Thursday, September 24, 2009

.ouh sangat bahagia bagai di lamun cinta pandang pertama~

.

.salam kawan-kawan~

.petang tadi saya pergi beraya ke rumah besties tercinta~ .kami cuma pergi bertiga, saya laila dan zafirah .dieorang ni besties saya dari sekolah rendah lagi .kami memang rapat sangatttttttt! .mula-mula laila pick up saya kat rumah then kiteorg gerak g rumah zafirah .lepas borak-borak, lepak-lepak, gosip-gosip, kami terus gerak ke rumah saya semula .hehehe~ sempat ambil pic .gedik santai .hoho ^^ .lepas gi rumah saya, gi rumah boyfriend laila, nasir .malas mahu type panjang-panjang .layan je gambar kat bawah ni ek! ;)

.scroll down.
.3 sekawan
.me, laila & zafirah

.gedik seorang-seorang ;p

.dapat makan laksa kat ruma nasir
*boyfee kepada laila*

.my laksa asam
.sedap! (:

.loving couple
.6 years and still counting! (:

.laila dan zafirah

.candid! ;p
*sila percaya*

.time nak balik
.ouh comelnye yang freehair tu ;)

.err nasib baik hairi tak komplen baju saya nampak jarang bila saya mms pic saya sebelum gi raya petang tadi .kira lulus sirim lah! hehehe~ .and he said, i look more cuter wearing pink baju kurung than blue baju kurung .err betul ke? ;p

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

.4 syawal ~ malam.

.laila pick up saya kul 9 pm .saya kena lah tumpang dia sebab saya miskin, tak ada kereta T_T .kami decide nak pergi rumah nabila .tak leh dapat petang atau pagi sebab nabila kerja .dia juru x-ray kat hospital muar .so, malam je dia free .saya pergi berdua je dengan laila .zafirah tak ikut sebab gi rumah abang dia

.scroll down.
.sebelum kuar dari rumah saya ^^

.me and laila
.err apsal saya nampak gemuk =.="

.tiba-tiba, nasir *bf laila* dan faiz nak join
.dieorang ni kawan sekolah juga

.pic nabila tak ada sebab dia freehair dan tak pakai baju raya .esok malam nak g raya lagi dengan nabila, laila, zafirah dan noy .semua besties ada cuma ina je tak ada sebab dia dah kawin .susah sikit mahu merayap .tapi apa-apa pun, yang lain ada~ .yay! .mesti lagi hap-pening! .hahaha~ .maybe ke rumah muadzam kot dan beberapa rumah kawan lain .tak sure lagi .apa-apa pun, tunggu esok~ .saya mahu tidur .letih sangat .nanyte all~ (:

12 comments

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh! sgt best berhari raye.. tieha pn penat je arini..ni terjage bce post sis jap..ehehee...



amboi! nk raye lagi sok...?? meh raye trgnu lak.. ehehee..



;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
bukan masalah baju pink or biru...
bile dah ade kenan kan miss intan, semua nye cantik...
hehehehe...

.: wan r0hayaty :. said...

time raye ni la nk jmpe kwn2 kn??
sgt happy,,,
mane rmbut colour2 yg org suh pkai 2??
esh,,
degil,, ;P

green said...

ooo..ni laa kwn gossip ae..

~♥ cik intan® said...

~tieha

.tganu?
.dkt sgt tuuu ;p

~♥ cik intan® said...

~meniti senja

.hee ye la tu ;p

~♥ cik intan® said...

~keding

.hahaha larikkkkkkkk ;p

~♥ cik intan® said...

~green

.kwn susa dan senang (:

cHeRyNa PiReS said...

intan....muadzam tuh nama org or nama tpt tuh? cuz kak sha tgh dok imagine macam mana intan nak gi muadzam yg tpt tuh (pernah tinggal sana kejap). soriii...missed satu hari punya posting..adeh:(

~♥ cik intan® said...

~kak sha

.name org la kak
.mohd muadzam hehe.klu nk g muadzam pahang tu, jauh bebeno! ;p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

meh meh..hntr ur bro.dtg la sini..hehheee..

;))

~♥ cik intan® said...

~tieha syg

.heee die dah tua
.naek bus sudeyy~ ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13