Wednesday, November 25, 2009

review blogshop kegemaran #1

.

.scheduled post.

.salam readers~


.wuu tak ada kerja sebenarnya .so, sementara nak tunggu benda ni siap, i tulis scheduled entry ni dulu .huhu .i sangat suka shopping .girls mana yang tak suka shopping sila angkat tangan .see? .tak ada kan? .haha macam lah nampak kalau korang angkat tangan pun .huhu~

actually, i dah selalu sangat online shopping .i jarang keluar rumah sebab tak ada transport .cuma ada moto buruk ego i tu je .walaupun i dah berjaya dapat lesen kereta, tapi kereta cuma ada 3 kat rumah ni dan yang bestnya itu bukan kereta i tapi kereta mama, abah dan along .so, i cuma mampu tengok dari jauh je *dah start dah cerekarama tv3 haha*

.hari ni, i nak review pasal blogshop Baby Kids Love kepunyaan kak anna yang comel :) .dekat blog ni, dia jual macam-macam barangan baby .i dah 2x ber-shopping dekat blog ni .dan yang pastinya, i belikan barang untuk chacha .i belikan dia legging .dan harga sangat-sangat-sangat berpatutan!

.ouh comelnya
.adik siapa lah ni ;)

.mula-mula, i beli sehelai je legging tu .saja nak test cantik ke tak bila chacha pakai .then, bila dia pakai, sangat cantik dan comel! .klik SINI untuk lihat kecomelan chacha yang macam angah dia .then, harus lah i pergi beli lagi~ .sehelai RM15 jerr .kalau dekat luar, harga dalam RM20 lebih .ada macam-macam size dan corak .so, kalau korang ada adik atau anak saudara, boleh lah belikan kalau beli banyak, dapat lah murah .baby boy pun boleh pakai jugak tau!

.serius, i suka berurusan dengan kak anna .she is a friendly person .baru-baru ni, i beli 4 helai legging lagi .tapi time tu, dalam account maybank tak cukup duit .cuma cukup untuk bayar 3 helai legging je .nak pergi walk-in ke bank, jauh pulak .so, i hutang lah dulu .then kak anna dengan baik hatinya cakap, bila ada duit baru bayar .dia boleh post dulu .then i cakap, dia percaya ke dekat i? .kang i tipu and tak bayar duit dia macamana? .then dia cakap, kalau i tipu pun, i takkan kaya dengan duit RM15 tu .ekekeke! .betul jugak ek? ;D

.owl & poddler

.yellow goat & chick

.chacha tak sabar-sabar mahu test

.esoknya tu, i terus bankin duit balance yang i hutang pada kak anna .pada i, kak anna sangat pandai cari customer .i mean, dia tak berkira sangat .so, no wonder lah bisnes dia maju .so, kalau korang berminat nak beli, meh ramai-ramai pergi blog kak anna .tak rugi lahh .banyak stok baru akan keluar .korang boleh pre-order .i memang suka buat review pasal benda yang i suka .i tak rugi apa-apa pun .heeee~ .banyak benda lain yang kak anna jual .servis memang terbaekkk lah! .weee~

.nanti i buat review pasal blogshop lain eh
.ada lah dalam 2-3 blogshop yang i suka
.nanti i share dengan korang

.till the next entry
.bai bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

14 comments

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

comelnya dia~

+black.angelz+ said...

Auw...sila angkat duit!! kui3..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ehehee.. cute nye chacha~ adeh~
murah giler la legging tu..chumel~


adoi~ best ade adik pompuan nie.. ehehee..

;D

green said...

yerp, comel macam angah die jugak laa..;)

GhOsToNe said...

huhuhu...

untung ade pelanggan camnieyh!!!

baguih2!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~green

.hee tenkiu tenkiu~ ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.heee tenks ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tiara

.wuu sile sile!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.wuit
.bole beli utk nephew n niece! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.comel mcm kite kan? ;p

khairul onggon said...

bisnes online mmg wat duit.. kak ana tu cth surirumah yg kreatif dan bijak menguruskn rmhtngga n bisnes :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~onggon

.die bukan surirumah
.die keje gk
.tp mmg best lahh
.wuuu~

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ehehehe...stju!okess..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.haa gi beli cpt! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13