Thursday, November 5, 2009

.model sexy!

.

.salam all~

.urghhh! i tersangat lah mengantuk .tapi i tak boleh tidur sebab chacha tak tidur lagik .semalam pun sama .pukul 1 lebih .lepas dia tidur, baru i boleh gayut dengan kesayangan i .then tidur dalam pukul 2 lebih .then bangun pagi pagi balik dan sampai sekarang tak tidur lagi .mata ni dah kecik sangat .tak tahu lah kenapa si chacha ni sangat lah aktif .tak reti reti nak tidur T__T

.mama balik petang ni .yay! .baru lah rasa hidup teratur sikit .kalau mama tak ada, rasa macam lain je .huuu~ .asyik makan lauk beli je .tak best .kalau mama goreng telur dadar pun rasa sedap *bodek* .kah kah! .oh ye, since i tak boleh tidur ni, i nak membebel kat dalam blog ni

.sekarang ni, ramai dah ada blog, dari orang tua, orang muda muda macam kita semua .budak budak sekolah pun dah ada blog .doang ada cara doang sendiri untuk berblog .ada hak mereka sendiri .macam macam cerita yang doang tulis dan kongsikan dengan kita semua

.i paling suka baca blog couple couple~ .suka baca love stories dieorang .ada jugak orang menyampah baca kisah cinta orang lain .sebab doang cakap, bercinta bagai nak rak .bila gaduh ke, clash ke, cepat sangat melatah .nak delete blog lah, private lah *teehehehe .terkena kat batang hidung sendirik* .i suka baca blog yang happy happy .suka tengok orang lain happy .kalau ada yang frust tu, i akan comment, bagi support .ecececeh! .macam bagus pulak i ni

.dulu, masa i baru baru berblog, i ada baca 1 blog .i tak ingat link dia .blog tu, blog couple .meaning dia share 1 account together .i thought doang dah kahwin, tapi rupanya belum .err i tanya lah doang macam macam soalan since i curious sebab kadang kadang doang post entry yang agak berani .macam pasal tidur tidur malam malam =.=" .dan doang dengan berani nya explain .haish~ .kot ye pun, jangan lah terlalu open .i tak tahu lah blog tu doang sendiri tutup atau ada orang flag

.lagi satu blog yang i suka baca ialah blog pasal budak budak kecik .pasal family family .pasal couple yang baru kahwin .pasal mummy to-be .wuuuu seronok sangat baca pengalaman doang .weee~ .tu sebab i ni dah gatal nak kahwin =.=" *lempang diri sendiri*

.dalam berblog ni, kita memang tak boleh nak puaskan hati semua orang .tak semua yang kita rasa betul, akan jadi betul di mata dan di hati orang lain .kadang kadang, i ada jugak TERpost entry yang tak berapa sesuai sebab emosi menguasai diri .kesian orang yang terkena dan terasa .i minta maaf ye! ^^ .so, lepas ni, kalau nak post apa apa entry, kena fikir lah dulu .jaga lah hati orang lain kalau nak orang lain jaga hati kita :)

.pasal anonymous tu pulak, pun tak best bila kita terkena .tapi, alhamdulillah sekarang i tak ada lah kena kacau dengan anonymous ni .cuma dulu pernah lah jugak kena gangguan seksual dekat chat box shoutmix i tu .dekat YM pun pernah kena jugak .biar lah, dia yang berdosa sebab buat macam tu dekat i .i tak kacau dia pun .dunia ni bulat .what goes around comes around .i percaya pada hukum karma :)

.ouh, i sangat mengantuk .mahu suap nenek makan lepas tu rehat dan lelapkan mata .chacha akan i paksa untuk tidur bersama .kena ugut dia, tak nak buatkan susu .baru dia dengar cakap, kalau tak, haish susah nak tidur petang petang macam ni =.="

.ouh ye, legging dan cloth diaper yang i beli online untuk chacha dah sampai :) .mari lihat gambar di bawah~~ *i jealous* .i nak suruh mama belikan i legging pulak lepas ni! ;D .thanks kak sabrina dan kak anna ^^ .i pun ada beli t-shirt online tapi tak sampai lagi T__T

.scroll down.
.yay! .chacha dapat surat lagi~

.tak sabar sabar nak bukak! =.="

.thanks to baby kids love
.dan just baby kids stuff

.cantik kan? :)

.awww~ .sexynyaa!

.cloth diapers chacha
.comel! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

14 comments

kEy said...

oit makcik!
hehe......
xjumpe lagi la 0rg tu...
nnt engat nak pi jumpe.tp xtau bile......ahak...nnt g0sip g ek?
=P

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

chumel2 cekci chacha...hihihi =D

haiyo, pasal tidur malam pun cerita gak? blog dalam kategori 18SX tuh...ish ish ish...

sharamli said...

memang seksi si chacha ni..naseb baek xbaligh lagik..ha3

cik intan (◡‿◡✿) said...

~key

.wuu okeyh!
.anytym~~ ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~nuar

.tau xpe
.gilak itu org! ;D

cik intan (◡‿◡✿) said...

~sharamli

.haha tau xpe ;p

mier@merr said...

chacha cekci.....hihi~
lips nak ala2 angelina jolie.. :-p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~merr

.hikss
.tgk lah akak die sape
.akak die kan mariah carey
.awww~ ;p

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said...

intan,
weewitt .. kimsalam bnyk kat model cun u tuh..

i ade adek laki single, umo 9 thun..
haha

[-suziey-] said...

hahahh..comel gilerrrrrr

cik intan (◡‿◡✿) said...

~layla

.knp dear?
.nak satukan doang ke?
.i x de hal
.hahaha!

cik intan (◡‿◡✿) said...

~suziey

.comel mcm kite kan kak? ;p

LuVidA^^ said...

sexy sunggoh model itu.
=p

blog couple yg mne...nak nak jugak tgk....ngeee

sal anonymous tu..huhukk..i salu tgk blog org kene...las2 smlm i lak kene...ampeh tol...xpasal2 je i angin. =p

cik intan (◡‿◡✿) said...

~luvida

.haha see her sista lah! ;p
.wuuu bese lah anon tuh
.tegur org cm die bgus sgt
.klu bgus, knp x nk show off diri tuh~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13