Saturday, October 17, 2009

.hepi diwali~

.

.salam semua~

.sempena dengan hari deepavali ni,
.saya nak ucapkan hepi deepavali pada kawan saya.
.roland kamal
.vinitha

.saminathan

.karthik
.veejay
.dan juga pada ex-bos saya,
mr anandan


.tak lupa juga pada
.shah rukh khan
.aiswarya rai
.rani mukherji

.hitrik roshan
.kajol
.madhuri dixit

.jotikha

.dan semua pelakon-pelakon filem tamil dan hindustan
.keh keh keh!

.serta pada semuaaaaaa orang india yang menyambutnya~

.eh jangan salah sangka
.ni bukan pelakon hindustan atau tamil
.tapi heroin hindustan wannabe!
.kah kah!

.gedik gila mahu pierce hidung time neh
.pic lama neh
.2003 tuuuuuu~

.tapi comel gak kan?
.sekarang sudah tak boleh pakai lagik nose ring
.sudah tertutup lubang sebab lama tak pakai :(

.psst! kalau ada open house tuh, ajak ler ^^
*tiba-tiba teringin mahu makan capati, tosai, muruku dan pakai sari!*

.hepi deepavali!

.eh diwali dengan deepavali sama ke tak ek?
.confuse kejap
.haha!

10 comments

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hepi depavali...
amah...
hehehehe...

ZARA 札拉 said...

alahai~

sama sayang~

phewiit!!

miSs siv said...

ouh~
tak boleh pakai sari..
nty nampak perut i yg muncit~
=p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~meniti senja

.heee (:

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zara

.hehehe ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~siv

.hehe same lah ;p

LuVidA^^ said...

i pon ade gak tringin kai sari hehe...
errr....rindu gak nk kai subang kt idung =(
lubang die mmg cpt tutop...huu

p/s : rase diwali tu sme je ngn depavali..

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hehe same ek? ;p

Heidi Shafiq said...

hey macha...!
:P

cik intan (◡‿◡✿) said...

~heidi

.tumbuk nak? ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13