Sunday, November 29, 2009

.Contest Si Manja Berkaca Mata

.

.salam readers~

.yay! .chacha masuk contest lagik .sila support ehh kawan-kawan sekelian! .kali ni, i masukkan adik kesayangan i ni contest si manja berkaca mata .gambar ni masih fresh from oven .baru snap semalam .mari kita tengok syarat-syarat contest okayh! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*


- Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
- done (◡‿◡)
- Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata.
- done (◡‿◡)
- Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
- done (◡‿◡)
-Nyatakan nama dan umur si manja anda.
- done (◡‿◡)
- Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
- done (◡‿◡)
- Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
- done (◡‿◡)

-Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
-Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.

Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.

Hadiah yang bakal menanti anda :

Hadiah Pertama
Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set


3 X Hadiah Saguhati


JOM RAMAI-RAMAI MASUK CONTEST NI!!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.nama.
.intan nurbatrishya.

.nama TAK BERAPA glamour.
.chacha.

.umur.
.3 tahun pada 7 december 2009.
*nak present plssss!*

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.pssst!
.agak-agak chacha boleh menang tak?
.huehuehue~

.cepat-cepat doakan chacha~
.semoga chacha menang!
.aminnnnn~~~

.itu saja untuk kali ini
.bai bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

20 comments

Daud Mili said...

ada kelas...~hahaha...

mier@merr said...

dgn muka kerek dia tu....rsnya leh menang kot..haha

noor afzan said...

boleh menag nih..
akak sokong..

Rara said...

alahai..chumel! cm bleh mng je.. :D

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
moga Chacha menang!
huwwaaa~

dia comel giloks ni!!

GhOsToNe said...

huhuh..

moga menag!!!

sharamli said...

h0pe chacha menang..hu3

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.hehehe
.aminnn~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.hiks!
.yay~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.tenks kak! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~daud

.hehehe ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.haha tau xpe
.muke kerek ekk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rara

.hopefuli bole menang lah
.heee ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.hehe aminnnn~

sophie said...

chacha bergaya!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sophie

.hahaha haruslah! ;p

cik eykameow :) said...

sacha leh menang!! awww kiuttttttttttt!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka

.aminnnnnnn ;)

ummumishkah said...

OK sis.. dah review cuma saya tak nampak banner contest kat entry sis.. kalau boleh masukkan lagi cantik.. GOOD LUCK!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ummu

.tq ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13