Saturday, September 12, 2009

.nak nangis boleh tak? T__T

.

.sori.
.tak reti buat muka sedih.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

.sedih sangat-sangat

.dah lah kena marah tadi
.terus tak ada mood

.handphone kena barred
.both number

.maxis and celcom

.nak bayar tak ada duit
.tsk~

.nak shopping tak ada duit
.semua sebab duit

.siapa-siapa banyak duit,
.derma lah kat saya
.saya ni orang susah

.nak bagi anak-anak makan lagi
.kesian dieorang dah 2hari tak makan nasik
.asyik makan batu dengan pasir je


.bos nak bagi gaji tadi tapi tak sempat g bank
.dia cakap esok atau nextweek :'(

.gaji cikgu pun tak dapat lagi
.dah papa kedana ni

.malas nak minta duit kat parents
.asyik minta dieorang je

.dah lah tengah pening
.kerja banyak~
*loooooooooooonggggg sigh*

.nak nangis boleh takkkk???
.tak kira, nak nangis jugak!
T__T


.oh duit
.turunlah kau dari langit~



.hmm sebenarnya, saya rindu dia.
.itu je
.tsk~ T_T

16 comments

sayeJAJA said...

intan :)
sabarsabar

PROFkusut said...

olohhh cian cekgu intan.. :)

monster said...

sabar2 la yee kak intan..
mungkin i2 dugaan kot utk kak intan nak dkat rye..

miSs siv said...

hehee..
sebenarnye rindu je kan...
=P

helena's said...

duet2,,dimana kau duet..hikhik saba ea,rezeki ade tu untuk adik cikhel nih!

~♥ cik intan® said...

~kepada semua yg dah komen

.tenks ^^
.x larat mahu reply satu2
.penat, nantok, lenguh, semua ade
.uwaaaaaaaaaaaa

Pais Chaos said...

ambik 5o sen ni.. gi beli tisu!!

LuVidA^^ said...

emmm.....duit duit.....problem tol la...

no asek kene barred je..
ptot i msg x bls :(

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

askum...
salam lebaran...
ada kad raya untuk awak kat blogged saye yea...
sudi2lah amik...thanks...
askum..
~bye~

~♥ cik intan® said...

~pais

.xmo tisu!!!!

~♥ cik intan® said...

~luvida

.tsk
.tuh la

~♥ cik intan® said...

~mama shaqeer

.ok

miela77 said...

Good Morning Teacher...alahai teacher tgh sedey eh...releks ye...sabar2...dugaan...

~♥ cik intan® said...

~miela

.oke kak
.tenks :)

Heidi Shafiq said...

nah! amik 20sen ni.. gi main jauh2..
:P

~♥ cik intan® said...

~heidi

.ape barang 20 sen
.nk beli askem pun xlps
.hoho

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13