Tuesday, November 17, 2009

.nasib baik i ni baik~

.

.salam semua~

.berkenaan dengan ENTRI INI yang i memaki hamun, marah marah dan tidak puas hati, i mintak maaf .memang kadang-kadang i tak boleh mengawal emosi .sedih kot kena macam ni .tapi nak buat macam mana kan? .buat apa nak deal dengan orang yang KONONNYA SANGAT PANDAI BERBISNESS

.thanks kepada korang yang bagi pendapat .i really appreciated ;) .sayang lebih lah dekat korang! :-* .tapi lepas fikir-fikir balik, i malas nak bermusuh dengan siapa-siapa .lantak dia lah~ .asalkan dia bahagia dengan isteri-isteri dia .HAHAHA!

.so, i dengan tak berapa rela hati nya akan
let go benda tu pada dia tanpa sebarang charge
.gila baik i ni kan?
.HAHAHAHA

.enough said
.malas nak cemarkan blog i dengan bercerita pasal
ORANG GILA ITU!


.biarlah dia murah rezeki dengan apa yang dia buat pada i
.aminnnn~

*doa orang yang teraniaya sentiasa makbul kan?*

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.oh yer~
.i tak jadi test JPJ esok .insyaAllah isnin depan
.so, weekend nanti akan jadi weekend terakhir i pergi driving class :)

.dan esok juga keluar result intake degree UPSI .i ada apply tapi i tak letakkan harapan yang tinggi untuk masuk UPSI walaupun i sangat menyintai profesion perguruan .ouh sangat seronok di kelilingi pelajar-pelajar .ouh i akan merindui kenangan sebagai cikgu di SK Parit No 5, SK Bukit Naning dan SMK Bukit Naning .dan di kesempatan ini, i nak wish GOOD LUCK kepada ex-students i di SMK Bukit Naning yang akan menghadapi SPM pada hari esok :)

.ex-students i, 5 SC 1

.tapi kalau tak dapat UPSI, i continue dengan sarjana muda pentadbiran perniagaan (kepujian) (pengurusan sumber manusia) pengurusan perniagaan yang membuatkan i tersenyum sampai telinga semalam .teehehehehe~ .nama course sikit punya panjang! .sebut HR kan senang *human resource*

.oh ya, mesti ramai yang pelik kenapa i terpesong jauh dari course land survey ke HR .actually memang i berniat mahu tukar course .i dah tak nak pergi site lagi, berjemur tengah panas, masuk hutan cari batu sempadan, korek-korek tanah, teropong-teropong lagi .ouh, enough is enough .i mahu bekerja dalam keadaan yang tenang serta ber-aircond .bukan di bawah cahaya matahari yang terik yang membuatkan orang yang gelap seperti i semakin gelap .teehehehe~

.eh ok lah,
mahu keluar shopping sebentar bersama kitkat parents i
.nanti i update lagi k
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

16 comments

violetless said...

waaaaaa..kalo dapat upsi pon besh kan cik intan kan??

ala dapat uitm ni pon da ok ni..hr lagik.keje dalam ekon..

ok2 gudluck tuk cik intan ya,,

hakiminwizan said...

adik..
abg rindukan adik..
napa kol n msg nombor celcom tak boleh..
waaaa~~ rindu kat adik

oRkId eDyLiYnE said...

hehe...
comel je cikgu...
nampak macam anak muridlah you...
=)

[-suziey-] said...

hmmm jgn marah2..lupekan je..hehe..pasti bole pnya..skng ni tgh mood hapy kan..maklumla nk jadi student;)
emm hr pn high demand..good for u..ekeke;p sabo je la reason..xleh pakai lgsg..ada ka tkt itam:p

helena's said...

kalo fateha da decide camtu ok..tp make sure pasni nak deal bisnes ada hitam putih..silap2 boleh bawak court tau..hehe

tahniah dpt sambung degree,,adik akak tak dpt..huhu sian dia..

cik EPAL said...

orang gila jangan layan..dah nama pon gilaaa..hakk :D


asal lak tak jadi?? goodluck 4 ur test ;)

MiJa said...

haha terbalik plak..akak drp dlm aircond pegi main tgh panas plak..
^^ smuga kamu berjaya!! ^^

intan said...

hheehhee..sabar..moga2 murah rezeki intan lepas nih..so, lepas nih kene bhati2 ye...
wahhhh..bestnye nak g shopping..blh la ikut

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~violetless

.heee tenks ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~abg kimie

.kite da x gune celcom
.nti kite bgtau num kite ehh
.sori lmbat inform ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~orked

.dlm gmbr mmg lah nmpak mcm anak murid
.klu jumpe btul2, mcm makcik kantin je T_________T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.btul kak
.x mo hitam sgt
.sket2 x pe ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.hee tenks sis!

.btw, nti suruh adik sis apply intake july
.insyaAllah dpt
.aminnn :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik epal

.enggak tahu la knp x jd
.btw, tenks!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mija

.tenks kak mija yg baek! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.kak, cpt2 g the store
.nti kasut polo tu abes ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13