Wednesday, October 14, 2009

.MamaTisya Duit Raya Giveaway ~

.

.yeeeehaaa~ .saya masuk contest lagik .since tak tahu nak update apa kat blog ni, better saya masuk contest yang ada di muka bumi ni dunia blog ni~ .hehehe .so, kalau korang nak masuk jugak, sila klik SINI!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

MamaTisya Duit Raya Giveaway
bermula 6 oktober hingga 14 oktober 2009
tepat pukul 5.00 ptg

duit raya dlm gambar di atas adalah CONTOH shj
jumlah sebenar hanya akan diketahui oleh 5 org yg bertuah nanti

syarat-syarat sgt senang & mudah :

  1. Terbuka kepada smua blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.semoga saya antara 5 blogger yang bertuah!
.aminnnnn~ (:

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.UPDATE

.result dah keluar, dan saya tidak bertuah
.huhuhu~

10 comments

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mmg kamoo ratu kontes! =D

harap luck menyebelahi kamoo...leh joli sopink! hihihi

cik intan (◡‿◡✿) said...

~nuar

.hehehe tenks nuar! (:

ZARA 札拉 said...

wah!

best@

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zara

.heee tau xpe! (:

sharamli said...

xpenah j0in p0n c0ntest2 ni..hu3

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.heee tgh xdek keje kot ;p

Putra Al-Maliki said...

semoga berjaya..saya nak masuk dah xsempat, tinggal 2 hari jer lagi...hehe =)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~maliki

.eh sempat lah! ;)

dotblogspotdotkom said...

huhuhu dapat duit weeyyyyy..

bes gak..tgh2 kering nih....

cik intan (◡‿◡✿) said...

~dotblogspotdotkom

.hehe~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13