Monday, October 12, 2009

.bra, panties, pad, pantiliner dan yang sewaktu dengannya~

.

.scheduled post.

.salam all~


.saya nak gelak dulu!
.ekekekeke~
.gila gedik tajuk entry kali ni

.benda-benda tuh haruslah semua perempuan tau
.tapi lelaki mesti lah lagi expert!
.korang tak payah lah nak kelentong~~
.mengaku jek lah!
.ekekekeek~
.comel kan gelas ni?
.tak leh letak pic lain
*.bahaya! .hahaha!*

.errr actually saya sangattttt segan bila cerita hal ni .dulu time study kat UiTM, kalau nak beli barang-barang tersebut haruslah saya malu .mesti saya main nyorok-nyorok di sebalik kawan-kawan saya yang badannya lebih besar dari saya~ .ekekeke~

.paling saya tak suka bila time nak usha-usha barang-barang tersebut, promoter lelaki dok tengok-tengok then senyum-senyum .memang rasa mahu lempang jek lah! .dari nak beli, terpaksa cancel .bengang betul lah .alergic sangat dengan lelaki macam tuh! .bengong~~ .korang kan ada mak .mak korang tak pakai ke? .mangkuk punya jantan lelaki!!!!!!

.memang malang lah awek atau bini lelaki tuh~

.tapi bukan semua lelaki macam tuh .ada sekali tuh, saya nak beli pad .ekekeke~ .then cashier tuh lelaki .adehh~ .saya rasa nak lari je bawak balik pad tuh .hahaha~ .tapi saya control macho .saya buat tatau je dan buat muka serius .tapi abang tuh baik kot .dia wrap pad tuh dengan surat khabar lama dan letak pad tuh dalam plastik gelap .huhuhu~ .tenkiuuu encik abang cashier .jasamu di kenang! .so tak ada lah malu sangat pegang bag plastik tuh! .huehuehue~

.err tatau nak cerita apa lagik pasal hal ni .segan kot~ .hahaha! .tapi memang betul lah .lelaki lebih expert! .gila kentang lah! .kalau bra tuh, siap tau size or cup apa .lepas tuh, pasal pad pulak, siap leh tau yang wing ke, overnight ke.. perghh..kagum gila ah! .ntah dari mana doang berguru pun saya tak tahu .tapi biasa lah .kalau keinginan ingin tahu tu sangat menebal, mesti doang cari info sampai ke lubang cacing! .google sudeyyyy~

.mesti korang pelik kan macamana saya tahu pasal lelaki
.err sebenarnya saya lelaki kot~
.wakakakaka!

.larikkkkkkkkkkkkkk!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.pstt!
.ini bukan entry lucah
.ini kenyataan
.kalau ada pun, sikit-sikit je
*pinjam tagline kak geli-geli*

.nak lagik lucah ke? .esok-esok lah~ .huehuehue~

26 comments

cheqna said...

hallu...
ahakz...
tapi memang pun..
lelaki memang xpert
dolu2 malu gak nak beli pad siap pesan suh bgks lagi
tapi skang macam dah tak heran dah mende alah ni
kan kan kan

cHeRyNa PiReS said...

lelaki lagi pandai measure. trust me, org yang tau bra itu fit atau tak slalunya ayah kak sha. sama seperti adik kak sha yang tak kawen lagi tuh, kejap je boleh kata, "tak sesuai!"

Usagi Tsukino said...

hahahha lucah tol

cik intan (◡‿◡✿) said...

~cheqna

.ekekeke tau xpe kak
.skng dah matang
.dh x segan sgt ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.hahaha betul3
.kn dah ckp
.lelaki lebih xpert! :D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zaida

.hahaha mne de lucah dik ;p

misz benida said...

stuju.
bnda ni dh too open skrng
cian kwan yg bbdn bsr tu.(dijadikan tmbok)
hehe

cik intan (◡‿◡✿) said...

~misz benida

.heheheh sian dia
.ekekek ;p

sI tEDI said...

aku kalau bei pad.. releks lagilah.. kalau nak beli underware tu.. tgk line clear ke tak..

pk2 mqcam tak logik jek perlakuan itu.. kan semua org pakai.. ada yg tak pakai ke?

la la la

miera a.k.a merr said...

ihik... intan tecik (nk sbut kurus xbrani..kene lempang lk kang..ehe)..ley sorok blkg org len... yg bsar cm kite ni? haha... bwk payung lah g bli sume tu..kaver2 :-p

HonEyBuNNy said...

hhahha..mmg tol pun...laki yg lbh tahu...kdg2 ila terkejut gk..hahhaha...berani tol cik intan publish entry2 gne...bgs2...hiihi

joegrimjow said...

xlucah pon
membina
;0

klu jumpa [pompuan beli pad
ku pon senyum
kekeke

cik intan (◡‿◡✿) said...

~si tedi

.ekekeke ade kot yg x pakai
.open air
.hahaha!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~merr

.haha oke gak bwk payung
.hahaha~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~ila

.hehe takot gak nk publish
.tp lantak ah ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~joe

.hahaha lelaki mmg cmtuh! ;p

ZARA 札拉 said...

hehehe~
ku biasa je dengan beli benda camni~
kadang2 keluar dengan geng2 lelaki, beli benda ni, dorg siap bleh suggest brand~
giloks~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zara

.hehehe tuh lah psal
.gile hebat bebudak lelaki ek ^^

LuVidA^^ said...

i sgt x ksh ngn promoter laki.
lantak dorg la..nk tbeliak mate pon.

tapi adik i yg gal....sgt malu...kdg2 i yg kne pgg pad die..deng~

ala....zmn skg, iklan pon banyak...xpyh google...
huhuuu...
mak i anti gile iklan kotex..yg kisah kaisara tu.. =p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.huhu die budak lagik kot
.tu sbb die malu
.same lah mcm i
.i kan pemalu ;p

LuVidA^^ said...

die da fom 5 kot....budak la sgt...
u pemalu ek? jup i pk..
hehhee...

hairi kalau soh beli kan pad...die ok x?

kEy said...

h0h0h0.
pad 0h pad~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahaha hairi tuh tersangat lah okeyh
.die lagik ajak i masuk kedai jual bra
.segan kot
.ekekekeke~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~key

.heee key jual pad ke? ;p

[-suziey-] said...

aah btl2.suka kalu beli pad siap dia wrap n boh dlm plastik itam..ni la baru prihatin namanya..xnak malukan kita.

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.heee tuh la psal ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13