Tuesday, December 1, 2009

.9 days to go~

.

.salam readers~

*google image*
.bukan 3 tahun tapi 23 tahun okayh!

.hai hai hai~ .tiba-tiba i rasa tidak sabar untuk menjadi student kembali .tapi satu preparation pun tak buat lagik .medical check-up tak buat, yuran belum bayar .macam tiada semangat jerr sebenarnya .mana ntah semangat tu hilang .hurmmm~ .tak tahu lah sudah bersedia atau tak untuk menjadi student~ .tiba-tiba i teringat;

" .bila tak ada duit nak makan, terpaksa makan roti dan megi saja .tak pun makan sardin .bila ptptn masuk, semuaaaa kawan sakan shopping tapi i tengok saja, sebab ptptn mama pegang sebab mama cakap i boros .cuma dapat duit mingguan sahaja .no money, no shopping .ikat perut tak makan sebab nak buy something special untuk seseorang yang special .nak isi minyak skuter atau nak repair skuter tak ada duit, so terpaksa pergi kelas naik bus .kalau hujan pun sama, nak pergi kelas kena pakai baju hujan .kelam kabut buat assignment dan lab report sebab malas nak siapkan awal-awal .tengok kawan-kawan yang berani mati buat "toyol" semata-mata untuk clear paper everysem .nak handle kawan-kawan yang sebenarnya bukan kawan"

.ouh, semua tu i pernah rasa .mampu ke i nak hadapi benda tu semua? .adoiii~ *sakit pulak mata buat font merah haha* .kadang-kadang rasa malas dan tak mampu nak hadapi semua tuh *i cerita yang tak best je, yang meronggeng tak cerita pulak kan? hahaha!* .nak kerja, kerja tak ada .GSTT atau KGSK lagi??? .sampai bila? .tapi cuma kerja tu jer yang mama bagi i buat .tapi i tak nak kerja yang tidak tetap .mahu kerja kerajaan, lamaaaaaaaa sangat nak tunggu panggil interview .apa yang boleh buat, cuma sabar jer lah labuuuuu~ *kerja swasta? .my mum says, NO* .i anak mak kot~ T____T

.hoh! .apa yang i merepek petang-petang ni .tadi i tengok cerita nenek kebaya .best sangat sangat sangat kot! .tak sabar nak tunggu next episode *agak regret sebab tak pernah tengok langsung cerita nur kasih* .kesian kan? T____T

.k lah, tu saja mahu update
.esok update lagi~
.bai! :)

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

40 comments

.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...

wekcome to student's life..=]
heee

sis xtgok lgsung ker cter nur kasih?

M O N I C A said...

nenek kebaya tadi geram giler tgk sis..hehehehe..saya rasa inang sari akan muncul..tu pasal la ada bau wangi..cewah..mcm pengarah filem lak..hahahahaha..

leadleedeea said...

bab yang tulisan merah...I think semua org pernah merasa kot..akak pon mcm tu dulu...

susah dulu, senang kemudian...

senyum..k?

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohoooo!
xtgk nur kasih..?
adeh~ cane leh xtgk nie..?? haiya~ xpe2..
bak ur words b4, youtube je.. ehehee..
;)

saypOOL rafhtello said...

dvd nur kasih nak kuar.beli je.

Am Sya said...

seyes ke x penah tgk lgsung??

rugi taw..

cite tu best...

hero dier ensem bangat...

my heart so melting!!dup dap dup dap..

huhuhu~~




^SyASyA^

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

Paan said...

Selamat kembali menjadi pelajar...

noor afzan said...

hoh..
x pernah tengok nurkasih..
alahai kesian adik I neyh..
nak tgk full citer tak..
tapi akak ada sampai episod 2nd last je..episod last x de..
kalo nak akak leh burn kan n post to u..

♥ иαттʏℓicious ♥ said...

i tau u kuat. u mesti belajar, kena dapatkan degree. kalau tak nanti i lempang u laju-laju.

ohh, chomel kartun tu. macam muka u. ouch! ^^

wunny said...

xnk hitung besday akk..tp nk hitung pmenang cntest :p
keh3~

cik zatil said...

cik intan smbg belajo lagi ke??
kat mane tu..? ermm..

kalau diingat kembali memang time
belajo neh mcm-mcm dugaan..

kuat atau tak je nak hadapi semua tu
yg pntg dpt habiskan dalam masa yg ditetapkan..

keje?ermm..mostly org prefer keje gomen sbb jaminan masa depan lebih rather thn private sector..

ape-ape pon wish u best of luck! ;)

GhOsToNe said...

chaiyok2!!!

evryting wil be okey...

[-suziey-] said...

ouh i can feel the feeling..bestnye..msti excited nk sambung blaja..hehe..slmt menempuh alm u semula:)

LoVEaQshA said...

erm mmg sgt best kn time study dolu2..
xcukop duit berkongsila mkn roti,manggila..!~
ish windu plak zman study..huhu

counting da'day yarhhhhh...!!!~

helena's said...

hoh?tak penah tgk nur kasih..sungguh fateha kesiannnn..haha

mohdhairihassan said...

sayang....
nnt b cari duet lebey,
kite shopping sesame k syg~
baby nk ape,ckp je..
b akan usahakan...
:-* >:D<

░♥si lampu neon♥░ said...

amboi ko ni hahaha tak sabar nak jadi 23 yer. haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azreen

.tidak
.wahhhhhhh T_____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.tu la pasal
.rsenye inang sari muncul la
.sbb bau wangi
.hiks! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~leed

.okayh kakak!
.syg lebey lahhh! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.alaa youtube lmbt
.kene buffer2 :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.belikan bole? ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.alaa ye ke?
.klu TERfall in love ngan hero die, hairi cmne? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~paan

.tq! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.knp nanges syg
.mau cium? :-*

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~natty

.waaa jahat lah ini cikguuuu
.cakap i macam katun!
.tp i sukeeee
.HAHAHA ;P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.eh x pe la kak
.x yah susa2 :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik barney

.gi hitung soang2 ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zatil

.dpt smbung dgree in HR kt uitm mlk
.tenks btw :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.tenkiuss! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.tenkiuu akak! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kak sha

.btul tu kak
.rinduu kan? ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~b syg

.nk kereta satuuuuuuu!
.nk kereta berenjin
.bukan kereta sorong eh
.paling low pun, nak kete suzuki swift ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.haha jahat! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~neon

.eleh, ade orang tu lagik lah
.x sbr2 nk 23, pdhal lagi 12 bulan kot nk 23 tahun
.HAHAHAHAHA

cik eykameow :) said...

" sebab nak buy something special untuk seseorang yang special "

-sis, mmg tegar pengorbanan sis ^___^ Btw, gudluck ! n teng teng teng..lg bpe hari je ni.. huhu

MiJa said...

yay..welkam to student's club!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.waa x sbar! ;D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mija

.huuuu oke kak! ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13