Saturday, October 31, 2009

.the girls' day out ^^

.

.salam all~

.sori i lambat sikit update blog untuk hari ni .dah masuk hari sabtu pun .teeehehehe~ .tengahari tadi internet i buat hal, so hari ni i habiskan masa untuk main game dota and tengok cd knight rider .i main game sekejap je, then i tengok cd .time i tengok cd tuh, tiba tiba i terlelap .then adik i kejut, sebab dia nak pinjam pc, main warcraft

.then petang tadi, kakak i ajak pergi karaoke .since i kebosanan kat rumah dengan internet tak ada, baik i ikut dia keluar .kiteorang keluar ber-4 termasuk 2 orang kawan dia .semua sekali cikgu termasuk i walaupun i dah kena pecat pencen .kah kah! .kiteorang pergi karaoke biasa biasa jek .yang satu lagu RM1 tuh .kiteorang nyanyi 20 lagu! .hahaha~ .nyanyi lah sampai muntah tapi seronok sebab asyik gelak gelak je .havoc gila tadi~

.last week i ada pergi karaoke dengan kakak i .tempat dia much more selesa dari yang i pergi tadi .harga sama, tapi dekat square 1 batu pahat .kali ni, i pergi dekat giant muar je .tapi layan je lah~ .orang belanja ;D .kat bawah ni pic kiteorang tadik .i malas nak buat scroll bar .tengok je lah ek! .kah kah!

*i tengah tunggu kakak i bersiap*
.comel kan kan kan? ;)

*ouh comel kan beg i? hehe*
.beg chacha ni, i pinjam, handbag i dah nazak T_T

*susah gila nak pilih lagu*
.time ni lagu cinta by misha & jac

*i, kakak i, kak asiah & kak ida*
.havoc gila dieorang ni!

.k lah, i nak continue tengok cd knight rider .err actually i kena tidur awal sebab esok nak pergi dating dengan kesayangan i driving class tapi macam malas pulak nak tidur .padahal i dah menguap banyak kali .hehehe~ .k, esok kalau i sempat, i update lagi .and kepada siapa siapa yang ada tinggal comment dekat chat box i, sorry sangat sangat sebab i tak sempat nak reply satu satu .esok i jawap semua soalan korang ek! ;) .nanyte then~ .daa~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

p/s:
.esok my besties ajak pergi karaoke dekat batu pahat
.err nak pergi ke tak ek?
*thinking*

18 comments

firfa_firzanah06 said...

sis..
pegi karok kt giant??
pkul bpe??
fara pon ad gi karok kt sane.
waaaaaaaaaa...nk jumpe sis!! T_T

shazika said...

sis..lawa lah banner kamu ngan ur boip..stailo milo

mier@merr said...

wah....nyeles2...suda lama tada karoke...

sharamli said...

dah bgun l0m ni?

miSs siv said...

sedap ke suare kamu?
ekekeke~

cHeRyNa PiReS said...

lama dah tak berkaraoke. kami sudah tak punyai kelapangan itu lagi.

nyanyi lagu apa intan?

cik intan (◡‿◡✿) said...

~farah

.pegi ptg smalm gak ke?
.huuu x nmpak pun! :(

cik intan (◡‿◡✿) said...

~shazika

.hee lawa ke?
.tenks! :)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~merr

.hee gi lah karoke ;)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.heee dah! ;)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~siv

.haha mesti lah sedap
.meh sis nk sain! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.mcm3 lagu kak
.huu smpai da x ingat dah
.ade 20 lagu sume ;D

izwan7 said...

aku rase ko yang uploadkan lagu ni kat 4shared kan?
so aku patut mintak kebenaran daro ko dulu la nak publish link tu..
sebab name uploader die intannurulfateha..
masuk blog ko pulak ade lagu tu..are u that intannurulfateha?

cik intan (◡‿◡✿) said...

~izwan7

.yup, i yg upload
.x kisah pun nk publish link tu
.sharing is caring! ;)

.hee ade lagi 2 lagu im not single yg i ade
.nti i upload n bgtau u k!
.hee best jumpe org yg minat lagu same ;)

~Am Sya~ said...

ni yg jelez ni..

tgk intan berp0ye2..

berkar0k2...

waaa~~~

cptlah hbes exm ni...

x sabar dhhhhh~~



^SyASyA^

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sya

.afta xm, karoke lah puas3 ;p

LuVidA^^ said...

mmg kdg2 blur x tau nk plih lgu pe...huhukkkk

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahaha tau xpe!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13