Saturday, November 14, 2009

.dari celah celah stereng keretapi

.

.salam readers~

.fuhh! .i berjaya habis driving class around pukul 4 petang tadi .tapi tadi instructor i, abang gombak tu tak cakap apa-apa untuk test JPJ rabu ni .mintak mintak tak jadi .aminnnn~ .esok abang gombak suruh i datang driving class awal .pukul 8 am mesti sampai driving school .adehh .boleh ke i bangun awal ni T___T .i malas nak cerita panjang panjang pasal tadi .semuanya ok, cuma i tak berapa kuat nak turunkan handbreak time dekat atas bukit tu .lemah betul lah =.="

.scroll down.
.lapan tahun i tunggu nak masuk parking tau tak
.sempat i snap pic sendiri ;D

.terhegeh-hegeh budak depan i ni
*ceh, eksen pulak i ni kan? =.="

.tengok tangan i dah merah
.sakit woot pusing pusing stereng T__T

.tadi, along yang hantar i pergi driving class .chacha ikut sekali .sementara tunggu i habis class, along bawak dia main main dekat tanjung .gambar kat bawah ni, i curik dari along ;D

.scroll down.
.tak best langsung naik gajah tipu ni

.baru naik gajah tipu dah belagak
.lempang laju laju mau?

.tak ada seni langsung ambil gambar dekat cermin kereta
*i dengki sebenarnya sebab dia lagi kreatif
=.="

.mau mati ka buat mulut macam tu???

.dalam pukul 4.30 pm baru along sampai driving school .nasib baik i dah tukar pakai digi .sementara nak tunggu along sampai, i gayut lah dengan kesayangan i .teeehehehe~ *itu pun nak cerita ke?* .nasib baik i habis kelas awal dalam pukul 4 pm sebab dalam pukul 4.20 pm tu, hujan turun dengan lebatnyaaaa .huhu~

.time otw balik rumah
.chacha paksa i belikan dia super ring
.kopak duit i rm1.60
T__T

.HAHAHA!
.itu pun nak berkira ke? ;)

.k lah, mahu tengok sehati berdansa
.tatatatata~

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

26 comments

mier@merr said...

suke super ring~~

geng ngn chacha... yeehaa..~

Noli said...

gud luck driving test nnt..jgn takot2..cool laaaa..hehe

.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...

comeyh ar chacha amik gmbr kat crmin tu...

nk tiru larh..
hehhehe~

yayasyawal said...

ohh gudluck yeah for ur next test..

violetless said...

suka sangat2 bila cik intan letak gambo chacha..

rambut dia sangat2 la lawa..

izwan7 said...

ko tarik je intan handbreak tu tanpa belas kasihan..
die tak patah punye kalau dengan kudrat manusia normal mcm kite ni..hehe

gudluck tau untuk test nanti.cayala cikgu,gambate!

alala..chacha sangatla comel buat muke cmtu kat rear mirror..adeiih..i'm addicted dgn kids la

cik eykameow :) said...

giler ah sis..stering tu ketat sgt ke? merah teruss..!

HAHAHAHA 1.60 sen je kowtt....ape daa~ lalalala.....

sis mmg krekk :P

.: wan r0hayaty :. said...

kesian2!!
dh la sis,, pencen je la ambik lesen 2,
nnti ambik driver ok,,

arque said...

kedekut! xP

cepat amik test,cepat dapat lesen. oh.kalau pass laa.haha.

M O N I C A said...

sis..good luck for your driving..jgn tkt2..pasti boleh punya..dulu sy sampai 4 kali test jpj baru bole pass sbb asyik tgk muka abg jpj yg garang2 tu..tkt pula..akhirnya bole jgk..hehehehe..

cHeRyNa PiReS said...

amacam sehati berdansa semalam? sokong siapa?

all the best utk driving test ye:)

rAtu saLju™ said...

saket tangan ke nerbes nak drive tuh?..anyway best of luck..try ur best intan!~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.g lah geng ngan die
.pastu malam2 leh gnti i buatkan susu die ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~noli

.hee tenks! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~renex

.ahahha tiru lerrr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yaya

.tenks babe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~viotless

.rmbut i x lawa ke?? T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~izwan

.masalahnye nk tarik henbrek pun x kuar
.kene gune 2 tgn kot T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.kete tu buruk
.stereng ketat :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~keding

.kamu je la jd driver sis ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~arque

.hahaha diam lerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.hee tenkss! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.suke didie alias!
.die lawak ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~salju

.x neves tp saket tgn je T__T

LuVidA^^ said...

super ring cedap....tp nnti jari comot

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~luvida

.betul betul
.nti die lekat2 kt tgn
.hehe ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13