Monday, November 9, 2009

.BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL~

.

.salam all~

.yay! .i dah balik dari kedah .actually i bukan pergi sik tapi pergi yan .i tersilap dengar mama cakap =.=" .i tak larat nak update pasal kat kedah tu .esok esok lah i update ek .tapi i TERrajin nak masuk contest pulak .ekekeke~ .BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL~ .so, siapa siapa nak masuk, boleh klik SINI

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.chacha memang tak reti buat fake smile
.mesti mulut senget senget
.cuba tengok legging yang dia pakai
.comel kan?

.nak test handbag buruk angah lah!

.chacha comel kan
.kan kan kan??
.comel macam angah

.dekat depan rumah saudara di yan, kedah

.seronok sangat dia! :)

.ololololo sian dia penat
.sampai tertidur tidur

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.nama.
.intan nurbatrishya.

.nama ibu.
.esah binti anang.

.tarikh lahir.
.7 december 2006.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.syarat-syarat.

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Babykidslove Online Boutique dan mesti add http://babykidslove.blogspot.com kat blog link uols.
- done (◡‿◡)
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan paste kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog ini.
- done (◡‿◡)
Ketiga : Buat entri dan Uols uploadlah gambar baby uols dengan menggayakan LEGGINGS@TIGHTS. Tak kisahlah uols beli leggings & tights tu kat mane janji mengikut syarat saja. Jangan lupa letakkan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu ye.
- done (◡‿◡)
Lastly : Sila hantar link entry anda ke babykidslove@yahoo.com
- done (◡‿◡)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.harap harap chacha ada luck kali ni .before ni pernah masukkan chacha contest tapi tak ada rezeki T__T .fyi, ni first time chacha pakai legging .i beli legging ni dekat BaByKiDsLoVe Online Boutique .online shop yang buat contest ni .mula mula i saja je nak try tengok dia pakai cantik ke tak .bila sampai je legging ni, i suruh die test .then dia cakap

"angah, pelik lahh"

.mungkin sebab lengging ni ketat kot .dah nama pun legging, memang lah ketat .tapi lama-lama dia suka pulak sebab semua orang puji dia comel .teeehehehe~ .so, lepas ni, i nak belikan dia legging ni lagi .kalau i pakai, mesti lah i kena marah dengan mama dan kesayangan i .da tua tua pun nak sexy sexy lagi .dah nak masuk 23 tahun kot T__T

.k lah, semoga chacha ada luck! .so, dapat lah dia legging baru! .sebab hadiah untuk contest ni adalah~~

HADIAH PERTAMA
Sehelai Romper + Matching Tights
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

HADIAH KEDUA
Sehelai Leggings
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

HADIAH KETIGA
Sehelai Leg Warmer
(Ikut jantina & Saiz pemenang)

.owner online boutique ni, kak anna cakap ada hadiah misteri untuk peserta pertama .i tak tahu lah i peserta num berapa .hehe~ .so harap harap korang dapat doakan chacha menang ek! nanti dapat legging free satu! :) .aminnn .itu saja mahu update .till the next entry .daaa~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

14 comments

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sweet...!!!

LuVidA^^ said...

gud lux chacha!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~meniti senja

.angah dia laaagi sweet! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.tenks kakak ida! ;p

kEy said...

sis masuk kan chacha kat contest ek?
ekekekke~
gudluck!
;P
key nak join gak la...
babay gak kn?
ak ak ak~

Babykidslove Online Boutique said...

salam///dtg menjenguk entry contestant....sume done kecuali tk add blog list kt senarai link blog....update ya

cik intan (◡‿◡✿) said...

~key

.hahaha baby TUA! ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~kak anna

.da letak lah kak
.cuma kite show 10 blog je
.klu nk tgk, kene tekan show all kt bwh tuu
.mebi akak x prasan
.tp skng kite dah show all dah

Babykidslove Online Boutique said...

ok intan semula lulus.....dont worry contest akan bejalan lg 2 minggu lebih kureng....sabau ye.....gud luck....babai chacha

Babykidslove Online Boutique said...

ooooo yeke...manalah akak tau....akak kan tk pandai sgt...ok...la ni dh nmpk...patut ar....sikit je rupa tk show all....hihihi...nmpk dah...

Fatt Chin Choy said...

chacha tu bakal kekasih aku tau
jaga elok2

cik intan (◡‿◡✿) said...

~kak anna

.hee oke kak~

cik intan (◡‿◡✿) said...

~kak anna

.hehe tuh la psal ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~ah fatt

.baek adik ipar T___T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13