Tuesday, December 1, 2009

.haish, hangin betul lah!

.

.salam readers~

.eiii bikin hot betul lah petang-petang .tadi i nak edit previous post i .tapi tak boleh .bila klik Edit Post, dia keluar error .actually dah 3-4 hari jadi macamni .i diamkan je .ingat lama-lama ok, tapi still sama .i tak report lagik dengan blogspot tapi i ada google case yang sama dengan i .ramai dah report dengan blogspot tapi problem ni belum ada solution

.delete jugak kang blog ni! .haish, sabar intan~ .orang yang matang mana boleh marah marah kan? .hahahaha .eh mahu cakap ni .lesen kereta i dah siap .i dapat full license terus sebab lesen moto i sebelum ni dah full .so, dia convert terus .yay! .bestnyeeeeeeee~

*muka skema pakai tudung, lempang kang baru tau!*

.tapi tak best pun sebenarnya .sebab i meskin, tak ada kereta .terpaksa pinjam kereta abah, mama ataupun kakak .tak pun bawak kereta sorong je T_______T .tsk! .terus hilang mood *memang tak ada mood pun sebenarnya*

.bai! :(

p/s:
.dah 601 followers blog buruk i
.thanks ekk sebab follow blog i neh
.sorry tak sempat nak say thanks kat each blog

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.jangan lupa join Intan's Birthday Contest!
.click HERE to join~

28 comments

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

sis! wah! da xyah P..
bgusnye..bestnye~

ehehee.. bertabah..nt i blik u kreta ferrari oke..?

GhOsToNe said...

sabar...

wunny said...

kah3!
gmbr kt lesen tu :p

manusia biasa said...

sama la...tadi pn jadi mcm tue jgk..then nak letak add nuff pn jadi error...letk kat sidebar le plk....kmpul genk..kta serang sape yg bt'jwb...hahahaa

leadleedeea said...

alalalaaa...comel jek gambo license tuh...huhu~!!!

takpe intan, mana tau ader rezki, menang hadiah kete ke or ur dad nak belikan ke...Aminnnnnnnn~!!!

mier@merr said...

ala...same la kite.... kete mama ngn abah la jd mangsa...ekeke

saypOOL rafhtello said...

muka gembira gila.. =D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~manusia biasa

.haha kalau tau sape yg buat, mmg da lame serang! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lead

.akak, belikan kete utk adiah ari jadi bole?
.plsssssss ;p

.cute ke?
.perli kan?
.muke tembam T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik barney

.oit, kutuk nmpak!
.kang letak pic freehair kang! T___T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.baekkk T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.tau xpe
.tu pun klu doang nk kasik pinjam T__T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.yay!
.nak ferrari 2 bijik okeyh! ;p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

okeyh! kaler pelangi boleh..?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.hahaha boleyh! ;p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ahahahaa..okess... akan ku belikan.. nt oke.. hohoooo~

[-suziey-] said...

waa dh dpt full license..tahniah..hehe..eh comel la gbr tu..ok ape..ayu gitu..sejuk mata memandang..ok banje akk cpt dh puji melambung ni,ekek;p

intan said...

ololololloloooo...comelnyeee gambar yg btudung tuh..mcm nampak chubby sikit kan...

cik ian@aH Lian~ said...

perghhh sangat
makcik gambo lesen tuh!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.yay!
.tieha baaaaaekkkk sgt! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.alaaa kak
.mne keje lagik
.xde duet nk banjeee T___T

.ape kate akak yg bnje kite
.bnje cheesecake
.bole? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.ha tu la pasal kak
.nmpak chubby ekk
.camera trick kot
.hahaha *x nk ngaku da gemuk* ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis ian

.waaaaaa jahat!!!!
.haha~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saypool

.hahahahha tau xpe ;p

cik eykameow :) said...

hehe comel je sis kat lesen card tu.. :) ty leh drive kete khairi dgn berhemah. huhu *tiru ayat bro. :P

Btw, nuffnang sis mesty meletup² kan? dah cash out ke blom dat day? dye punyer cek amek mse bpe hari ey nk smpai?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.aiyoo
.kang teruk kete die sis langgar sume bnde
.dah cash out skali, rm74
.skng sikit je tinggal ;D
.sbulan bru clear ;D

Rara said...

byknyer followers..thniah2.. :D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rara

.tenks syg~ ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13