Wednesday, December 30, 2009

.chacha memang terbaekkkk!!

.

.salam readers~

.dah lama i tak buat special entry untuk kesayangan i, iaitu chacha :) .so, hari ni i luangkan masa untuk dia

.oh please lah, tak payah buat muka comel!

.ok, kita layan dulu 2 video dekat bawah ni .i dah mute-kan background music dalam blog .so, korang bukak lah speaker kuat-kuat heh!





".maafkan kami, maafkan kami"
".angah jangan lah amek gambo,
nanti mama pukul nanti"
".meh chacha ajarkan"
".oppss, maafkan saya"


.korang dah tengok dan dengar betul-betul each words yang keluar dari mulut chacha? .how cute she is kan kan? .err sila abaikan suara angah dia tuh .memang buruk pun =.=" .eh eh, itu suara angah .suara i sedap okeyh! .lalalalala~~~ .ok fine, suara i memang buruk pun sebenarnya T_____T .tapi suara i tak macam ni sebenarnya .suara i lainnn .sila percaya .bila dah record, jadi pelik T_____T

.yang suara lelaki tu, suara adik i, afiq .seronok pulak tengok video ni lama-lama .i record video ni time tengok cerita merlin dekat hallmark semalam .baru 1st time tengok kot .i memang ketinggalan zaman sikit T_______T *out topic, potong markah*

.ok, kat bawah ni pulak ada pic chacha .comel jugak dia ni kadang-kadang .i tak jeles pun .i laaaaaaaaagi comel dari dia .hahaha! .dia ni sekarang dah pandai cakap aku-kau .dulu saya-awak jerr .ni mesti pengaruh tv *cheh! padahal pengaruh i dengan adik beradik i yang lain =.=" .tapi mama suruh ajar dia cakap saya-awak .lebih sopan dan comel seperti i :) .ok, layannnnn~~

.scroll down.
.eh eh, muka chacha tak ada
.kah kah! padan muka!

.dah letak muka dia, tapi tak nak senyum
.mengada!

.fav game!

.tunggang langgang basikal chacha =.="

.afiq sibuk nak tolong

.ni kat bilik i, still main puzzle
.pagi-pagi lagi dah menyibuk dalam bilik i

.ok, ckup
.esok esok cerita lagi pasal chacha
.ok, bai!

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.p/s:
.jom masuk contest
.klik SINI

.pis pis kacang pis:
.tolong click nuffnang i heh! .nanti i click korang punya balik~ .dah click, bagitahu dekat chatbox atau dekat ruangan comment! .TQ :)

18 comments

Anonymous said...

soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo cute..
suke yang "ops..maafkan saye.."
=)

rathiqah azmira rosli said...

anak kak intan t mesti lagi comel.hehe

greenhall said...

wah! wah! rasa2 mesti dah lebih 100x chacha buat benda tu kan? haha.. siap blh ajar lg.. siap hafal! haha..

eh, sexy la rambot dia mcm tu.. sape yg ikat? hoho..

serius kelakor dgr dia nyanyi.. lagi klakor dgr dia cakap saya-awak! haha..

chacha pakai pampers lg x? =p

.cikfasya. said...

alalala..comel nye chacha..
da petah da..
gewam2..~

pst2.comel jek sore sis..hehe..;D

M O N I C A said...

suara chacha comel la..suara angah dia jugak comel..hehehehe..XD

miSs s!v said...

adeh.
hahaha.
comel bangat.
mcm org time kecik2.
lalaalalalaa~

sharamli said...

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

c0mel

sharamli said...

nak cubit sampai chacha nanges...

nak

nak

nak

nak

nak

CaPiQa said...

aisey.. chacha! same la kte. ske main puzzle. hikhik.. nak jugak! ^_^

HonEyBuNNy said...

chacha yg sgtlah comeiii..kiut miut..ihih

-atiQah- said...

sis..
lembutnyaaaaa suara sis!
bilalah sy nak selembut sis..hehe.. :-D

chacha mmg kiut..menarik perhatian betul dia tu! :-)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

believe me intan...u will miss her damn much when she grow older...sebab time kecik2 ni budak2 sangat best dilayan =D

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

tak baek taw tak ngaku suara buruk~
wekekekeee~
ni timbul niat jahat nak ajak ko berkarok ni
wekekekee~~

[-suziey-] said...

ouh rindu plak ngn chacha..kak ngah dia asyik cite pasl dia je xcite pasl chacha pn..ekek:p

helena's said...

mcm bubur chacha..tp chacha tu comel..bubur chacha tak comel.boleh?

Aujinz said...

memang kiut dak chacha..
cik Intan..pinjam chacha boleh..
ahaks..^_^

♥ Cik Ca said...

nme chacha ni mmg cumel syg.. hahaha
u will miss her nti kat uitm taw..
same like me n my lil sis dulu..

hepy new year syg...

LuVidA^^ said...

rindu chacha! =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13