Saturday, October 17, 2009

.eh-eh-tak-jadik-lah-mahu-private!

.

.salam~

.saya kan comel
.memang lah kadang-kadang terasa gedik mahu private-private bagai~

.dan saya akan terus berblogging dalam blog tercinta ini
.yeah!!!

.cheh! rasa mahu belasah diri sendiri je
.hoh!

.jangan layan diri ini yang mungkin mengalami PMS
.hmmm mungkin~

.dah nama pun perempuan kan? ;)
.hiks~

.larikkkkkkkkkk!


*buat apa nak nangis-nangis kan? tak comel lah! .heee*


 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13