Thursday, November 12, 2009

.bukan pramugari terlampau #2

.

.scheduled post.

.salam all~


.terasa mahu gelak tanpa henti bila di hujani pertanyaan yang sama .tapi yang ni i rasa lagi lawak .i tengok dekat wall fb kakak i .kawan dia yang post .i kenal kawan dia ni .i panggil dia kak sue ;)

.adehh .kenapa lah percaya yang i ni stewardess .i ni dah lah tak cantik tapi i comel kan kan kan, i kurang tinggi, kurang berat badan, kurang pandai speaking omputih .kalau speaking pun, berterabur .mana boleh jadi stewardess =.=" .buat kena gelak je~

.tapi mungkin sebab i macam nampak separa comel dengan kebaya aunty i tu .heee~ .ni yang sayang cik ritta lebihhhh ni *cik ritta = aunty i* .lain kali, kalau ada kebaya tak pakai, boleh bagi i lagik .boleh pakai time raya .saving sikit .kah kah!

.oke, cukup dah i merepek .sekarang, dekat sini, i dengan rasa rendah dirinya mahu memohon ampun dan maaf kalau korang terasa tertipu atau terpedaya dengan entry .bukan pramugari terlampau tu .i cuma main-main je .i tak niat pun nak tipu korang .dekat entry tu pun, i dah tulis i main main kan? .i mintak maaf ek .korang tak marah i kan? .korang sayang i kan? .cepat cakap! .kalau tak, i nangis! T__T .kalau tanak maafkan, i tanak blogging lagik lahh *cobaan mengugut ekekeke!*

.kalau korang maafkan i,
comment lah entry ni ek

.thanks a lot
*buat muka innocent*

.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

30 comments

green said...

xde wat slh pape pun
:)

LORD ZARA 札拉 said...

hehhee~

tak kisah~

sebab kamu sangat sweet!!!

oRkId eDyLiYnE said...

sesekali tertipu apa salahnya...
tak marah pun...
=)

LuVidA^^ said...

i da maafkan u da...xpe ok...
*hugs*

=p

misz benida said...

xmau maafkan cmne??
hahaha..

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said...

hahaha,, i pun termasuk yg pcy ritu

wanieybintang said...

hape bende nihh?!
tpu!!!
ni yang nak mengamok neyyyy!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~green

.hee tenks! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.tenkss syg! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~orkid

.tenks dear! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.wuuu terharu
.tenks! T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~misz benida

.klu x mau maafkan, i nanges T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~layla

.hehe sori ek! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kakak bintang

.wuuuu kakak bintang maraaa T___T

mier@merr said...

huh....majuk2.... blanja eskem dulu...

Mr.Homosapiensz said...

xper..
rupa dah ada..cuma bakal jer kena cungkil lg..ahaks!

dlm pic je nmpk slim & tinggi...

kEy said...

mara die mara2~
ekeke!
dah tuka ke dgi nmpk! =PP

arque said...

taknak.i nak simpan dalam hati.sampai hati u.ahaha. xP

intan said...

haaa...kan dah ramai dah percaya intan keje tuh..tp kalau betul pun..ok juga kan..sesuai..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.isk!
.nk askem ape?
.askem pop bole? T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mal

.wuuu pendek
.x leh jd lah mal~ ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~key

.wuuu jgn mara T__T

.digi terbaekkk wookk! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~arque

.wuuu dengkiii T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.hee tanak lah kak
.x reti speaking ;D

cHeRyNa PiReS said...

taknak try jadi betul2 ke? mane tau boleh berlakon awan dania?:P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.hahaha tak moo! ;p

vidadarisakura said...

tu la.
sepa suruh main2 camtu.hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~vivi

.ala kakak ipar
.jgn la mara T__T

izwan7 said...

dh u ckp dpt jd stewardess,takkanla kitorg ni nak persoalkan tinggi berat u pulak..maybe rezki u kan..

takpe..syabas..penipuan yg menjadi..haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~izwan

.ekekekeke
.my pleasure ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13