kain saja dah rm135 .rujuk entry neh .kebaya tu pun agar besar walaupun size XS .dah hantar alter tapi tak tahu lah dah siap ke belum T__T .tsk~ .sedihnya raya tahun ni .memang lah agak hebat gak preparation .rumah baru renovate, perabut baru, kereta baru .tapi kalau baju raya tak ada, tak ada maknanyaaaaa........... T_T

.ermm tiba-tiba rasa nak beli baju kurung hijau muda
*sigh*

18 comments

.: wan r0hayaty :. said...

mkn weight gain k??
jd la tnggi mcm org,,
kalau jalan ngn sis ni mau kt paras pgang je ni,,
ops!!

LuVidA^^ said...

huhu....
baju tu..labuh ek...sempat x kalau nk jahit..kan kene lipat 3x mak aihh..sush la...kang g beraye...silap2 kain terlucut..muahahhaha!!~

green said...

waa..raye sakan nampak..

hepi raye in advance~

violetless said...

lipat 3x??ish3 ramping sungguh cik intan nih...jelesnya..sy nya kain kena bukak zip bg leh napas sket..hahahah...baju sy kaler ijau muda..sila jeles..hee

noor afzan said...

baju kurung ijau muda cantik wak..
beli la~

~♥ cik intan® said...

~wan

.cheh
.menghina nmpak!
.xpe
.nti sis mkn weightgain, wan kene dongak tgk sis!
.muwaahahahaha

~♥ cik intan® said...

~luvida

.haha tau xpe
.takot telucut je
.hahaha

~♥ cik intan® said...

~green

.huu mne de sakan
.baju raya beso T__T

~♥ cik intan® said...

~viotless

.gulp =.="
.oke, kite jeles!

~♥ cik intan® said...

~afzan

.akak bg duit leh? ;p

zura@iwan said...

wah...murah la rm60 je ye....kamo kecik kut smpi kena lipat 3kali..hikss..

~♥ cik intan® said...

~zura

.a'ah kak
.murah je ^^

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

amb0ih! da terbeli kaler biru nk kaler hij0 lak kew?ngee~

~♥ cik intan® said...

~bukan sindarela

.haha alaa biar lah
.nk byk2 ;p

Cik_daya said...

cantik jugak baju biru itu

~♥ cik intan® said...

~cik daya

.tq (:

paraxixth said...

kenapa gua tak jadi wanita.boleh bergaya dengan baju macam cikgu

~♥ cik intan® said...

~bie

.nk sgt jd pmpuan ke?? =.=

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13