Tuesday, October 13, 2009

.photoshoot bersama aril tercinta~

.

.salam semua~

.hahahaha~
.kesinambungan dari entry semalam

.wake up intan!
.jangan berangan lagik
.dia ni seorang pun tak terlayan,
lagi mahu gedik santai dengan aril

.actually mahu cerita pasal semalam
.semalam saya pergi kedai gambar
.mahu ambil gambar pasport
.teeehehehe~

.saya tak ada gambar passport
.kalau ada pun, freehair
.actually saya mahu isi form ini,
.so haruslah letak gambar saya yang ayu + sopan santun + lemah lembut + cantik menawan kalbu dan segala bagai yang sweet-sweet lah
.kan kan kan?

*sementara tunggu my sista draw duit hehe*

.gila hape nak letak gambar freehair rambut kaler-kaler!
.lum apa-apa lagik, form saya dah kene reject
o(╥﹏╥)o

.sempat pose depan pintu rumah
.time mahu pergi kedai gambar
.nak pergi photostate segala bagai sijil sekali
*apesal nampak gemuk+buruk ek?*

.saya pun tak tahu macam mana rupa gambar pasport saya tuh
.hari ni baru siap, saya suruh abah pergi ambil
.kalau comel, saya post kat blog
.kalau comot, saya tak mau tunjuk!
.ekekekeke~

.apa-apa pun, wish me luck oke! ;)

.currently i'm jobless
.dah tak jadik guru
.sebab dah habis kontrak
.dah tak jadik translator
.quit atas sebab-sebab tertentu
.biarlah rahsia ;p

.err korang ada kerja kosong untuk saya tak?
.heee~

.duduk rumah jadik surirumah
.jaga chacha, jaga nenek
.biarlah saya berbakti dengan mereka
.duduk rumah pun dapat duit gak
.if saya nak turun kL untuk jumpa dia pun,
.mama bagi permission + duit
.cuma pergerakkan terbatas lah
.tak leh lepak sampai malam
.huehuehue~

.saya ada apply degree UiTM intake dec
.kalau ada rezeki, alhamdulillah
.kalau tak ada, by nextyear haruslah gigih mencari kerja tetap
.dengan berbekalkan diploma ;)

.so sekarang, sementara nak tunggu december,
.saya boleh praktis siap-siap untuk 4-5 tahun lagik ;)
*belajar masak selain dari scramble egg!*

.
.
.
.
.eh aril macamana?
.ni yang rasa serba salah ni~
.huehuehue~

22 comments

ZARA 札拉 said...

hehehe~

sila letak gambar pasport yg comel itu~

hikhik~

cik intan (◡‿◡✿) said...

.kalau comeyl kite letak k!
.huhuhu~

syaf said...

tudia amik gambar pasport...
dah amik lom
jangan terkezut baboon udah yer

.: wan r0hayaty :. said...

hahahaha!!
harap2 abg jurukamera 2 slh tgkp,,
hahahah!!
(evil)

✿ Cik Cimi said...

agagaga.
msty gmbr tuh comot.
wink3.

g laja msk lar.
ish3.

Nadhirah~" said...

haha..sis ngade2!!
buekkkkkkk!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~syaf

.hee abah x sempat nk amek sbb bz keje
.nti dah dpt, i post k! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~keding

.uiks
.dengki nmpak! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~cimi comot

.see?
.cimi dan comot mmg x leh pisah
.sape yg comot sbnrnye? ;p

.huuu tamau masak
.buwekkkkk!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~ira

.hahaha jangkit ira! ;p

LuVidA^^ said...

x shuke amik pix paspot..
sbb x ley nk pose
huahua~

.: wan r0hayaty :. said...

UPSI!!
sush 2 nk msuk,,
kalau sis dpt msuk memg hebat r,,
muet pn kene band tnggi kot,,
gud luck k,,
bnyk2 la doa

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahaha boleh saje posing sbnrnye ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~keding

.aminnnn~ ;)

wunny said...

wah..wani ad nmpk iklan ni kt paper mgguan ari tu..hehe..try ah kak!
tp kn kak, wani x phm die kate tiada jaminan tu..mksdnye, xde posting kt skola under kpm ye pas grade nnt? knfius2..
xpe2...mohon je kak! kalo ad iklan kawen dgn aril pn mohon je! wahahaa...

*amboi..i terasa tau ada nota kecil psl scramble egg tu..kah3 :p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~cik barney

.hehe ade 2course yg x dek jaminan KPM
.akak pun x paham lah cik barney
.tp both course tuh akak x mintak
.akak mtk yg lagik 2 tuh sbb yg tuh die x tulis tiada jaminan
.ekekeke~

.err carik gak dlm paper psal iklan kawen ngan aril
.tp x jumpe
.mungkin dlm nanyang siang pau
.ekekekeke~

.scrmble egg?
.hehe!
.ajarkan menu laen pls! ;p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

aril kasik kt i je la.. hahahaaa..

cik intan (◡‿◡✿) said...

~tieha syg

.mne boleh! ;p

miera a.k.a merr said...

wainting ur picta~~~~~ msti comot.....
lariiiiiiikkkkkk........

cik intan (◡‿◡✿) said...

~miera

.eleyh dengki
.kejarrrrrrr dieeeeee ;p

[-suziey-] said...

hohoho...gigih2.eh gbr kt pintu tu pn lawa la..ekek:p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.hahaha ye la tuh! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13