Thursday, October 29, 2009

.nak gelang tu, tapi.............

.

.salam all~

.tadi i masuk 1 blog ni, blog cik violetless .dia ada buat giveaway .nak bagi gelang yang dia beli dekat sabah pada visitor dia yang ke 1757 .then, time i masuk tadi, i dapat 1757! .haruslah i excited, terus print screen bagai .i pun tulis dekat shoutmix dia yang i dapat num 1757 tu tapi ada others visitor yang dapat number yang sama

*ni screen shot 1757 tu*

*close up sikit*

*kalau ada rezeki, i akan dapat gelang ni*

.ouh sedihnyaaa .i nak gelang tuuuu *jerit jerit sambil hentak kaki* .tapi kalau tak dapat, i pasrah .mungkin bukan rezeki i nak dapat gelang tu .terpaksa lah kesayangan i bagi i gelang white gold atau platinum sempena birthday i bulan 12 nanti~ .hahaha! .tak ada kena mengena .tetiba plak kan? .eh dah dah, i nak tidur .esok kena bangun awal .bibik macam i memang kena bangun awal .kena pura pura tunjuk rajin sikit .lagi lagi dah hujung bulan ni .gaji dah nak masuk .kah kah kah! *mama, bulan ni bagi bonuh okeyh! hahaha*

.nanyte all~
.havagudream!

20 comments

Pais Chaos said...

gelang getah gak cantik!! hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau rezeki tak ke mane kan...
hehehehe...

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang hampir serupa dengan Innit dan Digg.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

manusia biasa said...

i think u should trik2 rmbut dgn other vstor yg dpt num sma tue...hahahaha

Diyana said...

Sys

u dah menang gelang tu

tahniah

cik ian@aH Lian~ said...

hohoho selalu terjadi mcm tuh
so, tgk ler sape dpt...
rezeki neh kita tak tau kan?

cik intan (◡‿◡✿) said...

~pais

.haha mmg pown ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~meniti senja

.yerp!
.betul tuh ;)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~imcurtain

.orait ^^

cik intan (◡‿◡✿) said...

~manusia

.hahaha gud idea! ;)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~diyana

.eh ye ke?
.yay!!
.tenkiu sbb inform ;D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sis ian

.hee sis!
.kite dpt! ;D

[-suziey-] said...

ler..akak ade byk gelang jenis ni..kalu nk emel akk alamat..akk pos..tp harusla bkn habib jewels..ekke:P

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.nk bg pree ek kak
.dah emel dah ;D

Frodo Baggins said...

jom solat hajat reramai mintak cik intan ni yg dapat.


>>________<<

cik intan (◡‿◡✿) said...

~frodo

.i menang gelang ni
.tenks sbb susa2 solat hajat ;)

cik eykameow :) said...

sissss, tahniahhhh! haha. dpt akhir nya.. bertuah youu! dpt present bufday awal dr tarikh sbnar. kikiki :P

LuVidA^^ said...

syes cntek gelang tu

;)

u mng ek..
congrats

cik intan (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.besday sis nti eyka kene bg sis adiah
.x kire!! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hee tenks! ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13