Friday, September 11, 2009

.a milion thanks! ^^

.

.scroll down to view.
.click to enlarge.
.hikss~
.a lil bit shaking lah gambar neh

.kelmarin *rabu* saya order baju ni .dekat blogshop ni .tapi sebab saya transfer duit lepas pukul 12 tengahari, so owner blogshop tu tak dapat pos hari yang sama .jadi, beliau pos semalam dan hari ni saya dah dapat! .hoye! .hoye! .terus cuba try test baju ni dengan chacha~

.hee saya sangat suka baju ni .sebab saya ni dah la jarang keluar rumah .kalau nak shopping-shopping, kena tunggu mama and abah free .so, kalau nak cepat, online shopping ler~ .hoho .banyak baju cantik-cantik kat blogshop tu .sesuai untuk muslim chic :) .err untuk non-muslim pun boleh jugak shopping kat situ

.anyway, thanks again to
.kak sue from eight designs boutique! ^^

.sayang lebih lah! ;)

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

.saya tengah tunggu parcel dari kak eila sebab
.order 5 bungkus pekasam untuk mama hari tu.
.dan tengah tunggu parcel dari boyfee tercinta.
.can't wait! ;p


18 comments

LuVidA^^ said...

baby ni..rajen nye shoping on9 ek...hehee...nice la bju tu yunk..
:D

vidadarisakura said...

sama la baju kita...hee
tapi ofkos la me punya besar.haha

~♥ cik intan® said...

~ida syg

.hikk namo la pnggil baby
.malu ;p

.rajin lah klu duitnye ade! ^^

~♥ cik intan® said...

~kak vivi

.haha baju ni pun bsar
.tp selesa ;)

Gieyana said...

cantik..cantik..hiks!

~♥ cik intan® said...

~kak gie

.hee tenks kak! ;)

ZARA 札拉 said...

huwaa!!

best woot!

~♥ cik intan® said...

~zara

.hee soh la si kosong belikan! ^^

mohdhairihassan said...

agak2 ade jual superbike online x?

[-suziey-] said...

waaa tomey kotak2 gitu..hehe..amboih byk nye parcel yg dituggu:p

~♥ cik intan® said...

~b ku syg

.klu ade pun, mahal lah nk pos ;p

~♥ cik intan® said...

~suziey

.hikss
.tau xpe kak! ;p

MiJa said...

kalo akak order sama design bleh?
hahahahahahaha ^^

~♥ cik intan® said...

~mija

.bole kak
.pastu kita buat 1 team boria ^^

Heidi Shafiq said...

cantiknye.. mmg sweet sgt awk pkai..
:)

~♥ cik intan® said...

~heidi

.err mcm x ikhlas je ;p

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

cantik la batch tu sis. cumel bangat!
wat ktne tuh?

sis, upd8 bl0g ktew sma leyh????
hikhikhik

~♥ cik intan® said...

~bukan sinderella

.kt eight design boutique
.x mo upd8 kan
.buat sndiri ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13