Thursday, October 15, 2009

.tutorial?

.

.terasa mau buat tutorial
.ada yang mahu request? :)


*sebenarnya kekeringan idea untuk meng-update-blog*

.sekian~
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

24 comments

LuVidA^^ said...

err request tuto ape ek?

*jup pk*

ala....

x tau...

hurmm

.: wan r0hayaty :. said...

erm,,
ade2,,
jap ek nk pk,,
ha!! mcm mane nk jdi cntik mcm nora danish??
sile buat ye sis,,,
;P

hanaahmad said...

sis! cmne nk wat signature yg kt bwh tu...dlu sis de gtau tp sy dh lupe la..huk3..

tu je yg nk tau..wt msa ni.huhu

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.haha pk dlu, then baru dtg cni balik ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~keding

.haa tuh kene jadik org bunian
.bru leh cantik mcm nora danish
.hahaha~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~hanaahmad

.hee nti sis buat tuto k! ;)

monster said...

ok..kak intan nak taye..mcm mne nk buat link kat comment bwah stiap post..blh ajar tak??cntohnye, kte nk ltk picture ke..ayat2 ke..

ZARA 札拉 said...

ku tgh pk jap~
hehehe~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~monster

.err yg mne ek
.x paham soklan plak
.ekekeke~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zara

.sile3 pk ;)

-atiQah- said...

nak tutorial mcm mana letak cartun2 yang comel kat tepi tajuk..

lepas tu mcm mana nak tukar link komen dan letak cartun..

mcm yang sis intan letak untuk klik ke komen..hehe..xtau sis intan paham ke x..soalan saya ni sama mcm monster tanya tu..hehe..

Zayani said...

mcm mne nk bt tulisan tu jf kaler2 ek?? mcm plangi tu..
ble ltak mause die jd colourfull..

thanks (^_^)

p/s : bleh request bnyak2 tak?? hehe

cik intan (◡‿◡✿) said...

~atiqah

.ouh faham3
.yg gmbr dkt tajuk post, sis leh buat tuto
.tp yg kt bhgn comment tuh, take times sikit sbb sis try n error aritu
.tp sis akan buat jugak tuto tuh ek ;)
.nti dah buat, sis inform

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zayani

.link berpelangi ek
.nt free sis buat ek
.senang je ;)

vidadarisakura said...

rajinnya ticer ni..tolong updet blog akak la..


akak ke?hahahhaa

cik intan (◡‿◡✿) said...

~vivi

.huhuhu
.tgh jobless, mmg la rajin! ;p

intan said...

setakat sekarang nie nak mintak tlg advise jur mcm na nak wat bg blog nampak menarik...sebab intan masih belajar kat adik lagi...huhu~ and thanks so much yer?

cik intan (◡‿◡✿) said...

~intan

.hee utk cntikkan blog kne ikut kreativiti sndirik
.i pun tatau cmne nk cntikkan
.main buat jek ^^

[-suziey-] said...

ok tlg bg tutorial subjek managerial economic..akk amik subjek tu sem ni..ekeke:D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.hahaha sekeh nak kak?

Zayani said...

bkeh mntak tutorial lg tak??
urm..mcm mne nk bt bnner yg bsar kt ats tu mcm yg ade pic kak ngan abg hairi?
thanks =)

cik intan (◡‿◡✿) said...

~zayani

.errr nk letak pic abg hairi gak ke?
.haish!
.mane bole~ ;p

.ermm buat je header sndirik pakai apa apa software
.photoscape yg paling senang
.dload je kt tenet

.then utk upload, kamu juz pergi kat Layout-Page Element
.ruangan atas skali utk header tu, kamu tekan Edit
.then upload lah pic header
.tekan browse utk select pic
.cmtu je :)

izwan7 said...

okla i request..
buatla tutorial camne nak tambah emoticon kat shoutmix..ok?

cik intan (◡‿◡✿) said...

~izwan7

.uit, i dah buat tutorial tu
.tutorial 10
.ni link die

http://intanurulfateha.blogspot.com/2009/09/tutorial-10-emotion-dalam-shoutmix.html

:)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13