Thursday, December 3, 2009

.7 days to go~

.

.salam readers~

*google image*

.warghh!!
.tak sabarnya nak tunggu
.hari sabtu!!!

.over pulak i ni
.tapi se-over over i, dia ni lagi over!
.hikss!

.eh, 2 hari tu macam lama
.tapi bila fikir balik, macam kejap
.nak pakai baju apa
.nak pakai tudung apa?
.nak pakai seluar apa?
.nak pakai kasut ker sandal?
.bag pulak macam mana?

*nak pakai tudung pink lah, sebab i ♥ ♥ ♥ pink!*

.ecececeh!
.macam 1st date lah pulak kan?
*gedik lah intan nih!*

.dah lamaaaaaaaa sangat tak jumpa kot!
.ada lah dalam sebulan lebih
.last jumpa time raya
.dah lama kan? ;D

.ni pic time last jumpa bulan 10 hari tu

.birthday i 10 december, tapi tak dapat jumpa dia on the day sebab time tu weekdays .nanti tak ada siapa jaga chacha .semua kerja .so, weekend saja yang boleh *nanti i dah cont study, terpaksa hantar chacha pergi rumah babysitter atau taska :(* .kalau nak pergi nextweek, dia ada kerja pulak .so, this week yang paling sesuai .mama pun dah bagi greenlight .thanks sayang sebab call mama ;)

.susah senang kita sama-sama heh!
.i won't leave you
.don't you dare leave me~

.oke, mahu tidur sudah~
.bai bai

*senyum*

p/s:
.siapa-siapa yang mahu sponsor besday cake
.sabtu ni amat di alu-alukan! hehe

.i dah meskin,
nak beli ciskek untuk diri sendiri pun tak mampu
.waaaaaaaa T_____T

.kepada greenhall
.belanja mami bole?
.HAHAHA!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

34 comments

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh! sweet~

~pendekgemukbertompok.~ said...

woweee..kite same2 disember babies eh?walaupon dah tak baby mane dah..hihik..pakai pink okei darling,i'm sure u'll look gorgeous nnti!

xoxo
pja

Am Sya said...

riangnyer hati nk bjmpe kekaseh hati..

ni lah chenta jrk jaoh kn??

sbr je lah eh...

suh hairie sp0nser kek taw...

ade lebeh nnt anta kt sini..

eh hairie dok ktne??



^SyASyA^

fatihah said...

sy nk wish awal..
happy birthday kak intan..
semoga bahagia slalu

GhOsToNe said...

wah2!!!!

cxted gilew nmpk....

sabo2 la ek...

cik eykameow :) said...

spent time berdua je ke?? hehe

Yot | is | Yati said...

wah mesti hairi sayang lebih nt jumpa pakai tudung. i pun heart pink jugak.

Mr.Homosapiensz said...

cantik buttonatas tu...wat sendiri ke google???

countdown to 23rd years of life....

greenhall50 said...

boleh je kalo nak aku sponsor kek ko mami. tapi dgn syarat..
aku nak time date nanti ko pakai baju melayu, then bf ko lak pakai baju kurung. haha.. ada brani?

░♥si lampu neon♥░ said...

cun la pakai tudung . pakai la tudung hehe. ;)

ni ko bile nak kawen ni ;)

LoVEaQshA said...

yea..yea..xsbr tgu sbtu leh datin..!~

erm intan bfday same date ngn boss akak tau,huhu jgn grg cam dia sudhler!~!

best g datin erk..~! akak xda plak g phg lau x leh akak bnje cheese cake share ber3..leh????*wink2*

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hahah~~
ko mmg penah kluar masuk blog aku selama ni cuma ko tak folo2
hee

helena's said...

nak jumpe gak pakwe..tp yg mane,.uwaaa

khairul onggon said...

dah tak lama dah... ekekeke.. selamat.. selamat..

LORD ZARA 札拉 said...

tak sabar nak tunggu ahad~
hehehe~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.hee sweet lah sgt ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~pja

.alaa kite x cntik
.x gorgeous mcm akak :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.waaa x mo susakan die
.x de kek pun x pe ;)
.errm die dok puchong, putra perdana ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~fatihah

.tq syg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.huhuhu~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.berdua kan lebih baik ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yot

.hrp2 die akan syg lebey! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mal

.google sajerk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~greenhall

.weyh mne bole mcmtu
.sabotaj mami namenye!
.waaaaa T______T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.hahaha
.lameeeeeeee lagiiii
.5-6 taun lagi kot ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.hmmmm kite x garang pn kak
.kite comel jerr ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ayu

.huuuu ye kerr
.bru follow
.pasni masuk hari2 ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~onggon

.heeeeee aminn~~ :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.sis tu yg jual mahal ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.uiks
.knp heh dgn ahad?

♥ Cik Ca said...

tik tOk.. tik tOk...
cOunting2... hehehehehe

HonEyBuNNy said...

alahaiiii cik intan...so suwittt....sabar eh..cpt2 pilih baju..nti tgkp gmbr tau..hiih

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ca

.hehehhe ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ila

.oke ila! ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13