Saturday, November 21, 2009

.bagai anjing dan kucen~

.

.salam all~

*kau fikir bibir kau sexy macam angelina jolie?*

.wuuu bingit telinga i setiap hari dengan si chacha dan adik bergaduh untuk tengok tv .i dah malas nak berebut tv dengan chacha .confirm dia menang punya! .dekat ruma ni cuma ada 2 tv jer, satu ada astro, satu lagi tv biasa .bila semua orang nak tengok astro, mesti lah ada yang kena mengalah .dan yang pasti, orang yang mengalah itu,

"angah, tengok afiq ni .dia tak bagi saya tengok kartun"
"angah, pukul afiq, pukul ia"
"abah kata, jangan tengok towi! *tv* "
"saya nak tengok miki maus"
"jangan tengok lah, nanti abah marah kang"

.chacha tu biasa lah, sikit sikit guna nama abah .elehhh, kau fikir angah kisah? .hari hari doang macamtu! .cuma mama saja yang mempunyai kuasa veto memegang remote tv .i malas dah nak bertekak dengan chacha .sebab dia akan nangis tanpa henti .so, i lebih prefer online tak pun i layan cd .tak pun gayut telefon dengan sang pencinta .kah kah~ *tak ada kena mengena*

.huu sabar je lah bila mempunyai adik yang berperangai seperti anjing dan kucen .tapi i confuse, yang mana satu anjing, yang mana satu kucen! .HAHAHA! ;D .oh ya! .semalam birthday adik yang ke-15 .wish u happy belated birthday ehh .pukul 12 malam i sms dia, sebab dia dah tidur .i tulis macamni,

"hepi besdae adik! .adiah tak dek,
pelempang ade .mau? .hahaha!"


.best kan ada kakak macam i?
.HAHAHAHAHAHA!

.eh ok lah, mau lunch~
daa daa!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

36 comments

paTonG kerTaS said...

phew~
seb baik i tak ade kakak mcm sis.
hahaha

helena's said...

samala.masalahnye fateha ngan adik,,akak ngan bapak,,jgn harap buleh menang,,cet!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kahkahkah...layan kan saja perangai chacha tu...nnt bila dah besar perangai dia pun dah berubah...mesti u rindu time perangai dia la ni yng manjer2... =D

cHeRyNa PiReS said...

dia tgk astro ceria ke disney channel?

LuVidA^^ said...

cian x dpt tgk tv.
chacha mmg power root la!
huhuuu...

cm bes je msg wish besday cmtu...huhuu....i pon salu msg adik i, bgtau adiah xde =p
bgs punye akk.

=D

GhOsToNe said...

hahaha..
baek sgt akak macam nieyh!

mier@merr said...

sib bek dua badek jek...tv pon ade 2..haha.... tayah gado2...

Ries Lee said...

hepi birthday sama itu adik... :)

-atiQah- said...

hehe...comel je chacha tu sis intan..
:-D sian kat adik terpaksa mengalah...

noor afzan said...

wakaka..kejam kakaknya ini..

~Am Sya~ said...

biaselah tu INTAN~

kter yg TUWE ni mmg kne menagalah...

kekeke~~

Syasya kt umah pon salu bgadoh ngan ank2 buah yg 3 org tuh..

nk geget2 je rase..hehe~~



^SyASyA^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~siv

.siut! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.haha sabar je la sis ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nuar

.tu aa pasal
.mesti rindu pasni
.wuuuuu~ T_______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.die tgk astro playhouse #613 tuu T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.hahaha wish pun kire ok hape ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.well ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.wahaha klu tv lg satu rosak, pdan muke u! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lee

.die mtk adiah
.tp soh bg kt angah die ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~atiqah

.wuu sume org kene mengalah!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.mne de kejam kak
.kite kakak terbaekkk abad ni tau! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sysya

.i muda lagiii T___T

♥ Cik Ca said...

hahahaha... intan jeluz tgk chacha nye bibir... hiks

DuRiAn rUnTuH said...

haiyoh,chacha tu musti bising kan...ahah..mcm ank buah la,suke berebut...bile dah kalah,menangis...hihi

Fatt Chin Choy said...

ko buli chahca awas ko!
bg pesan kat adik ko supaya jgn ganggu chacha

aku marah ni

wakaka

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ca

.wuu x de nye nk jeles ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~durian

.wuu tau xperrr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ah fatt

.wuuu takotnyeeeeeeeee ;p

leadleedeea said...

chacha comel laaaa....beli laa asrto lagik satuuu...baru lah tak gado2 lagi..hehehe~!!!

░♥si lampu neon♥░ said...

comel gila

cik ian@aH Lian~ said...

kijam punya sis.
ade ker lempang nak diberi.
apa da?

vidadarisakura said...

omaigod.
caca comel
caca comel!



intan langsung x.



haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lead

.wuu sape mau bayar? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.comel mcm kakak die kan kan? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis ian

.kakak terbaekkkkk abad ini! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~vivi

.eleh kakak ipar
.kite pun comel kan kan?
.mengaku sudah! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13