Sunday, December 6, 2009

.it's my best birthday ever~~

.

.salam readers~

.ohhh sangat penat okayh!
.semalam hari yang sangat sangat sangat

.SERONOK!

.tak dapat nak describe dengan kata-kata
.lets pictures speak more than words :)
*tapi i ade describe sikit sikit laa hehe*

.scroll down.
.beli ayam LRC
.beli 2 ekor tapi bayar untuk seekor je
.sebab kak didi bagi FREE lagi seekor!
.dia cakap hadiah hari jadi

.kak didi sangat baik!
.terharuuuuuu
T_______T

.btw, ayam ni sangat sedap!
.thanks kak didi!
.nanti kita datang KL, kite order lagi ek~! :)

.ermm sedapnyaaaa~

.terkam!!
.HAHAHA~

.baked potato pun kak didi belanja
.thanks a lot kak!

.i gerak dari muar pukul 7.30 am dan sampai hentian serdang lebih kurang 9.30 am .hairi dah tunggu i kat situ dah .so, i suruh hairi jer pergi jumpa kak didi tu .kak didi sampai lagi awal .dalam 9.15 .so, kesian lah kak didi kena tunggu i lama .kalau korang teringin nak makan ayam dan baked potato yang sedap ni, boleh klik SINI .gerenti tak rugi! ;) .i siap bawak balik seekor ayam ke johor! *kat johor mana ada ayam LRC T____T .eh baru perasan tak ada pic i dengan ayam LRC .nampak sangat hairi gila camera T___T .ok, mari sambung muntah tengok gambar ;)

.scroll down.
.paksa hairi snap pic i time jammed ;D

.ehem ehem~

.slurppp!

.happy! :)

.dia terlupa makan ubat ;p

.dia memang mengada sikit ;D

.gambar mengada kat atas ni time kiteorang lepas tengok movie .cerita ninja assasin .kiteorang tengok dekat ioi mall puchong .senang, tak sesak .lagipun dah beli online ticket siap siap .cerita ni memang sangat best sebab banyak darah T________T .waaaa hairi memang kejam weh! .ada ker time birthday i, dia ajak tengok cerita bunuh-bunuh, potong-potong kepala tangan kaki semua sekali lah! T____T .i rasa, i yang paling banyak jerit .kalau korang tak percaya cerita ni BEST, pergi la tengok sendiri T____T .ibu mengandung tidak di nasihatkan untuk tengok eh! .budak yang tak matang pun tak boleh .i ni baru nak matang, tapi dah kena paksa tengok cerita BEST ni .tsk! T____T

.lepas tengok movie, kiteorang pergi shopping shopping sikit .then pergi serdang, hairi ada hal .then perut lapar .so, pergi lah makan dekat ani sup utara .makan dekat shah alam jerr .makan bersama-sama untuk kali terakhir semalam .ouh sedih sebab kejap lagi dah nak berpisah and tak tahu bila lagi dapat jumpa :( .dah lah jarang jumpa, bila jumpa, sangat sangat sangat sekejap T____T

.scroll down.
.memperkenalkannnnnn
.kek hari jadi! ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.tapi tak beli yang kat atas tu
.beli satu slice jer
T_____T

.hahaha layan jer lahh ;p

.bersama si pemberi kek yang kedekut
.eh tak tak, baik hati
.kira baik apa belikan kek
.walaupun 1 slice!
T____T

*kalau beli banyak-banyak pun, siapa nak habiskan huhu*

.lepas settle acara dating-berdating, i terus lah pulang ke pangkal jalan T___T .eh eh belum lagi sebenarnya .ada acara lain .hehehe~ .i naik bus dekat sec17 shah alam .i just dapat spent time dengan hairi dalam 10 jam jerr T___T .bus i pukul 7.45 pm tapi pukul 8.30 pm baru lah bus tu sampai .so, i pun lepak je lah dekat busstand tu .then, tiba-tiba teringat dekat adik kandung kesayangan i merangkap blogger jugak, eykameow .i call dia and secara kebetulan, dia ada area shah alam .haruslah dia datang jumpa i ;D

.scroll down.
.sementara tunggu bus
.i dah tukar baju and tukar tudung
.errr!

.heeee ini lah blogger yang i jumpa tu
.eykameow, my lil sista~

.eyka sangat sangat comel okeyh!
.dekat gambar comel, dekat luar
.laaaaaaaaaaaagi comel! ;)

.eyka tinggi
.i pendek gila bila berdiri sebelah dia
.eyka terpaksa bongkok sikit
T_____T

.next time kita hang out sama-sama heh syg~

.eyka took this picture

.UPDATE:

.aiyo~
.apesal nampak gemuk! T__T

.comel eyka edit~ :)

.overall, semalam memang best!
.walaupun kejap, tapi sangat best~
.ntah bila dapat jumpa dia lagi lepas ni
T____T

.oh ya, i dapat earing baru as birthday gift
.a small gift but a BIG meaning!

.ILYSM SAYANG!

.thanks for everything~~

.itu saja mahu update!
.ingat nak buat pendek, tapi terpanjang pulak
.HAHAHA!

.eh eh kejap,
.sebelum tu, korang jangan lupa vote entry pilihan korang untuk contest birthday i .korang boleh vote dekat poll yang i buat dekat right sidebar blog i ni ok! ;)

.hurry up!

.boleh suruh orang lain vote ehh
.cepat buat campaign!
.heheehe~

.thanksssssss a lot readerssss!

.bai bai! :)

.p/s:
.ambil masa almost 2 hours untuk siapkan entry ni!

.pis pis kacang pis:
.birthday i sebenarnya 10 december
.terpaksa celebrate awal atas sebab-sebab tertentu
.thanks kepada yang dah wish sama ada advance atau belated ;p

76 comments

kEy said...

uuuu~
jeles2.
nak dating gak!
ekekekeke ;P
dapt kek 1 slice, hehehe!

eh, bufday sis bukan lmbt agy ke?

.S.a.i.d.a.T.u.L.a.Z.r.E.e.N. said...

hepinya sis intan hari ni..

hepi 2 c u hepi..
hepi sllu okeyh..

=]

Am Sya said...

Intan benti hentian serdang??

5 min je dr umah syasya taw!!

kalo am trun dr JB pon dier benti situ gak~

aishh~~jiwe x tenang....

trase x sbr nk g datink gak!!

wuuuuuuu~~~~tulun!tulun!!






^SyASyA^

cryingangel said...

ala...sweetnya sis intan.....wishing i will have this moment juga....hope my bf romantic like hairi....huhu

all the best in ur love sis..

oRkId eDyLiYnE said...

u cantiklah pakai tudung...

bestnya dapat celebrate birthday...
kita tak pernah rasanya celebrate birthday sebab birthday kita jarang orang ingat sebab...
tak tahu sebab apa...
hehe...

nak ucap awal2lah...
happy birthday...
semoga panjang umur...
murah rezeki...
[skema pula]

=)

L!3z@ said...

ermmm...dgn i xnk jmpe ye...
majuk la camni.. T_________T

mier@merr said...

best...best.... terserlah muke hepi dia itu...hehe

yaya said...

hahaha bday blom lagi dah cbrate gituuuuu...happy bcomin bday dear!

-atiQah- said...

wah...sis intan...gembira tgk sis intan happy..keliurnya tgk ayam tuh..nak jugak! baked potato pun nampak sgt sedap,..xde ke delivery sampai kelantan? hehe..

littLe[gurl]-budaKecik [farhana] said...

byknyer straw dlm tin hhuh dik oii..... =)

xpela...ada gak kek utk u... ;-)

yuyuEyuliAnayusOf said...

tapela, wish awl2 k?
eppy besday 2 u sis..
may gOd bless u.. :))
muachx!
xoxo, yuyue~

✿ Cik Cimi said...

zzzzZZZZ.
bestnyer dy dating.
huk3.
so sweet.
mnyak jeles loe.
kikiki.
hope u guys alwe happy 4eva.

kite kompen xtgk cite tuh.
hahahaha.
ley kne saket jantung kowt.
mmg xtgk la bunuh3 nih.

HonEyBuNNy said...

waaa...happynya..ila bca smbil2 tercenyummm... ;-)....xpa..smbt awl pn ok gk kn....ihiih..jnji dgn org tercyg kan..ngeh3

M O N I C A said...

waaa..rasa seronok pula baca cerita cik intan kali ini..hehehehe..enjoy your life girl..:)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
sweet je~
nampak ayam tu sgt tempting~

T___T

wunny said...

akk, akk..sukenye die! :p
mkn byk yeee...bia gmok~

saadah saadun said...

syg..
kasi alamat..
msg kat hp i k..
i hilang no.u..
sbb format hp..

p/s: cik adik manis, nanti janji tau jmpa i b4 g uitm.. =)

Miela77 said...

hepi besday my sweet intan..moga gembira n ceria selalu...k.iela mendoakan agar uols bahagia hingga ke jinjang pelamin...hehehehehe

joegrimjow said...

appy bestdayyyyyy
erkk

Mr.Homosapiensz said...

krukkkk~~krukkk~~krukkkk
huhu...berdondang sy perut ni tgh smua makanan sedap2 tu....huhu

lupa wish x lg...

happy besday ever!!

DuRiAn rUnTuH said...

takpe..kite pon sambut awl kot..haha,perasan jap..

GhOsToNe said...

besh2!!!

shuke lew tue...huhuh

miSs s!v said...

amboii!
hehehe

tak ajak org pun.
T______T

cik eykameow :) said...

^__^ nanti kiter gi mandy manda nak sis? hehe. nak shopping xde gaji lagi. T___T btw, sis trun sini calling² je k? insyaAllah law dpt gi , eyka jmpe sis :)

p/s: npe bro ceria je ey kuar dating kali ni? huhu lupe mkn ubat ey? ngee

MISH U!

chenta said...

happy belated besday babe...
sowie late ^_^

intan said...

happy bfday dear..wlupun masih awl lagi..nnt 10hb nnt akak wish lagi..bestnye dia jumpe buah hati...hehehhe..

[-suziey-] said...

waa so sweetttt...hehe..
huhu..xbuat lg ni n3 contest..kebizian yg terlampau..

greenhall said...

aku repot kat hairi ko kata kek dia bg kecik! =p

faye said...

wow beshnyer g dating....huhu...
bler lar nak g dating lagi nie....ish....huhu

helena's said...

bile masuk blog fateha je rasa nak bercinta,,camano neh??

Zayani said...

kak intan!!
happy belated bufday ye..
sori tak smpat nk wish sbb bz ngan training klmarin..
smoga hepi n seccess slalu ye ^_^

mohdhairihassan said...

i know
u r tired yesterday,
u r dizzy yesterday,
u have so many die hard fans,
too many comments to be approved.
i dun wana burden u.
as long as ur happy wif me,
dats enough~

i love u~
sorry 4 not commenting ur entry..

♣dya aien♣ said...

amboiiiii...
beseri-seri jek muka u 2 org eh...
ecececece intan...
sonok la ek dpt celebrate bufday ngn pkwe tesayang...
uwwwaaaa...i da lam xcelebrate bufday ngn pkwe okeh...
plg sedih taun ini selepas 6taun i sambut besday sebagai org single...uwaaaa.... ="(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~key

.heee saje clbr8 awal ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~azreen

.heee tenks dear! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cryingangel

.hairi romantik ke?
.hehehe ;p

.btw, tenks! ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~syasya

.yer ker?
.5 menet jer?
.wahh pasni leh jumpe syasya plak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~orked

.tenkssssss ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lieza

.alalala jgn majuk
.i kol num celcom u x dpt T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~merr

.terserlah sgt ker??
.malu lahh
.hikss!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yaya

.tenks yaya! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~atiqah

.hehehe mne de
.kt kL je ade
.tu sbb sis g sane ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~farhana

.kek kecik jer :(

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~yuyue

.tenks yuyue! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ila

.yup!
.hepi sgttttttt
.tenks ila ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cimi

.ceta tu mmg ngeri ouh T____T

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~monica

.tenks babe ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zara

.sile sile order ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~cik barney

.wunny agi gemuk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~saadah syg

.i dah sms dah
.dpt x?
.i sent pkai digi, i will follow u ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~miela

.aminnnn ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~joe

.tenks joe ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~mal

.tenks mal ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ghostone

.heee ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~siv

.nexttym heh syg ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka syg

.imyst!
.nti sis g sane, sis ctc k!
.kite g mandi mandaa ;p

.die mmg slalu lupe mkn ubat ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~chenta

.bukan belated
.in advance ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~intan

.heee kak!
.wish hari2 pun x pe ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.hee tu la kak
.bz bebeno ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~greenhall

.hahaha g la report
.nti die belikan i kek beso sket ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~faye

.g call bf skng! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.mau kite rekemen x?
.hairi ade adik laki ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~zayani

.tenks!
.tp besday akak 10dec
.saje clbrt awal ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~durian runtuh

.best ape smbut awal ;p

Shahrul Shaharuddin said...

Hallamakkk!! terlewat sudah nak wish.. uehuehue HEPY BESDAY INTAN!.. moga murah rezeki and pjg umo.. n cepat kawen ngan Hairi kamoo.. ok yA! :)

Dak Wan said...

Happy future birthday! Eh! Eh! Ada erk camtu? Biasanya belated jewr. Ermmm... tau tak cara-cara nak scheduled komen? Supaya kluar komen ni pada 10.12. nanti? Hehehehe.

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

haish~ baru arini dpt singgah~ da byk ari xon9.. byk la entri sis tertinggal~ haish~;(

wah! bestnye dpt jupe.. nk jugak~ haish~

xpe2, ape2 pn, sis! semoga berbahagia yepp!

;)

helena's said...

fateha~akak ko ne dah berumur la..hahaha cait!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sharoll

.aminn ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~dak wan

.scheduled post tau, scheduled comment enggak tau ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.1 day nti kite jumpe heh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sis hel

.tp muke n jiwa ttp muda kn? ;p

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

baik sis.. i hope so tu~

;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~tieha

.tunggu sis dtg upm
.or tieha nk turun mlk ;)

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

sis, hpy belated bday..
sowri lmbt wish smpy beberapa hari...
may all ur dreams come true,
lebiu...
muahkkkksss!
kim slm pd abg hairi ea?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~bukan sindarella

.tenks!
.nti sis smpaikan k ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13