Thursday, October 15, 2009

.biodata si batak~

.

.errr ramai tak tahu makna
.BATAK
.tuh ek?

.cuma key seorang je macam tahu makna batak
.mungkin kah beliau memang dari suku kaum batak?
.ianya masih misteriiiiiii~
.HAHAHAHA~

.errr actually, .saya pun tak tahu
.saya main sebut jek dalam my previous entry ^^

.batak dari apa yang saya tahu tu macam perangai yang agak kolot dan jakun terhadap sesuatu .pandai-pandai je saya bagi definisi sendiri .wakakaka! .then saya tanya la si boyfee "b, batak tuh apa ek sebenarnya?" .then dia cakap "macam outdated atau ketinggalan zaman" .senang cakap macam old-fashioned .ceh! .pandai-pandai je kiteorang neh ek! .kakakakaka~

.then saya tak puas hati, saya rasa batak ni macam nama suku kaum .saya cakap dengan hairi, tapi dia tak percaya .biasa lah, pelajar pintar macam dia mana nak percaya cakap pelajar yang lebih pintar daripada dia .kekekeke~ .then saya google, tengok kat wikipedia .keh keh keh! .semangat gila! .then dia keluar macam kat bawah ni .korang baca lah sendirik .malas mahu explain ;)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

BATAK may refer to:

Ethnic groups


Locations
Other

1) .Batak massacre
2) .Batak Pony
3) .Huria Kristen Batak Protestant
4) .Radoslav Batak (born 1977), Montenegrin football defender
5) .Batak Fitness System - machine designed to improve reaction, hand eye co-ordination and stamina

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.itu saja biodata ENCIK BATAK yang korang naaaakkk sangat tau
.SILA LAH BACA EK!
.penat copy dan paste ;)

.eh korang mahu tengok gambar beliau tak?
.kejap ek, saya mahu google
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.oke, tengok kat bawah ni

.handsome jugak ek bila tengok sekali imbas
.tapi bila tengok lama-lama, SCARY pulak


MAMA...
ANGAH TAKUT !!!
.
o(╥﹏╥)o



*terpaksa tidur dengan mama malam ni*
=.="

27 comments

taz said...

ade jugak orang malaysia yang taktau maksud batak.ingatkan memang perkataan rasmi ade dalam kamus. hihi

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said...

hehe..
layla pun xtau ape batak ni,
tp kdg2 dgr je org sbut2..

miera a.k.a merr said...

aiceh...alasan nk tido ngn mama....ahahkzz.....

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

bf u ckp betol...batak tu kira kolotlah...selain daripada salah satu suku di indonesia

SuFy said...

batak tu bukan bhs indon kerZ????hehe

cheqna said...

huh...

penakut..

saje je nak kacau mama dia

hahahaha

syaf said...

hahah batak pown x tau kew...
ape da budak2 ni

+ RyNe_0n9 + said...

hye..
ape yg ryne tau...batak tu mmg suku kaum...specific is jawa batak sbb my bf suke cakap ryne jawa batak...
hehe

itafukada said...

haha..klako la kalo tanye soklan tu.batak?? uishh..isu ni pnh jd isu sensitip buat buat golongan batak.erkk..fyi, aku bkn golongan itu okeii.huhu..
ssh je cik intan google..hikhik..

LuVidA^^ said...

huhu ciap ade gmba tu...itam..
=p

.: wan r0hayaty :. said...

hahahaaha!!
senget,,
comel gk gmbr batak 2,,
bile sekali tgk mcm muke .....
muke sis r,,
hahahaha!!
memain jew,, jgn muncung2 ek,,:P

[-suziey-] said...

hoho..sy tau batak tu ape..emm ade iras la..ekeke;D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~taz

.haha tau xpe :P

cik intan (◡‿◡✿) said...

~layla

.same lah
.i pun x tau sgt
.maen taram je :D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~merr

.ekekek
.x jadik tido ngan mama
.tido soang gak ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~nuar

.hehe ye lah
.die je yg betul ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sufy

.hehe ntah lah sufy
.ye kot
.sbb tgk kt wikipedia tu ade tulis batak languange ;D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~cheqna

.hahaha mne de takot
.buwek! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~syaf

.kamu batak ke?
.ekekekeke ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~ryne

.hahaha bf ryne same je cam bf i
.suke kutuk org, x sedar die pun batak gak
.hahaha!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~itafukada

.hahaha telebey rajin
.tuh sbb tlg google kan ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hehehe tuh la ;D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~keding

.hahaha
.bukan same ngan muke kamu ke? ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.ekekeke iras sape?
.akak ek? ;p

Zayani said...

len kali tak pyh ltak bsar2 mcm tu..
malu la..haha =P

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zayani

.heee oke ;p

Alyph Haiqal said...

Batak memang ada dua makna... Tapi batak tak ada kaitan dgn perkataan sombong... Menurut kamus Indonesia.. Maksud batak ialah 1. Suku kaum orang asli di Sumatera Utara 2. Penyamun, perompak, pengembara... Perkataan kolot tu didefinisikan sendiri oleh budak2 remaja yg jenis cakap ikut sedap mulut tanpa tahu apa makna perkataan yg disebut...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13