Friday, September 11, 2009

.saya tengah marah ni!!!

.

.scheduled post.

.memandangkan saya suka post entry banyak-banyak dalam sehari, jadi entry ni saya jadikan scheduled post je .sempat lah korang semua baca entry yang saya baru post pukul 10.36pm tadi

.entry ni khas untuk makhluk berwarna pink ni


.sori tak ada gambar makhluk tu .nasib baik dekat google banyak .tu pun terpaksa tapis-tapis .nak letak gambar yang iras makhluk tu, takut saya muntah kat blog sendiri pula .lepas tu, kena samak pula blog ni .tak memasal! =.=" .banyak lagi kerja lain saya boleh buat

.blog saya yang suci murni ni pun tak sudi nak terima nama makhluk tu .sangat memualkan oke! .kalau tengok orangnya lagi mahu muntah .tengok kat bawah ni .saya tak dapat tulis nama makhluk tu sebab dah auto cencored~ .kenapa la saya kenal dengan makhluk gila macam dia ni dulu .menyesal sangat-sangat!!! .arghhhhhhh!! damn!!!!!!

.m******d n***b bin *****n

.kepada kau
.aku benci kau
.aku benci kau sampai mati!

.kau sangat berani keluarkan
.statement berani mati tu petang tadi

.kau memang tak layak hidup

.kau patut mati!!!
*hahaha takut tak?*

.orang macam kau patut mati kena langgar dengan lori enam belas tayar *eh lori trelar ada berapa tayar ek?*, tak pun kena langgar dengan keretapi!!! .tak kira lah kena langgar dengan apa pun, janji kau mati!

.aku tau kau takkan baca entry ni sebab kau buta IT
.tapi aku peduli apa
.aku tengah marah ni!
.eiii geramnye!!!!!!!


.maybe i'll forgive u someday,
.BUT I'LL NEVER FORGET!


*sori kalau entry agak kasar plus kurang ajar*
T_T

20 comments

♥ Cik Cimi ♥ said...

uih.
sabar intan.
sape yg wat intan mrh nih?

LuVidA^^ said...

i da komen kt fb....kire aci la kn?
sape ni yunk?
marah betol..

ber_uwang said...

sabo sabo... bulan pose tak leh marah marah ...

~♥ cik intan® said...

~cimi

.err takbole sabar la cimi
.grm gile

~♥ cik intan® said...

~luvida

.nti la i ceta
.mmg i hangin sgt3

~♥ cik intan® said...

~ber_uwang

.mmg saba pun
.klu tak, da lame g bakar rumah die

[-suziey-] said...

uishhh..sabr2..

~♥ cik intan® said...

~suziey

.tsk
.dah hilang sabar kak :(

.: wan r0hayaty :. said...

btul2 marah ni,,
nanti kene jual,,
sbar sis,,
ngucap bnyk2,,
hilang phala puase nanti

mohdhairihassan said...

sayang,dier mmg dilahirkan kurang sifat.
ade kecacatan kt bhgn akal..
sbb tue die ckp2 cmtu..

"be patience my young apprentice..may the force be with you"
eh..eh..apekah??
ttbe star wars plak!

:-*
luv u baby!!

adib said...

babi panggang sekor..lalalala

~♥ cik intan® said...

~wan

.heee
.mmg betul2 marah
.ini bukan cobaan!

~♥ cik intan® said...

~b ku syg

.i love u too syg :-*

~♥ cik intan® said...

~adib a.k.a yeop

.weh
.kau pikir aku jual kt bazar ramadhan ke?
.jgn lupe kropok lekor aku!!!!!!

Heidi Shafiq said...

meh sy g lempang die..

~♥ cik intan® said...

~heidi

.x nk lempang
.bunuh bole?

criestz said...

aiyoo intan...
saba yea...
act cool tau..


tp ble ade pluang je kerat doploh satu pastu kasi anjing mkn..

pastu darah daging ia akn mnjdi darah daging anjing..

ok x idea tu...

gud luck yah =)

p/s: boleh la mencuba mnggunakan kacang panjang coz byk sket keratan y boley dikerat utk mmbuat mknn anjing mr john.. ok =)

~♥ cik intan® said...

~ihsan

.bgus gak idea tu ;p

cik eykameow :) said...

eyka bru maaf kn sorg kwn yg dajjal pic eyka kt blog dye dlu. :) sis,ta baek marah lme sgtt :) k , 0-0 ey sis. huhu

~♥ cik intan® said...

~eyka

.ouh tidak bole
.org mcm die mmg tak bole di maapkan!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13