Tuesday, October 27, 2009

.ANDA GEMUK?

.

.salam semua~~

.uit uit~
.mahu promote
produk minyak kelapa dara Coco Camila

.sekarang ada promosi~
.i dah sediakan pelan yang hebat menarik tertarik d bomb
untuk customer kesayangan i

.ada 3 pelan ye tuan tuan dan puan puan~

1. SIMPLE PLAN
1 botol hanya RM 30 sahaja

2. REFERRAL PLAN
1 set = 3 botol harga RM78
Repeat buy RM70 sahaja
*offer sehingga 31 disember*

3. CRASH PLAN untuk rawatan berat badan
(BMI<35) HOT!

VCO 1500ml untuk sebulan
Sol solution 10ml (garam bukit tulen dan garam laut tulen)
Harga RM350 sahaja

.gila kan semua pelan ni!!
.memang berbaloi baloi

.kalau korang semua mahu jadik dealer,
boleh contact i di

intanurulfateha@gmail.com

.tak pun YM dengan i di

bubble_buzz@yahoo.com


.kalau korang nak testing dulu, ambil lah pelan 1 tuh
.simple plan
.eh bukan penyanyi barat tuh tau!
.ekekekeke!

.kalau ada apa-apa nak tanya, boleh contact i guna email dekat atas tu
.tak payah malu atau segan ekk~

.mama i nurse, dan dia memang pakar dalam bab kesihatan ni
.kawan-kawan mama pun dah ramai beli produk ni
.boleh kurus secara sihat
.JANGAN MAKAN PIL PIL KURUS
.sangat MERBAHAYA!

.korang boleh tengok dekat blogshop i kalau nak tau apa-apa info
COCO CAMILA VGO

.dan dekat blogshop i ni, ada calculator BMI
.boleh tahu tahap kegemukan korang semua
.kalau kurus pun, boleh jugak guna minyak ini
.i pun guna jugak sekarang untuk stabilkan berat i :)
*untuk orang kurus pun boleh ye*

.pada yang tak tahu macamana nak guna minyak kelapa dara ni, korang boleh :

1) .makan macam tu je .nanti korang akan rasa kenikmatan dekat anak tekak time nk telan .lepas tu korang akan rasa keharuman bau minyak ni .i dan chacha suka letak minyak ni dekat hidung kiteorang sebab wangi! .heee~
2) .campur dalam air suam lepas tu minum macam biasa
3) .campur dalam air kopi atau teh
4) .campur dalam jus buah buahan
5) .ganti mentega atau margerin dengan minyak kelapa dara ni then sapukan keatas roti bakar
6) .campurkan bersama nasi, bubur dan sayuran yang telah dikukus
7) .pada siapa yang suka makan salad, boleh ganti minyak zaitun kepada minyak kelapa dara sebagai kuah salad atau dressing salad

.woooh memang lazat~

.kalau korang macam tak berapa percaya cakap i yang jujur ni *sob sob sob*, korang boleh google sendirik dan tengok khasiat dan penggunaan minyak kelapa dara ni :) .nanti jadi macam anak dara i tell u~ .tengok je lah mama i yang cantik menawan itu! .kah kah kah!

.cantik kan mama i?
.i dah cakap dah~
.anak dia je terlebih cantik =.="

.nanti jangan lupa email i untuk apa-apa soalan dan info ye!
.sebelum terlupa, minyak ini pun sesuai untuk hindar sakit h1n1!

.klik SINI untuk tau tentang manfaat VGO ini~

.itu saja mahu update~
.daa~~

12 comments

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ye ke anak terlebih???
ish...
mama terlebih cantik nie...
hehehehehe...

miSs siv said...

org gemok tak sis??
=p

joegrimjow said...

herbalife la best
hehe

LuVidA^^ said...

i nak kurus.
nk santek cam mama
+__+

kalau x jd..ade the money return x?
heeee

sharamli said...

ala..bru je igt nk mkn pil kurus...

abe jali said...

produk untuk gemuk takde ke?

saadah saadun said...

u saja kan nak buat entry nih utk i..
hohoho

cik intan (◡‿◡✿) said...

~meniti senja

.uit
.i perli diri sndiri kot ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~siv

.gemok gile!
.beli cpt~~ ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~joe

.herbalife mahal!
.hahahah

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.uit, try lah yunk
.mesti boleyh punye ;)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.huu jgn woo
.bahye!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13