Friday, September 25, 2009

.ouh sangat bahagia bagai di lamun cinta pandang pertama~ #2

.

.morning kawan-kawan~

.first of all, tatap lah muka gedik ku ini~ teeehehehehehe~

.oke, cukup
.sekarang kita sambung entry ;)

.hiks~ .saya sangatttttt happppppy~ .semalam kuar dengan besties lagi .tapi, zafirah tak dapat ikut sebab dia gi beraya rumah kakak dia =.=" .tak cukup lagi ahli pasukan kami T__T .tahun lepas cukup, tahun ni, mesti ada yang tak ada .so, malam tadi cuma saya, laila, nabila dan ina saja yang ada

.nasib baik kelmarin zafirah ada join .so, ada lah gambar kenangan untuk raya tahun ni .klik SINI untuk lihat entry tentang itu .so semalam start beraya pukul 9 lebih .saya terlewat sebab ikut parents pergi beraya rumah saudara di batu pahat

*candid mama+abah time kat rumah saudara*

.1st rumah yang dieorang *my besties* pergi adalah rumah ina .saya tak sempat pergi .saya pergi the 2nd rumah je, iaitu rumah muadzam .borak-borak, gosip-gosip dan gelak-gelak kuat-kuat .tak malu betul gelak kuat-kuat dekat rumah lelaki~ .tapi kami memang rapat, so dah tak kisah .tapi rasanya, memang mak muadzam reject kami semua untuk jadi calon menantu beliau .kuikuikui~ .tapi yang ruginya, tak snap pun pic kat rumah muadzam =.="

*cuma snap pic kuih raya dia sebab ada love hehe*

.lepas pergi rumah muadzam, pergi rumah abg sam iaitu ex-ehem ehem kepada nabila .hahahaha~ .ex-ehem ehem kepada nabila ye tuan-tuan dan puan-puan .bukan ex-ehem ehem kepada saya sebab i HATE an 'ex' .sekian! .hmm~ .kejap je pergi sebab ada tetamu lain datang rumah dia time kami sampai tu .tapi yang datang tu pun, kawan-kawan kiteorang juga tapi lelaki .so, agak segan lah .kami kan pemalu ^^ .sila percaya~ *padahal time tu dah 11 malam kot, haruslah balik ke pangkal jalan!* .dekat rumah abg sam pun tak snap pic T__T .dah lah memang payah nak jumpa

.lepas tu, kami pergi rumah noy .time pergi rumah noy, ina tak mahu ikut .sebab laki dia suruh balik .maklumlah dia kan dah kahwin .dia lah satu-satunya besties saya yang dah kahwin, so kena lah redha .syurga kan di bawah tapak kaki suami bagi yang dah kahwin kan? .err betul ke? .macam salah je @.@ .then lepas gelak-gelak dan acara wajib iaitu gosip-gosip tamat, kami pun pulang .sebelum tuh, ada snapy pic sikit .hehe~ sep baik ada! .sampai rumah pukul 12 malam .err nasib baik si boyfee tak mengamuk kekasih dia yang kurah cerah ni balik lewat .mama pun tak bising .hikss~ .alaa raya kan setahun sekali ;) .tenks besties~ .sayang korang lebih lah! :-*

.scroll down.
.dari kiri, noy, saya, nabila dan laila

.kawan sampai bila-bila :)

.tak leh tahan gelak tengok noy hahaha~

.kami berempat dekat rumah noy
.ina dah balik time ni

.dengan nabila

.sebelum balik, laila bagi saya almond london ni
.maybe sebab tengok saya makan gelojoh
kat rumah nabila semalam =.="
.apa-apa pun, tenks lai~ sayang ko :)

.itu saja mahu update~
.sekian!

12 comments

dotblogspotdotkom said...

huhuhu raya sakan kamu ye.. memang tak menahan

salam aidilfitri...

~♥ cik intan® said...

~dotblogspotdotkom

.hee salam aidilfitri (:

cHeRyNa PiReS said...

cerianye! eh, nape baju raya kita yg itu same kaler ye intan? macam best plak tgk:P

baru terperasan gambo intan memakai baju setan merah di sebelah kiri...

adooooooooiiii:P

~♥ cik intan® said...

~kak sha

.same ek? hehehe
.kak, akak team ape?
.bkn setan merah gak ke?
.hehehe~

joegrimjow said...

asalkan bahagia cik intan
;)

~♥ cik intan® said...

~joe

.mmg sgt bahagia kot :-"

noor afzan said...

sakan la awak beraay kan..
awak memang suke almond london yer..?
mesti kat umah intan byk biskut almond london..

~♥ cik intan® said...

~afzan

.suke sgttt kak
.aritu mama ckp, almond london die ade beli
.tp x jumpe pun kt dapur T__T

LuVidA^^ said...

yunk....beraye sakan ek...
huhukk..uma ex kwn u pon pegi... :)

i raye uma sedare je...pstu da :(
emm...

~♥ cik intan® said...

~luvida

.dah kwn i ajak, i gi je la
.huhuhu

.ololololo~
.namo sedey2
.ahad ni raye ruma i k
.pakai baju cantek2
.nti leh snap pic byk2 pastu letak kt blog ;p

LuVidA^^ said...

letak kt blog sape....u ke..hairi ke...i ke...ezad ke..??
=p

~♥ cik intan® said...

~luvida

.hahaha semua org wajib letak! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13